Gönderen Konu: Arkadaşlar herkesin kaçtığı gerçeği size alçakgönüllülükle açıklıyorum  (Okunma sayısı 1811 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Konu sahibi dün üye olmuş ve açtığı konuya bak

Acaba hangi banlanan hesabın sahibi? Başka nickle foruma yeniden üye olmuş gözüküyor konuya baktığımızda

Fin sayesinde genetik dökülmemi durdurdum. Yastığımda neredeyse hiç saç yok, banyoda saçımı şampuanlarken elime neredeyse hiç saç gelmiyor

Ama kime anlatıyon ki. Forumda fake üyelik açmak çok basit. Bu banlansın yenisini açar
Daha dün üye olup açtığı konuya bak. Şimdi der ben misafir olarak takılıyordum :D kesin öyledir...
+100
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Dht seviyesi yüksek yada düşük insan yoktur. Dht yada herhangi hormonun düşüklüğü hastalık belirtisidir. Sağlıklı her insanın DHT yada diğer hormon seviyeleri referans aralıgındadır. Asıl genetik olan saç kökündeki reseptörlerin Dhtbye olan duyayarlılık miktarıdır. Yani Dht yüksek diye Dht Blocker kullanmıyor insanlar. Normal olması gereken Dht seviyesine sahip olmasına rağmen Dht ye direnç gösteremeyecek saç kökü reseptörlerine sahip olan insanlar DHT üretimini azaltarak reseptörlerin  daha uzun süre hayatta kalmasını sağlayacak ortam yaratmaya çalışıyor. Yani referans aralıgında olan dht miktarını Referans dısı aralıgına taşımak pahasına ilaç yutuyor.

Bu bağlamda KAHVEHANE masası sohbeti diye adlandırabileceğimiz sohbet aslında sizinki..

Konu sahibinin açıklaması ile çok dalga geçilmiş ama maalesef durum bu ki, forumdaşların büyük bir kısmı hala saclarının DHT fazlalıgından dolayı (yani hormonal dengesizlik) saclarını kaybettiğini düşünüyor. Hoş hermesajı muhalafet olayım  hemen bir mesaj yazarak laf sokayım  amacı ile okuyan bir güruh varken burdan kim ne yazsa nafile..
her konu İçin  doğru ve yararlı bilgiyi analiz edip onu alın kullanın, yanlışları düzeltin (eğer doğrusunu biliyorsanız sallamadan ) forum ancak bu şekilde faydalı bir duruma gelir..
2 sene önce forum çok daha kaliteli kullanıcı ve içeriklere sahipti.. hiçbiryer bilmeyen birisi dahi 1-2 ayda çok donanımlı bir hale gelebiliyor idi.. şimdilerde bakıyorum sürekli bir dalga geçme hali mevcut gel-geç forunlr gibi
Anlamadığım şey şu.

Konunun sahibi bizzat sanki pikniğe giden atletli enişte gibi: "Bilimsel makaleler hep boş, yavaşlatamazsın, hiçbir şey işe yaramaz." diyor ve siz arkadaşa destek çıkıyorsunuz.

Yani adam yanlış şeyler söylüyor. Analizler ve raporlar ortada. Finasterid-Minoxidil ve Dutasterid'in etkileri de ortada. Araştırma yazıları da ortada. Bakması bedava.

Durum bu haldeyken konu sahibine değil de forumdaşların makara yapmasına hayıflanmanız şaşırtıcı.

"2-3 ayda donanımlı hale gelen" herkesin bu arkadaş ile makara geçmesi normal bence.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

İhtiras Rüzgarları

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anlamadığım şey şu.

Konunun sahibi bizzat sanki pikniğe giden atletli enişte gibi: "Bilimsel makaleler hep boş, yavaşlatamazsın, hiçbir şey işe yaramaz." diyor ve siz arkadaşa destek çıkıyorsunuz.

Yani adam yanlış şeyler söylüyor. Analizler ve raporlar ortada. Finasterid-Minoxidil ve Dutasterid'in etkileri de ortada. Araştırma yazıları da ortada. Bakması bedava.

Durum bu haldeyken konu sahibine değil de forumdaşların makara yapmasına hayıflanmanız şaşırtıcı.

"2-3 ayda donanımlı hale gelen" herkesin bu arkadaş ile makara geçmesi normal bence.

