Arkadaşlar iyi günler dilerim, bir kaç aya saç ektirmeyi düşünüyorum. Sol şakağımda sadece 1 cmlik alanda seyrelme var ve belki biraz daha fazla gerileme var. fakat o bölgenin açılmış olduğu farkedilmiyor. sanki normal çizgi gibi duruyor. Çizgi düz olmasına rağmen geriye doğru düz yani V harfinin daha geniş açılı olduğunu düşünün. fakat sağ tarafta daha belirgin bir açılma var. orası düz değil oval olarak açılmış durumda. görüşme yaptığım yerler 1000-1500-2000 greft yeterli dediler ki bence 2000 fazla.
doktor falan bilmiyorum ankarada ikamet ediyorum buna göre olmalı, plastik cerrah istiyorum, ekim merkezlerinin geneli dolandırıcı gibi bir önyargım var. Özel hastaneler ve cerrahları daha kaliteli sanki.
birde DHI yöntemi olanını istiyorum, sık bir ekim ve sonucu tatmin edici olmalı. Koray aydın gibi uçuk fiyatlı olmamalı 5-7 bin tl arası para veririm en fazla bu işe. buna göre ankarada önerebileceğiniz bu yöntemi yapan doktor var mıdır? teşekkürler
şakak böyle, soldan memnunum ama sağ taraf hoşuma gitmiyor. belki ne var bunda diyenler olacak ama mesela saçı geriye doğru çektiğimde alan bu kadarla sınırlı değil. burda pek belirgin değil sağdaki şakak kısmı.
+ yaş 25