Herkese merhabalar. Öncelikle bu forumu kuran arkadaş veya arkadaşlara teşekkür ediyorum 1 senedir takip ediyorum süreçler, yaşanan olaylar vs hakkında bilgi sahibi olmamıza olanak sağladığı için.
-Serkan aydın klinikte 8 haziranda muayene oldum orada Eda hanımın odasında Serkan bey ile bizzat görüştük çizgimi çekti nasıl olacağını anlatı 5 dakika sonra çıktı. Eda hanımla 21 haziran tarihi için anlaştık sonrasında.
-21 haziran günü 12.00 da klinikte olmamı söylediler. Önce kan aldılar sonrasında ücreti ödedim (25 bin) ve bilgilendirme formlarini imzaladım. 1 saat kadar bekledim o süre zarfında çay vs içtim kafeteryada.
-13.30 da doku ya aldılar. Önce bir hanımefendi geldi benden sorumlu olduğu söyledi. Bir üst kata çıktık üzerimdeki eşyaları bıraktım ve önlük giydim.Sonrasina fotoğraf çekimi, saç kesimi ve saç yıkamam oldu.
-14.00 da başladı işlem. Ağrı sızı anlamında bir sorunum olmadı. Hedeflenen greft sayısı ENSE:4200 SAKAL:200 dü ama işlemde ENSE:3967 SAKAL:465 tane olacak şekilde alındı.
-Sandvic arası,wc molası derken 21.00 civarı bitti işlem. Pansuman yapılıp yemek ikram edildi.
-Yemek sonrası Neslihan hanım kanamam çok olduğu için gitmeden tekrar temizledi içine adrenalin tarzı birşeyde koydu suyun icerisine.
-22 haziran için pansuman çıkarıldı. 15 dakikalık lazer tedavisi yapıldı nasıl yıkayacağımı anlattılar.
-24 haziran içinde tekrar kliniğe ilk yıkamaya gideceğim.
-Ek takviyeler kullanmamı tavsiye ettiler. Yararını sizlerde belirteceksiniz bunu bende biliyorum ama kesin birşekilde ilaç kullanmak istemiyorum finasterid ve türevleri. Gerekirse 2. Ekim yaptırırım düşüncesindeyim.
Serkan Aygın Klinik ile ilgili sorusu olan varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim. Siz tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparsanız memnun olurum.