Gönderen Konu: Saç ekimi için doğru zaman mı?  (Okunma sayısı 1176 defa)

astar mestan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi için doğru zaman mı?
« Yanıtla #15 : 28 Haziran 2022, 20:29:45 »
Dökülmelerimiz hemen hemen aynıymış dostum. Sence dökülmeler daha devam eder mi? Yapılacak güzel bir ekimle en azından 3-5 sene saç meselesi kapatılamaz mı?
Yaştan dolayı dökülmeler devam edecektir. İkinci ekim şart olabilir, tedavi vs ile 3-5 senelik dilim uzatılabilir diye düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2022, 20:33:26 »
 finasterid ekim finasteride devam senede 3 4 kere prp falan koruma ihtimali var saçı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

astar mestan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 17 Temmuz 2022, 23:57:43 »
Forumdan edindiğim faydalı bilgilerden sonra saç ekim planlamamı bir süre daha erteleme kararı aldım. Halihazırda yoğun bir dökülme devam ediyor, bu şekilde ekim yapılacak olması içime sinecek bir durum değildi.
Yaklaşık 4haftadır fin (propecia) tedavisi alıyorum, bu tedaviye xpecia ile birlikte başladım, sonrasında komplikasyonlardan dolayı fazla yükleme olduğunu düşünerek xpeciayı kestim. Fin bende ki olumsuz etkileri ise ilk 2hafta kalpte çarpıntı ve kasıkta ağrı (sonrasında bu durum sonlandı), eskiye nazaran sık idrara çıkma ve menide sıvılaşma oldu. Ekim öncesi ve sonrası toplamda en fazla 1 sene bu tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca prp, mezoterapi, igf, ozon tedavisi gibi yöntemlere başvurarak agresif dökülmeyi kontrol altına almayı düşünüyorum. Hangilerinin etkili olacağına dair fikrim az. Bunun yanında biotin ve magnezyum takviyesi alıyorum. Kan tahlilinde değerler normal durumda.
Yine forumda gördüğüm saç masaj tekniklerinin ekime kadar günlük yapmayı planlıyorum.
Şampuan olarak procapil, trichogeni saw palmetto, zinc gluconate gibi içeriği bulunan bir şampuanı kullanmayı düşünüyorum.
Forum sayesinde “Saç iyice dökülsün ekim yaptırayım” mantığından “kafanın üstünde ne varsa koru” mantığına ulaştım.
Dönor alanıyla birlikte saçların kuvvetlenmesiyle birlikte saç ekimi için randevu oluşturacağım. Forumda bildiğini esirgemeyenlere teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 01:12:09 Gönderen: astar mestan »
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Fin (propecia), biotin

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2022, 00:12:38 »
Forumdan edindiğim faydalı bilgilerden sonra saç ekim planlamamı bir süre daha erteleme kararı aldım. Halihazırda yoğun bir dökülme devam ediyor, bu şekilde ekim yapılacak olması içime sinecek bir durum değildi.
Yaklaşık 4haftadır fin (propecia) tedavisi alıyorum, bu tedaviye xpecia ile birlikte başladım, sonrasında komplikasyonlardan dolayı fazla yükleme olduğunu düşünerek xpeciayı kestim. Fin bende ki olumsuz etkileri ise ilk 2hafta kalpte çarpıntı ve kasıkta ağrı (sonrasında bu durum sonlandı), eskiye nazaran sık idrara çıkma ve menide sıvılaşma oldu. Ekim öncesi ve sonrası toplamda en fazla 1 sene bu tedaviye devam etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca prp, mezoterapi, igf, ozon tedavisi gibi yöntemlere başvurarak agresif dökülmeyi kontrol altına almayı düşünüyorum. Hangilerinin etkili olacağına dair fikrim az. Bunun yanında biotin ve magnezyum takviyesi alıyorum. Kan tahlilinde değerler normal durumda.
Yine forumda gördüğüm saç masaj tekniklerinin ekime kadar günlük yapmayı planlıyorum.
Şampuan olarak procapil, trichogeni saw palmetto, zinc gluconate gibi içeriği bulunan dermocade şampuanı kullanmayı düşünüyorum.
Forum sayesinde “Saç iyice dökülsün ekim yaptırayım” mantığından “kafanın üstünde ne varsa koru” mantığına ulaştım.
Dönor alanıyla birlikte saçların kuvvetlenmesiyle birlikte saç ekimi için randevu oluşturacağım. Forumda bildiğini esirgemeyenlere teşekkür ederim.

