Konunu takipteyim kardeşim umarım güzel sonuç alırsın ,tedavine saç masajıda eklersen çok iyi olur.
Bu arada hem finans hem xpecia ikisi ağır gelebilir dikkat et derim öncelikle tek başına finans denemen duruma göre yetersiz gelirse xpecia eklemek daha mantıklı olur.
Teşekkürler Alpha
Saç masajı da yapıyorum , yazmayı unutmuşum , kafa derisi için masaj aleti var tarak gibi uzun fırçalı onu kullanıyorum.
Finasteride + Xpecia benzeri saç için destekleyici hap ikisi birlikte daha bir yan etki veya değişiklik hissetmedim. Xpecia benzeri destekleyici hap ın içinde birçok faydalı şeyler bulunuyor onların etkisi çoktur diye düşünüyorum. Finasteride + xpecia ikisinin ağır gelmesini düşünmenizin nedeni xpecia içinde de testosteronun dht ye çevrilmesini önleyen bitkisel madde olan cüce palmiye midir ?
Bir de benim destekleyici hapta Metil sülfonil metan (msm) , bamboo stem extract (Türkçesine baktım bulamadım ) phosphatidic acid ( Türkçesi galiba fosfatidik asit) selenium select ve zinc, biotin, msm, at kuyruğu bulunuyor , içindekiler bölümünün resmini şuraya koyayım ama bu hapı değiştirmeyi düşünüyorum bir de destekleyici hapın ağır geldiğini anlamanın bir yolu var mı ona göre hapı kullanmayı bırakıyım.