Gönderen Konu: Finasterid ve Peniste His Kaybı  (Okunma sayısı 3076 defa)

Cardozoo

• Hero Member
Finasterid ve Peniste His Kaybı
« : 25 Haziran 2022, 23:44:29 »
Bu ilaçları kullanırken herhangi bir şekilde erektil disfonksiyon(iktidarsızlık) veya sperm gelmemesi gibi durumlar yaşamadım. Ama beni rahatsız eden tek şey peniste his kaybına yol açması. Yani dokunma ile aldığınız zevkin kaybolması. Finasteridi günlük kullanırken bu dikkatimi çekmişti. 5-6 gün ara verince normale döndüğünü deneyimledim. Tedavime Dutasterid ekledikten sonra da erektil disfonksiyon gibi bir şey yaşamadım. Yaşadığım yan etkiler peniste his kaybı, kilo alımı ve göğüslerde şişkinlik(jinekomastideki gibi acı ağrı durumu yok). Bu yan etkileri finasteridde yaşadım. Dutasterid ile herhangi bir artma olmadı. Şuan sadece haftada 3 kere 1.25 mg finasterid kullanmayı düşünüyorum. Bu his kaybı konusunda benzer şeyler deneyimleyenler var mı ve varsa sonrasında ne oldu?

thajsm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid ve Peniste His Kaybı
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2022, 02:53:49 »
ilk 2 hafta bu durumu ben de yaşadım(günlük alıyorum) sonrasında geçti ama 2.5 ay olmasına rağmen hala ilaçtan verim alabilmiş değilim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2022, 12:50:06 »
Bende de tam sertlesememe problemi oluştu buna ragmen cok rahatsiz etmedigi icin devam ediyorum ilaca. Bikac hafta sonra 1 ay ara vericem test amacli
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2022, 13:55:01 »
Ben 2 yıl kullanımda böyle bir şey gözlemlemedim kendimde

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2022, 02:09:22 »
Bir güncelleme yapayım. Halihazırda ergenlikten kalma jinekomastim vardı. Bu ilaçlar başlamadan önce bunun farkındaydım. Haftada 1 dutun 3. kullanımında sağ göğüste dokunma ile hafif acı hissediyorum. Spora yeniden başlamamdan da kaynaklanıyor olabilri bilemiyorum. Pazar  günü bir değerlendirme yapıp sonuca göre haftada 3 finasa geçmeyi düşünüyorum.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2022, 23:49:45 »
Ben o penisine bir el atsam şahlanır aslında :)
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2022, 03:46:58 »
Ben o penisine bir el atsam şahlanır aslında :)
Şahlanmasında sorun yok. Ama ergenlikten kalma jinekoyu azdırdı dut mereti. Finas kullanırken göğüslerde şişkinlik oluryordu ama ağrı acı falan olmuyordu. Önümüzdeki hafta haftda 3 finas ile devam edicem. Şakaklarda ve temple peaklerde minoks kullanmak istiyorum. Komple kullanınca kepekten geçilmiyor
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2022, 10:13:20 »
Şahlanmasında sorun yok. Ama ergenlikten kalma jinekoyu azdırdı dut mereti. Finas kullanırken göğüslerde şişkinlik oluryordu ama ağrı acı falan olmuyordu. Önümüzdeki hafta haftda 3 finas ile devam edicem. Şakaklarda ve temple peaklerde minoks kullanmak istiyorum. Komple kullanınca kepekten geçilmiyor

Aman hocam dikkatli olalım sağlık riske atılmaz.Gerekirse azalt veya bırak.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2022, 20:35:02 »
geç boşalıyorum 1 ay dır kullanıyorum sperm bıraz sıvılasma var söylediğin gibi artık his pek olmuyor  kolay kolay etk,lenmiyorum gördüğümden
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2022, 20:45:05 »
Dutasterid ile finasteridi hiç aralıklı şekilde kombine ederek kullandınız mı bu detay çok önemli bu soruma cevap verdikten sonra sizle  belirli okuduğum tavsiyeleri paylaşmak isterim.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2022, 21:04:59 »
dutasteride finasteride kullanmaktan erkekliğinizi kaybetmişsiniz la, olum sizdeki cesarete hayranım
  • Yaşınız 25

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2022, 21:08:58 »
dutasteride finasteride kullanmaktan erkekliğinizi kaybetmişsiniz la, olum sizdeki cesarete hayranım
baskasını bilemem ama ben proscara basladım 5/1 şeklinde ilk 10 günde saçlarım prp yaptırmış gibi oldu şakaklarımda mınyon tüyler gözle görülür hale geldi ayrıca 1 ay oldu kullanalaı erken boşalıyordum zzevke gelip şimdi o sorunum geçti 1 ayrdır hergun ateş ediyorum hafif sıvımsılık var hayvanlığım azaldı ipne olmadım
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

ber134

• Full Member
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2022, 21:10:49 »
sen biraz daha kullanmaya devam et, sigarayı da 5 sene içince pek bi şey olmuyo
  • Yaşınız 25

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2022, 12:57:04 »
Bir güncelleme yapayım dedim. Şakaklara ve temple peaklere minoksidil uggulamada 3. ayımdayım. Şakakları ve templeyi ~1 cm ileri attı. İnce ama biraz uzun saç telleriyle nw1 diyebilirim. Sadece şakalara uygulamama rağmen saçın orta ve geri hattında da iyi bir sonuç verdi. Bu arada her bir  taraftaki şakak ve temple peak’e 0.25 ml, genel toplamda günlük 0.5 ml kullanıyorum. Bu hafta eczaneden aldığım minoksidile geçtim. İlaç Takip Sistemine de kayıtlı, altındaki barkodu uygulamada okutup kayıtlı olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz. 60 ml minoksidil için 360 tl biraz tuzlu ama günde 0.5 ml kullandığınızda 4 ay götürüyor sizi. Jinekomasti hassasiyeti dutasteridi ve yanında finasteridi bıraktıktan 3 ay sonra geçti. Bugün haftada 3 finasteride başladım. 2 günde 1 de kullanabilirim hala karar veremedim.

Bu arada redditte ve sitede oral minoxidil kullananları görüyorum. Oral minoxidil kullandığınızda %3 ölüm riskiniz var. Kalbin etrafında su toplayabiliyor ve ölümcül bir şey bu. Diğer yandan kullananların %90’ında ekg değerlerinin değiştiği görülmüş. Ben bile kullanmaya düşündüm ama kullanmayın. Bu riske değmez. %3 bile 1mg finasteridin yan etki(erektil d.) ihtimalinden yüksek.
Pyrilutamide’ı (kx-826) redditte kullanmaya başlayan çok kişi var. Onun da nasıl bir şey olduğunu tam olarak ocak-şubat gibi anlarız.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 26 Eylül 2022, 13:38:55 »
Ben 2 aydır oral min kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim umarım da görmem.Size göre biraz daha fazla doz alıyorum.Saç derisine uyguladığınız minoxil de kana karışıp kalbe ulaşıyor

Kalp her çalıştığında vücudun tüm damarlarına kan pompalar saç derisindeki damarlar da dahil :)

Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Facebook Twitter Instagram