Merhaba arkadaşlar, Daha önce bir ekim yaptırmıştım ancak sonuçlardan pek memnun kalmadım, buna ilişkin konu forumda mevcut.
18 Haziran itibariyle Medexte 3500 Greft ekim gerçekleşti.
Medexte bulunan Gökhan bey, Elif hanım ve ismini unuttuğum bir genç kardeşimiz çok ilgililer ve diğer çalışan arkadaşlarda işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.
Daha önce ekim yaşadığım için donör bölgemdeki saç kalitesinin iyi olduğunu ancak, ilk ekim yaptırdığım yerde donör bölgemin hırpalandığını, ensemde seyreklik en az görülecek şekilde alım yaptıklarını iyileştiğinde rahatsız edici bir görüntü olmayacağını söylediler. Bende onlara güvenerek saç ekim işlemine başladık.
Ön bölgemde sanki hiç saç yokmuş gibi işlem yapıldı, Çünkü ciddi anlamda buraya attığım fotolardan daha kötü görüntü vardı. Şimdiki kameralar biliyorsunuz siz istemesenizde görüntüyü makyajlayıp iyi gösteriyor. Saçımı kısa kestirsem ön bölge çıplak, uzun bıraksam bir rüzgar estiğinde saçlarım sanki kafama yapıştırmış gibi kalkıyordu. Burda çok kötü bir görüntü oluşturuyor insanların ilgilisini üzerime çekiyordu. Arkalarda ise boşluk bulunan yerlere tek tek ekim yaptıklarını anlattılar.
Acı eşiğim düşük olduğundan fazla duraksayarak kafamı uyuşturdular. Ekim sonrası eve döndüğümde kafamda sızlama ve ağrı vardı ancak biraz uyuduktan sonra tamamı geçti, konuyu açtığım an itibariyle belli belirsiz ara sıra sızlamalar oluyor. İnşallah sonuçlarda güzel olur. Yorumlarınızı ve güzel dileklerinizi bekliyorum.