Gönderen Konu: Ekimden sonra takılan şapka  (Okunma sayısı 1286 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ekimden sonra takılan şapka
« : 21 Haziran 2022, 01:14:11 »
Arkadaşlar ekimden hemen sonra eve giderken takılan bir şapka var.Ortası çukur büyük bir şey böyle.İnternetten ne diye aratınca çıkıyor? Ekim günü görüntüyü kamufle etmek ve korumak için almayı planlıyorum.Link atarmısınız?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Ekimden sonra takılan şapka
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2022, 02:39:34 »
sac ekimi yaptirdigin yer normalde sapka verir , ama sadece görüntü acisindan, insanlarin bakisindan cekindigin icin  takmak istiyorsan hic takma , birak baksinlar

ekimden sonra tazecik greftlere nekadar dikkat etsende zarar verme ihtimalin var , ben ekimden sonra arbaya kadar günesten korunacagim diyorsanda , semsiye al onu kullan .

haa benim sorum sapkanin adi ne , sen nee anlatiyorsun diyorsanda , adini bilmiyorum ama aramaya sac ekimi sapka yazdiginda ckiyor.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2022, 09:19:42 »
Şapkayı boş ver bence İlk 15 gün zaten ilk gunler hep başımıza bir kaza geliyor ben hafif takside çarptım Allah'tan bir sorun olmadı

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2022, 10:22:30 »
Aynı şeyi bende merak ediyorum,rez.
DHİ ler bi nebze normal ama özellikle o kurumuş kanlı, pansumanlı ciğer gibi kafalarla dolaşmak çok sıkıntı olur çok rahatsız eder adamı..mesafe hususunda 1.5-2 bin le kurtulabiliyosan eve özel taksi tut geç derim,aksi durumda napılır bende merak ediyorum
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2022, 11:16:37 »
Benim ekim yolculuğu otobüs ile tek seçenek

Bu yüzden dönerken saç bonesi takmayı düşünüyorum. Sonra da kabuk dökümü bitene kadar evden dışarı çıkmam sanırım

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2022, 12:45:15 »
Aynı şeyi bende merak ediyorum,rez.
DHİ ler bi nebze normal ama özellikle o kurumuş kanlı, pansumanlı ciğer gibi kafalarla dolaşmak çok sıkıntı olur çok rahatsız eder adamı..mesafe hususunda 1.5-2 bin le kurtulabiliyosan eve özel taksi tut geç derim,aksi durumda napılır bende merak ediyorum
Bazıları ekim öncesi adrenalin içeren bir iğne vuruyorlar kanlanma pıhtılaşma olmuyor ben donore takılan bezi ertesi gün saat 09:00 da kendim cok rahat çıkardım baktım donore kan yoktu

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2022, 13:38:57 »
Bence gerek yok dostum.

Ya da asmed e yakınsan kapıdan rica et sana bir tane verirler kırmazlar onlarınki tam profösyonel.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2022, 14:06:08 »
Bazıları ekim öncesi adrenalin içeren bir iğne vuruyorlar kanlanma pıhtılaşma olmuyor ben donore takılan bezi ertesi gün saat 09:00 da kendim cok rahat çıkardım baktım donore kan yoktu
Kan görünmese de kafa delik deşik kötü görünüyor hele Asuman hanım ekimlerinde pansumanla kafa turuncu daha dikkat çekiyor,aynı şehirde olanlar avantaj lakin başka şehirdeysen yani o kafayla gezeceksin,sokak,taksi,havaalanı,uçak mide bulandırıcı harbi garip bi durum bence,çok ta rahatsız edici yani,bi şekilde eve gelene kadar kapatmak lazım eve geldikten sonrası problem değil.
  • Yaşınız 31

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2022, 18:24:58 »
Kan görünmese de kafa delik deşik kötü görünüyor hele Asuman hanım ekimlerinde pansumanla kafa turuncu daha dikkat çekiyor,aynı şehirde olanlar avantaj lakin başka şehirdeysen yani o kafayla gezeceksin,sokak,taksi,havaalanı,uçak mide bulandırıcı harbi garip bi durum bence,çok ta rahatsız edici yani,bi şekilde eve gelene kadar kapatmak lazım eve geldikten sonrası problem değil.
Evet şuan havaalanında iken kendimi hatirladim batikon sürmüş bir şekilde geziniyordum tuhaf bir durum küçük cocuklar bakınca şaşırıyorlardi en arkaya bilet seç arkana yaslan zaten o insanları tanımıyorsun bir defa karşılaşabilecgin kişiler

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 22 Haziran 2022, 11:49:04 »

İşte benden bu sebepten ötürü diyorum.Şehir dışındayken eve gelmek meziyet.Otobüste, takside veya dışarda görünecek sonuçta.Aynı şehirde yaptırılsa neyse atlarsın taksiye eve gelirsin kimsede görmezde farklı şehirde sorun oluyor.Hele ki özel araban yoksa.Ama kimse şapkanın ismini yazmamış.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2022, 12:59:21 »
Benim okuduğum,araştırdığım kadarıyla kafaya teması olmayan üstü geniş safari şapkaları öneriliyor,Hakan Doğanay kendi veriyor diye biliyorum aslında orda yaptıranlar bi resim atsa iyi olurdu,ya da birebir canlı tecrübe etmiş örneğini takmış sorun yaşamamış arkadaşlar bi resim atsa ne taktıklarını tam süper olacak.Nerede ektirme kararı aldın virtüöz?
  • Yaşınız 31

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2022, 13:11:13 »
Benim okuduğum,araştırdığım kadarıyla kafaya teması olmayan üstü geniş safari şapkaları öneriliyor,Hakan Doğanay kendi veriyor diye biliyorum aslında orda yaptıranlar bi resim atsa iyi olurdu,ya da birebir canlı tecrübe etmiş örneğini takmış sorun yaşamamış arkadaşlar bi resim atsa ne taktıklarını tam süper olacak.Nerede ektirme kararı aldın virtüöz?

Ya şahin çelik ya da asuman.Bununla ilgili tedavi sürecim konusunda veya forumda ayrı konu olarak fikirlerimi beyan edicem.Şehir dışı olursa asumandan başkasını seçmem herhalde.Ama işte onunda yol masrafıdır, oteldir, gidip gelmesidir, ekim ücretidir sıkıntı yaratıyor.Sonuçta bir hafta orada olucam.Biraz uğraştırıyor.Ama şahin çelikte direk evime gelebilirim ankarada yaşadığımdan.Ekimi sonbaharda yaptırtırım herhalde.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2022, 14:11:08 »
Aynı durumdayız,Asuman,Serkan Aygın 25k uçak gelgit 1,5 k otellere baktım 500 tl ucuzu hadi 5 gün kalsan 2,5 k taksi+ye iç 1 k olsa 30 u buluyor yaklaşık çok fazla ya ..Esma-Serkan,AHD ekip cazip ama bilemiyorum ben de,20k max herşey dahil sıyrılsam şu işten iyiydi.
  • Yaşınız 31

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2022, 16:04:56 »
Aynı durumdayız,Asuman,Serkan Aygın 25k uçak gelgit 1,5 k otellere baktım 500 tl ucuzu hadi 5 gün kalsan 2,5 k taksi+ye iç 1 k olsa 30 u buluyor yaklaşık çok fazla ya ..Esma-Serkan,AHD ekip cazip ama bilemiyorum ben de,20k max herşey dahil sıyrılsam şu işten iyiydi.

Fakirin saçı bile olmuyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Haziran 2022, 16:59:44 »
Saç için saç bonesi seçeneğini de düşünün derim. Ben saç bonesi kullanmayı düşünüyorum otobüs ile yolculukta

Facebook Twitter Instagram