Gönderen Konu: Diffüz saç incelmesi  (Okunma sayısı 1175 defa)

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Diffüz saç incelmesi
« : 23 Haziran 2022, 14:25:43 »
Arkadaşlar yaşım 22 ve çok büyük ihtimalle hatta kesin bundan var bende yanlar ortalar heryer eşit bir biçimde dökülüyor. İlaçlarla toparlamak mümkün mü ? Ensem ve donor bölgem de çok döküldüğü için saç ekimi ileride olmayacak diye korkuyorum baştan önlem almak mümkün mü ?

Loreayes

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Diffüz saç incelmesi
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2022, 14:33:28 »
Arkadaşlar abiler kardeşler geç olmadan bir şeyler yapmak istiyorum desteklerinizi beklerim finastiride ve minoxidil tam olarak ne işe yarar bilenler yazabilir mi

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Andrea

• Hero Member
Ynt: Diffüz saç incelmesi
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2022, 01:31:06 »
finasterid minoksidil ve dutasteridle ilgili forumda ve youtube da olsun onlarca yazı ve makale var buraya yazmak çok uzun olacaktır ve doyurucu bilgi olmayacaktır.

Bunun haricinde saçların için dht blocker dediğimiz finasterid ve dutasterid ile saçlarını uzun yıllar koruyabilirsin minoksidil şimdilik gerek yok gibi görünüyor.

Saçların iyi durumda strese gerek yok doğru düzgün bir araştırma ile finasterid veya dutasteridi ölçülü ve kontrollü bir şekilde tahlillerini yaptırarak 2 günde 1 olarak kullanabilirsin yan etki konusuna gelince genellikle ilacı kötüleyenler olabiliriyor ama kontrollerini ve gözlemlerini yaparak kullanırsan ve ilaca ön yargı ile yaklaşmak yerine iyi bir şekilde yaklaşırsan 'plasebo' ilaç senin için maksimum fayda sağlayacaktır emin ol ben 3 hafta oldu başlayalı şimdilik her şey yolunda ilerliyor bakalım zaman ne gösterecek benim dışımda dutasteridi 1 yılı aşkın 3 yılı aşkın 5 yılı aşkın  kullanan insanlar var forumlarda yine bu forumda da 20 yıldır finasterid kullanıp saçlarını koruyan dökülmenin önüne geçen insanlar var erken yaşta doğru bir yerdesin stres yapma stresi hayatından çıkar araştır ve tedaviye başla.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram