Saç Ekimi Sonuçları
Hocam, ben kuru saça sıkıyorum bu karışımı, bir de içine nane yağı kattım biraz.
Defne yaprağı, yaş ve kuru biberiye, biraz da su ekledim. Son olarak biraz nane yağı ekledim.
bende aynı işlemler i yaptım ama nane yağınıda koyup yapraklarla kaynattım
Bir de konu sahibi "Arkadaşlar fotoğraflar benim değildi şaka yapmak istemiştim." diyormuş ulan ne gülerim be ahahahahahaHazırladığımız yağları artık el yüz nemlendirme için kullanırız
İlk fotoyla 3. Fotodaki alın ve temple beni de tedirgin etmiyor değil Şaka bir yana iki üç açıdan foto çekse arkadaş üstten sağdan soldan gelişimi net görsel bizde
Şaka da olsa keşke kendi fotoğrafı olmadığını söylese Bu yağı uygulayan arkadaşların (kendim de dahil) o sıfat-ül eşgallerini görmek çok isterdim.Hepimizin tipi aha şu küçük kız gibi olurdu herhalde
Nane yağı zaten uçucu bir yağ, nane yapraklarını kaynatırken elde edilen buhardan üretiliyor. Sizin nane yağı gerçekten atmosferimize katkı sağlamış.
pleseb etkisimi ne varya tedi,rginliği bırak saç çıkıcak filan diye düşün ben o moddayım bak
Kardeşim ben zaten yağ olarak kullanıyordum. oralminoxidil nickli bir kardeşimiz vardı hatta konusu da sabit medikal tedavi başlığında. ondan öğrendiğim ile oral hint yağı çok içtim topikal nane lavanta biberiye çok sürdüm hala içiyor ve sürüyorum fayda gördüğümü düşünüyorum elhamdülillah.Ama benim tedavimin merkezinde dut ve min vardı şimdi xpecia da ayrılmaz parçası oldu