Aralıklı oruç veya dry fasting.
Soğuk terapi veya duş.
Bunlarda inflamasyon birikimini engelleyen ve kahverengi yağ dokusu oluşmasına yardımcı olan şeyler, bence denemeyi düşünebilirsiniz.
Evet haklısın. Ekstra olarak yazmadım ama bende onlarda mevcut;
Her gün koşu yaptığım için soğuk suyun 1 tık iyi haliyle duş yapıyorum.
Günde 2 öğün besleniyorum ve genelde yiyeceklerim buhar makinasında pişmiş sebzeler, kaliteli karbonhidrat ve 1 kaşık zeytinyağında pişmiş et tavuk vs. Her gece karnım guruldayarak yatıyorum ve 84 kiloyum düşünün. Formumu koruyorum gayette mutluyum.
Ev yapımı yoğurt tüketiyorum. Zaten market yoğurtları ilaçlı gibi yiyemiyorum.
Kızarmış, yağı hapsetmiş yiyecekler, katı trans yağlar ve fast food vb. bunlardan tamamen uzağım.
Şekerden hiç hoşlanmıyorum yıllardır kullanmıyorum. Tatlıylada aram yok. Sadece aç karnına spor yaptığım için enerji verisin diye Züber Lokma proteinli atıştırmalıkla geçiştiriyorum hurmadan yapılma fıstık ezmeli çok hoşuma gidiyor. İçinde saçma sapan şeyler kesinlikle yok diyetisyenlerde genelde onu öneriyorlar. (tatlıdan vazgeçemeyenlere tavsiye ederim).
Ben saçlarım için bu kadar şey yapmıyorum bu arada onu belirteyim. Eski sporcu olduğum için alışkanlığım var
Bu arada bugün FINHAIR 1mg'a başladım. Süreci paylaşmayı düşünüyorum. Tüm olumluları bir arada getirip başarısız sonuç alacağımı düşünmüyorum. Mental olarak güçlüyüm. Her şeyde psikoloji çok önemli.
En kötü özelliğim maalesef Alkol çok seviyorum.
Onuda akşamları 1 kadeh şarapla geçiştiriyorum. Şarap Kanın akışkanlığını artırarak kalp krizi riskini azaltıyor. Kan dolaşımı hızlanması çok iyi saçlar için. (Haram olduğunu unutmayalım bana yazmasın sonra günahlar
Her soruna bir çözüme kavuşturduğumuza göre çıksın saçlar