Gönderen Konu: Finasteride kullanıcıları acil  (Okunma sayısı 904 defa)

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteride kullanıcıları acil
« : 26 Haziran 2022, 15:10:20 »
Dostlarım yaşım 22 bariz diffüz tipi dökülmem var. Finastiridin saç çıkardığı bazı konular gördüm. Maddi olarak minoxidili hayat boyu kullanamam. Finastirid böyle bir etkiye sahip mi yoksa olanı mı koruyor? Saçımda bazı yerlerde ciddi seyrelmeler oluştu toparlaması mümkün mü ne önerirsiniz. Saçımı 2 hafta önce 5 numara yapmıştım fotolari şimdi cektim

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteride kullanıcıları acil
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2022, 15:16:44 »
Saç herkes gibi benim için de çok önemli. Alnım zaten geniş kaybetmek istemiyorum. Ciddi bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2022, 15:22:48 »
Bir çok forumda sadece finasteride kullanıp saçını çoğaltan insanlar gördüm bu yalan mı böyle bir etkisi var mı. Yan etkilerini göze alıyorum bu arada

HTK

• Full Member
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2022, 15:32:46 »
Ben 4 aydır kullanıyorum hala bi etkisini görmedim ama 6.aydan sonra başlıyor etkisi diyorlar zaten. Finasterid bildiğim kadarıyla saç çıkarmıyor olanı güçlendiriyor. Daha deneyimli arkadaşların bilgi vermesi daha doğru ben sadece bildiğim-kullandığım kadarıyla yazıyorum.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4800
  • Medikal Tedavi Xpecia

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2022, 17:59:10 »
Finas ile 8 yılım doldu. Tek rahatsız edici yan etki olarak jinekomasti gördüm. Zaten vücut yapım da buna elverişliydi.
Tedavime zaman zaman minox ile devam ettim. Eskisi ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
 Senin olayına gelince; Ciddi bir açılman yok. O nedenle sana gün aşırı 1-1.25 mg arası finas kullanmanı tavsiye ederim. İlk zamanlar testis ağrısı, sık idrara çıkma gibi yan etkiler görebilirsin belki ama zamanla kaybolacaktır.
Başarılar.

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2022, 19:09:51 »
Finas ile 8 yılım doldu. Tek rahatsız edici yan etki olarak jinekomasti gördüm. Zaten vücut yapım da buna elverişliydi.
Tedavime zaman zaman minox ile devam ettim. Eskisi ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
 Senin olayına gelince; Ciddi bir açılman yok. O nedenle sana gün aşırı 1-1.25 mg arası finas kullanmanı tavsiye ederim. İlk zamanlar testis ağrısı, sık idrara çıkma gibi yan etkiler görebilirsin belki ama zamanla kaybolacaktır.
Başarılar.

Teşekkürler. Kral saç cikariyormu olanı mı koruyor bu meret ?

Salvatore

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2022, 19:17:47 »
Başarılar.
Hocam dağlar kadar fark var derken saçınızda gerileme mi oldu

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2022, 19:37:48 »
internette gördüğün sonuçlar yalan değil bence ama duruma göre değişir diyebiliriz sanırım. Kişinin yaşı, dökülmenin agresifliği, kelleşmenin ne seviyede ilerlemiş olduğu vs vs olayı etkileyen faktörler.Saçını geri kazanan çok örnek var, biraz da sabır istiyor saçın geri çıkışı gözle görülür uzamaya başlaması falan 1-2ayda olmaz. Hiçbir türlü saçını geri kazanamazsan şansına kalmış..ama her türlü hiç kullanmamaktan daha iyi halde tutar saçını.En kötü ihtimalle olanı korur veya daha az saç kaybını sağlar.İyi ihtimalle de dökülenler geri gelir gürleştirir

revengoa

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2022, 06:54:26 »
Hocam dağlar kadar fark var derken saçınızda gerileme mi oldu

Olumlu yönde bir ilerleme var.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2022, 03:55:59 »
Olumlu yönde bir ilerleme var.
Şakaklarda ve yanlarda gerileme durdu mu? Jinekoyu ne yaptınız?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Facebook Twitter Instagram