|-onayisareti-|

Yalnız bence bu tedavilerden yılmadan önce saç ekimi zamanlamasını çok iyi yapmalısın yoksa bir süre sonra tedaviler yoruyor insanı özellikle psikolojik olarak.

astar mestan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi İçin Doğru Zaman Mı?
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2022, 00:23:09 »
|-onayisareti-|

Yalnız bence bu tedavilerden yılmadan önce saç ekimi zamanlamasını çok iyi yapmalısın yoksa bir süre sonra tedaviler yoruyor insanı özellikle psikolojik olarak.

kabul etmek lazım uzun tedavi yöntemleri yorucu, en azından ekime kadar ve ekim sonrası 1 yıl doğru tedavi için çabalıyorum
  • Yaşınız 25

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2022, 07:22:53 »
Şampuan olarak procapil, trichogeni saw palmetto, zinc gluconate gibi içeriği bulunan bir şampuanı kullanmayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun kardeşim bence de doğru kararı vermişsin, tabi medikal tedaviler biraz zorlu ve külfetli. Dediğin gibi saç iyice dökülsün ekim yaptırayım yanlış bir karar zaten ön tarafta ölü yerler var o nedenle biraz saçları kuvvetlendirip ön tarafa ekip yaptırıp tekrardan tedaviye devam edip sonradan genel bir sıkılaştırma ve verteksi kapatmaya yönelik bir plan senin için en uygunu diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırsın  :)

astar mestan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2022, 15:01:01 »

Hayırlı olsun kardeşim bence de doğru kararı vermişsin, tabi medikal tedaviler biraz zorlu ve külfetli. Dediğin gibi saç iyice dökülsün ekim yaptırayım yanlış bir karar zaten ön tarafta ölü yerler var o nedenle biraz saçları kuvvetlendirip ön tarafa ekip yaptırıp tekrardan tedaviye devam edip sonradan genel bir sıkılaştırma ve verteksi kapatmaya yönelik bir plan senin için en uygunu diye düşünüyorum. Umarım güzel sonuçlar alırsın  :)
aynı şekilde düşünüyorum tavsiyeler için teşekkürler
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2022, 15:26:49 »
Bahsettiğin ürünleri kullanıp

Bu sekilde 2 ekim düşünürsen
Hem iyi sonuç alma oranın artar

Hemde çok beklemek zorunda kalmazsın
Global Moderator

astar mestan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 19 Temmuz 2022, 12:51:51 »
Bahsettiğin ürünleri kullanıp

Bu sekilde 2 ekim düşünürsen
Hem iyi sonuç alma oranın artar

Hemde çok beklemek zorunda kalmazsın
teşekkürler Hintell, planlamayı yazdığın gibi iki aşamalı düşünüyorum, ekim öncesi ideal ilaç kullanım süresi sence ne olmalıdır?
  • Yaşınız 25

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 19 Temmuz 2022, 13:13:56 »
ekim öncesi bir süre başla ekime 1 2 ay kala başla ekimden sonra yan etki görmezsen devam et 5/1 şeklinde fin e görürsen bırak ben kötü bir etki görmedim bu arada fin e başlayan arkadaşlara tavsiyem ayrıca libido artırıcı sağlıklı besinlerle beslenmesi
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Temmuz 2022, 13:20:51 »
teşekkürler Hintell, planlamayı yazdığın gibi iki aşamalı düşünüyorum, ekim öncesi ideal ilaç kullanım süresi sence ne olmalıdır?

Hemen başlamak 6 ay öncesi ve devamında 1 sene en az 8 ay
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram