Gönderen Konu: Minoxidil Alımı Hakkında  (Okunma sayısı 372 defa)

brky34

• Yeni üye
  • *
Minoxidil Alımı Hakkında
« : 28 Haziran 2022, 17:49:16 »
Arkadaşlar merhaba ankara ostime yakın oturan varmıdır acaba ? minoxidil alımı ile ilgili eğer toz formunda uyguna alıp kullanmak isteyen var ise benimle irtibata geçerse sevinirim bir bağlantı kurdum sadece elden teslim ediliyor.. eczane fiyatlarına yüksek miktarda bayılmak istemiyorum kimseninde bayılmasını tavsiye etmiyorum.. umarım aranızda bir babayiğit çıkar eğer yardımcı olabilecek bir dost var ise bana özelden numara yazarsa çok sevinirim saygılarımla iyi forumlar

Spencer

• Hero Member
Ynt: Minoxidil Alımı Hakkında
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2022, 07:20:40 »
Ben neredeyse 5 yıldır minoksidil kullanıyorum. Fiyatlar artık gerçekten zorlayıcı aslında maliyeti düşürmek gerek, nedense toz minoksidili alıp kendimizin çözüp kullanması bana sanki etkili olmayacakmış hissi veriyor. Yani bu konuda tek çekincem bu keşke bir kimyager tanıdık olsa da danışabilsek
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

brky34

• Yeni üye
  • *
Ynt: Minoxidil Alımı Hakkında
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2022, 10:36:31 »
Aynen öyle ekonomik sıkıntılardan dolayı minoxil hep sorun bir ürün olmakta fakat öyle çok ucuk fiyatlarda satılmaması gerektğini düşünüyorum öyle etken maddesi felan çok uçuk bir şey değil bu işe forum olarak çözüm bulmamız gerektiğini düşünmekteyim.

Facebook Twitter Instagram