Saç Ekimi Sonuçları
sonuç iyi, biraz daha hacimlenirse daha da güzel olur.
Arkadaslar 180. günden merhabalar.
Maşallah çok güzel başarılı bir sonuç olmuş saçlar daha gelişecek.Sen ne düşünüyorsun abi ?
20 gün çok şey katmış saçlara oyle gözüküyor siz ne dersiniz ?
Yaş benzerliğinden ve Asuman hair ortak tercihimiz sebebiyle extra bir ilgiyle takip ediyorum sizin gelişimi, 6 aya önceye göre çok başarılı görünüyor bence. Vitaminler hariç extra bir takviye olmadan devam ediyorum/ edeceğim ben, umarım sizin kadar başarılı bir sonuçta ben alırım.Umarım saçınızın gelişimi devam eder.
İnsallah iyi bir sonuc alirsiniz.Oncesine gore dediginiz gibi guzel gelisim oldu.Takviueleri birakirsak ne olur bilmiyorum.Minoksidil kullaniyordum ama cok da alistirmak istemiyorum iki gunde birden uc gune dusurdum belki de kullanmayi birakirim sonra saclarin sonmesinxen korkuyorum.Genel anlamda memnunum
Abi masallah süper görünüyor. Daha gelişecek, takviyelere aynen devam hiç bozma.[/quotetesekkur ediyorum sizin gelisimi de merakla takip ediyorum.
Bu konuda tecrübeli bir arkadaş yanıtlarsa çok sevinirim, uzun bir dönem önce yan etki gördüğüm için finasteridi bırakmak zorunda kaldım peki tekrar kullanmaya başlarsam yine yan etki görürmüyüm?