dostum sadece 1 kısıye kızıpta forumu bırakıp gıtme.. yıllardır burda minox ve finasterıd harıcı baska tedavıler pek görmedık sen gordugum kadarıyla yenı tedavılerı baya bir araştırıyorsun yabancı makalelerede çok göz atıyosun.. Bence burdakı ınsanlara çok yardımın dokunabılır.. Umarım tekrar dönersın
Kardeşim ben arkadaşa forumu bırak demedim üslubumu bozmadım saygısızlık yapmadım sadece birkaç soru sordum. Buna hakkım yoksa orasını belirtirseniz ben de sormam. Ki sorduğum soruların da açıklamasını yaptım karşıt görüş sebeplerini söyledim mantıklı sorular olduğunu düşünüyorum. Progesteron alan adamı bizim tedaviye benziyor diye paylaşınca da itiraz etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Bu forumda meşhur kadınlık hormonu içeren losyon tedavileri, dutasteride enjeksiyonu, jel finasteride, saç botoksu (hani scalp gerilmesi ile başlıyor Ya süreç), iğneleme, tarakla mimoyla elle masajlar, oral minox, yüzde 7 minoxlar, mavi serum sarı su, Çin’den ithal yeni kimyasallar, yağlar, çeşit çeşit markalarda vitamin mineral mikroları, lazer tedavileri (kırmızı ışık dediğimiz), enseden alınan saçtan ön bölgeye enjeksiyon (ismini unuttum tedavinin akl yapıyordu galiba) vb aklıma gelmeyen bir sürü alternatif tedavi denendi konuşuldu tartışıldı sonuçları takip edildi. Ki yağı, vitamin mineral takviyelerini ben ve bir çoğumuz hala kullanıyoruz. Sanki bunlar hiç bilinmiyormuş hiç denenmemiş yepyeni şeylermiş gibi davranılıyor. Ben ilk zamanlarımda nane yağı minox karşılaştırması makalesini paylaştığımda benle direkt dalga geçmişlerdi herkes bir tur bu makaleden geçiyor diye hiç de alınmadım kızmadım gidiyorum demedim demek ki tecrübe edilmiş dedim.
Bunca denemeye rağmen neden tüm dünyada hala fin dut min konuşuluyor acaba ben bunu soruyorum.
Neyse konu fazla uzadı ben anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum anlatamadıysam da benim beceriksizliğimdir.