Off hepsini okudum sen gayet haklısın diğer yazanlar da antiandrojen karşıtları bilerek savunmuş ve inanmak istemiş hepsi başka açıklaması yok
kardeşim inan kimseyle tartışma gibi bir amacım hele ki nefsi arzularımla gönül kırmak en son yapacağım iş bile değil.
şimdi adamın yoğun androjen sorunu var saçları gidiyor bunu dht baskılamadan çözemezsin bunu bağırsağa sıcak demleme bitkilere bağlarsak adam 5-6 ayını ve hatrı sayılır saçını kaybedecek ve tüm inancı motivasyonu kaybolacak. denize düşen yılana sarılır misali panikle belki saçma bir yerde saç ektirecek, dht baskısı ve dökülmesi agresif devam ederken. benim anlatmaya çalıştığım buydu.
söylediklerini sunduklarını mantık çerçevesinden geçirip tedavimde kaçırdığım bir nokta mı var diye kardeşimize çeşitli sorular yönelttim ama konuyu her seferinde başka yerlere çekti ikili tartışma gibi gösterdi alakasız örnekler verdi. haklı haksız olmak için de değil cidden kendi bilgim dahilinde bildiklerimi ve bilmediklerimi anlamlandırmak için bilimsel olarak sorguladım kardeşimi.
dht karşıtı olabilirsin doğal bir tedavi arıyor olabilirsin ona da takılmıyorum ki ben de arıyorum keşke olsa ama kadınlık hormonu alan adamı bizim tedaviye benziyor diye örnek gösterirsen, 80 yaşındaki nw0 çizgisi duran ama saçları seyrelmiş amcayı gaita transferi sonrası saçlarındaki canlanmayı saçları düzelmiş bak diye örnek gösterirsen de itirazımı yine ederim yine ederim.
şu bilgiyi de verip bu konudaki arkadaşların kullanım sonuçlarını bekleyeceğim inşallah şifa bulurlar. bağırsak florasını bu kadar önemseyen bir tedavide olmazsa olmaz bir şey var lifli beslenin çünkü floradaki yararlı bakterilerin besin kaynağı liflerdir. diyetiniz lifli olmazsa kürek kürek magnezyum alın floradaki bakteriler magnezyum yemeyecek beslenmesi için life ihtiyacı var. yani özetle mikrobiyotaya bu kadar hayati bir önem atfediyorsanız (ki AGA dışında bir çok konuda ben de önemini kavrayarak yaşamaya çalışıyorum) her şeyden önce prebiyotik tüketmeyi ve lifli beslenmeyi tavsiye etmeniz lazım.