Merhabalar, bir ay gibi yakın bir zamanda ekim için randevu oluşturmayı düşünüyorum. (hasan akil saç ekim merkezi) Yaşım 26, dökülme halen devam ediyor. Ankara ve İstanbul'da görüştüğüm ekim merkezlerinde saçın ön tarafının ölü olduğunu ekim için müsait olduğunu, iki aşamalı bir ekim planlayabileceğimi söylediler, aynı zamanda donör bölgedeki saç kalitesinin ortalamanın altında olduğu söylendi (doğuştan ince telli saçlara sahibim, bir kaç tel saç alınarak cihaza sıkıştırılan alette saç kalınlığı 30 ila 40 arasındaydı, mercekle bakılan donör alanda köklerin tekli ikili çok nadirde olsa üçlü olduğu söylendi)
Her ne kadar ince telli saçlarda dezanavantajlı durumu kabullenerek ekim işine niyetlenmiş olsam da yaşımdan, mevcut saçların zarar görecek olmasından ve dökülmenin devam ediyor olmasından[/b] dolayı endişelerim devam ediyor. Ekim öncesi düşük olan birkaç vitamin değerini yükseltmeye çabalıyorum onun haricinde finanstride vb ilaçlara karşı devamlılık isteyeceği düşüncesiyle mesafeliyim.
Tecrübeli arkadaşların bu konuda yazacağı fikirler benim için çok kıymetli olacaktır.