Kardeşim aga nın temel mekanizmasını çözmek için ya androjen baskılayacaksın ya da saç kökü androjene duyarsız hale getireceksin doğru mudur ? Yanlış biliyorsam lütfen düzelt
Temel prensipler burda halâ geçerli
1-Uyarıcılar
2-Androjen/Dht baskılayıcı yada düzenleyiciler
Defalarca Anlatmaya çalıştığım şey şu androjeni baskılamak evet bir çözüm ancak side etkileri yüksek o yüzden düzenlemekten bahsettim sürekli mesela daha önce ne dedim Gut Microbiotasının regüle edilmesinden örnek verdim
Ve bir de uyarıcılar kısmı var red light’ta bir uyarıcı aynı şekilde minoxidil’de ve yine aynı şekilde bizim kendi hazırladığımız sprey’de
Nasıl ki dht blocker+Minox beraber yüksek etki veriyorsa bende diyorum ki hatta demiyorum uyguladım kendimde fotoğrafları ile beraber paylaştım hatta academic linkler ile beraber paylaştım bizde sprey+Mag vit hapı ile minox+Dht blocker verdiği etkiyi alalım. Bu benim yaptığım veya oluşturduğum bir tez değil bunlar bilimsel denenmiş uygulamalar zaten ben sadece ikisini yanyana getirdim. Hea siz derseniz ben sprey ile uğraşmak istemiyorum red light alıp devam edebilirseniz tabi ki veya mag hapının ağır işleyişi için sabırsızım o zaman Kintor Pharma’nın ürününü kullanabilirsiniz tabi ki