Gönderen Konu: Kaynak saç  (Okunma sayısı 602 defa)

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Ynt: Kaynak saç
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2022, 00:46:18 »
Tekrar merhaba arkadaşlar şimdi kaynak saç yapılıyor saçlara tam olarak yaygın olmasa da yavaştan ortaya çıkıyor hiç yaptıran oldumu ısı ile kendi saclariniza yapistiriliyor ben sadece verteks kısma düşünüyorum bu işlemi varmı bilgisi olan bu konuda   

şakaklardan açıklığı olan birinde estetik durmuyor. Şakakları açık değilse kaynak yaptırmaya gerek yok. bence fiyasko...
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2022, 11:42:11 »
şakaklardan açıklığı olan birinde estetik durmuyor. Şakakları açık değilse kaynak yaptırmaya gerek yok. bence fiyasko...
benim önde ekim var ama seyrek orası çok önemli değil toppik falan idare ediyorum verteks açık o kısma lokal olarak düşünüyorum

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2022, 12:01:37 »
Kaynak yapıp topuz falan yapan kuaförler var ama ömrü uzun değil bilgin olsun birde kaynak yerleri saçların sık değilse çok belli oluyor.

Hair'lı Olsun

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2022, 12:19:48 »
ön taraf dolu verteks'teki seyrekliği kapatmak için güzel olabilir. saçlarınızın fotoğrafını atabilir misiniz ?

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2022, 12:43:47 »
Şu şekilde saçlar ön bölge ekim ama seyrek verteks boş olunca saç kesimi yakışmıyor yanlar kabarık orta boş verteks hafif kaynak yapılsa ön bölge bile yandan güzel gözükür ben topuz şeklinde değilde kısa olarak yaptırmayı düşünüyorum 

Hair'lı Olsun

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2022, 13:15:06 »
Kaynak olabilir size fakat zaten saçlarınız çok ince ve cansız bir süre kaynak kullanacaksınız sonra saçlarınız daha fazla yıpranmış olacak. bence medikal ürünlerle saçlarınızı korumaya ve güçlendirmeye çalışmalısınız. Verteks rahatsız ediyorsa ekim düşünülebilir.

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Haziran 2022, 16:00:32 »
Kaynak olabilir size fakat zaten saçlarınız çok ince ve cansız bir süre kaynak kullanacaksınız sonra saçlarınız daha fazla yıpranmış olacak. bence medikal ürünlerle saçlarınızı korumaya ve güçlendirmeye çalışmalısınız. Verteks rahatsız ediyorsa ekim düşünülebilir.
medikal ürünler fayda sağlamıyor artık verteks toparlamistim şimdi açıldı tekrar toparlanmiyor bakayım hocam dut 3 günde alıyordum günlük alacağım galiba düşüneyim

Facebook Twitter Instagram