Gönderen Konu: Arkadaşlar herkesin kaçtığı gerçeği size alçakgönüllülükle açıklıyorum  (Okunma sayısı 1814 defa)

Eksi sözlük

• Sr. Member
Ya bu arkadaş kendini bir b.k biliyor kimseyi bilmiyor zannediyor. Kendi düşüncelerini yazabilirde banlanma sebebi millete öküz gibi cevap vermesi.

Anlamadığı konuda şu kimse zaten bunun bir çare olduğunu düşünmüyor saç ekimine hazırlık ekilenlerin daha fazla gür çıkması için ya da aralara girince saç ekiminden dolayı dökülme olmasın diye saçlarını güçlendirmek için kullanıyor

Ama bu öküz bunu hala idrak edemediği için boş boş konuşuyor.

titanic5

• Hero Member
Ya bu arkadaş kendini bir b.k biliyor kimseyi bilmiyor zannediyor. Kendi düşüncelerini yazabilirde banlanma sebebi millete öküz gibi cevap vermesi.

Anlamadığı konuda şu kimse zaten bunun bir çare olduğunu düşünmüyor saç ekimine hazırlık ekilenlerin daha fazla gür çıkması için ya da aralara girince saç ekiminden dolayı dökülme olmasın diye saçlarını güçlendirmek için kullanıyor

Ama bu öküz bunu hala idrak edemediği için boş boş konuşuyor.

Ben kan testinden çıkacak sonucuna göre de hiç bırakmayı düşünmüyorum. Sonuçta ekimden sonra da dökülmeler devam edebilir
Ne güzel dökülmemi neredeyse tamamen durdurdu. Ama tabii ki ömrümün sonuna kadar kullanacak halim yok :D

2 yıl oldu başlayalı. Yan etki gördüğümü sanmıyorum. İlacı bırakıp eskisi gibi bir sürü saçımın dökülmesini istemiyorum
Sadece evlilik süreci olursa ve çocuk olayı olursa o zaman ara veririm o kadar
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2022, 12:54:54 Gönderen: Pier »

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Banla şunu gitsin hocam, fazla bile dayandık

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Banla şunu gitsin hocam, fazla bile dayandık

Banlanmış görünüyor.

Ercn_45

• Jr. Member
  • **
Bu arkadaşın mantığına göre sokakta yaşayan evsizlerin hepsinin genetik olarak saç dökülmesi olmuyor. Nasıl bı tesadüfse. Bizde mı sokakta yaşasak saçlarımız dökülmesin diye..

Edgar X

• Hero Member
Bu arkadaşın mantığına göre sokakta yaşayan evsizlerin hepsinin genetik olarak saç dökülmesi olmuyor. Nasıl bı tesadüfse. Bizde mı sokakta yaşasak saçlarımız dökülmesin diye..

Bizim ülkede evsiz nerde var aq.Bu arkadaş geçmişte ajan olup sokakta evsiz numarası yapan amerikan filmlerindeki karakterlerden etkilenmiş .
mal aq.

Facebook Twitter Instagram