Ah be dostum biz ne anlatıyoruz sen hala nerelerdesin.. binbirtane tez sundunuz hala yok öyle yok sahte hesap falan filan.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sende haklısın.
Saç dokulmesini engelleyen saçı tekrar gür çıkaran ve asla dokturmeyen hiçbir bilimsel onaylı ilaç bulunmamaktadır. Buda demek oluyor ki ilaç ve kozmetik şirketleri ürünlerini saç dokulmesine karşı dolgunlastirici vs.vs adı altında insanlara kitliyor.. benim bı cikarim yok size gerçekleri aktarıyorum.. uyarıldın...

titanic5

• Hero Member
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2022, 12:53:58 Gönderen: Pier »

Virtüöz

• Hero Member
Ya şu saç konularında hemen "soktaki evsiz adam" örneğini vermeniz artık baydı.Sokaktaki evsiz adamlamıydın her gün? Alıp evine mi çağırdın? Hayatınımı sorguladın? Gen diziliminimini inceledin? Bilim insanları incelememi yaptı? Lan ben anlamıyorum birşey diyorsun ya o zaman evsiz adamlar, şunu diyon yaaa sokaktaki evsiz adam.Ulan o adamı sokakta görmeseniz ne yapıcaktınız? Tek farkı evsiz olması.Ayrıca adam senin olmadığın kadar dışarda geziyor.Saçları sürekli açık havada.Belki saçları bağışıklık kazandı.Nasıl ki pis insan hasta olmuyor öyle.Nerede ne yaptığını ne yiyip içtiğini ruh halini biliyormusunuz? Evsiz adam evsiz adam.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

titanic5

• Hero Member
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2022, 12:54:11 Gönderen: Pier »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Forumdan banlanan foruma bir daha gelemez Biz istemezsek.
Bu arkadaş zaten foruma üye olduğu an ve konu açar açmaz kim olduğunun farkındayız ben tıp okuyorum diye konu açıp boş boş konuşan arkadaş. Kısaca biz istemesek yazamaz
Ama hala akıllanmadı

Düzgün bir dille yazıp tartışsa konulara yorum yapsa banlamayız
Umarım banlanmadan önce bu mesajımı ciddiye alır forumda kalmak istiyorsa
Düzgün bir dille devam eder.
Global Moderator

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uzman bey diyelim konu sahibine

İhtiras Rüzgarları

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arkadaş zaten foruma üye olduğu an ve konu açar açmaz kim olduğunun farkındayız ben tıp okuyorum diye konu açıp boş boş konuşan arkadaş. Kısaca biz istemesek yazamaz
Ama hala akıllanmadı

Bilader kimden bahsediyorsun bilmiyorum pekte umrumda değil açıkçası. Fakat görüşümü paylaşmanın neresinde bı sorun var ?? Küfür yok hakaret yok? Derdiniz ne doğruları söylemek mı sorun oluyor aslanım??

İhtiras Rüzgarları

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ama hala akıllanmadı

Bilader kimden bahsediyorsun bilmiyorum pekte umrumda değil açıkçası. Fakat görüşümü paylaşmanın neresinde bı sorun var ?? Küfür yok hakaret yok? Derdiniz ne doğruları söylemek mı sorun oluyor aslanım??

İhtiras Rüzgarları

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ama hala akıllanmadı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aslanım? Neyin doğrusu? İlacı kullanırsan işe yarar bırakınca dökülme devam eder bunun nesini tartışıp duruyorsun durmadan nick alıp banlanarak?
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Tedaviler saç dökülmesini tamamen durdurmaz ancak dökülme hızını yavaşlatır. Genel de bilinçli kullanıcılar zaten saç dökülmesini ertelemek adına bu tarz takviyelere başvururlar. Yan etkileri de yok değil hiç bir ilaç kullanmamak ile vücuduna kimyasal alarak aynı durumu beklemek biraz fazla iyimser bir yaklaşım olur. Bu yan etkileri de anlamak için biraz deneyimler ile tecrübe kazanarak ile öğrenirsiniz. Şu var ki herkes hayatı aynı beklentilere sahip olarak yaşamıyor. Herkes farklı beklentiler üzerinden yaşamlarını sürdürüyorlar. Bu yüzden insanlara kendi yanlışlarınızı mutlak doğru olarak baskılarsanız, fikirlerinizi kesin doğru olarak insanlar kabul etmez, hatta zıt fikirdeki olan insanlar eleştireceklerdir. Kişisel fikrim insanlara iyi niyetli öneriler yapmak güzel bir düşünce ancak bunu bence sadece fikrinizi belirterek uygulayın derim. Çünkü herkesin aklı ve fikri var. İnsanlar da en az sizin kadar düşünebiliyorlar ki zaten bu forum da insanlar öğrenebilsin diye var...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Konu ne?

İstiyorsan kullan, istemiyorsan kullanma.

Yan etkilerinden dolayı yaza bilirsin, yoksa paramı nereye harciyacagimi ben senden daha iyi bilirim...

Facebook Twitter Instagram