ya bu adam foruma küsmemeliydi 15 yaşında nw3 üm vertex seyrelmem var kulak arkası üstü seyrek şakaklar zaten nw3 bu adamın dedikleri sayesinde belki bi nebze toparlaybilriim diye düşünüyordum adam daha vereceği bilgilerin yarısını verdi sonra küstü yeni araştırmalarını da söylemedi vallahi hayattan da bıktım yaşamdan da bıktım iyice illallah ettim. gidecem atacam en son kendımı bir yerden o olacak nerden tutsam elimde kaliyor .1 senedir çile çekiyorum resmen her sabah kalktığımda o yatağa düşen kılları görüyorum ama hiçbir işe yaramıyor açılma dokulme tüm agresifliğiyle son hız devam ediyor. her şeyi denedim dermaroller xpecia masaj defne yaprağı nane yapragı karışımı biotin saç ampulleri minoxili bile denedim. hiç biri gram etki etmedi. tükene tükene bitmeye yaklaşmış olan kalan umudumun hepsini bu adamın araştırmalarına bel bağlamıştım. o da elimde kaldı hüsran oldu. ne yapacagımı bilmiyorum belki bir gun geri doner de bakar bu mesajıma faydası dokunur. tabi bu hızla seyreden dokulmemden kafamda saç kalırsa o zamana dek.
Kardeşim bu kadar da kafaya takma.
Yaşın şuan mı 15, tam olarak anlayamadım fakat eğer dermatolog da onay verirse bulunduğun yaşta kullanmanda bir problem olmazsa xpeciayı düzenli kullanmaya devam et derim. Bir dönem kullandım ben de yaklaşık 3 ayda gözle görülür sonuç verdi fakat yan etki olarak kilo aldırdığı için bıraktım.
Yine de hiçbir şekilde dökülmen durmazsa saç ektirirsin.
O da istediğin sonucu vermezse saç similasyonuyla sık bir görünüm olur.
En kötü ihtimalle kel halinle kendine güzel bir tarz yapabilirsin.
Hayat saçtan ibaret değil.