Gönderen Konu: Saç ekimi ön hat/şakak/temple ekimi nasıl olmalı?  (Okunma sayısı 1485 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi ön hat/şakak/temple ekimi nasıl olmalı?
« Yanıtla #15 : 21 Haziran 2022, 23:42:06 »
Kişiye özgü olmalı,hatta daha neler neler olmalı da yapan yok hocam,yapsa da beceremeyen çok,yorumlarda görüyoruz hepimiz 25 bin tl lik ekimde 2 kelam fikir beyan edemeden giden insanlar var,zaten şurda iyi bildiğimiz merkez sayısı 2 elin parmağını geçmiyor talep çok görünce de fabrikasyona bağlıyor merkezler,yani 'ben şunu istiyorum' diyebileceği bi örnek olmalı diye düşünüyorum,böyle bir örnek bulamadım,her kişi ayrı olur tamam ama örnek,şık olan şey herkeste şık durur diye düşünüyorum

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2022, 01:07:34 »
Kişiye özgü olmalı,hatta daha neler neler olmalı da yapan yok hocam,yapsa da beceremeyen çok,yorumlarda görüyoruz hepimiz 25 bin tl lik ekimde 2 kelam fikir beyan edemeden giden insanlar var,zaten şurda iyi bildiğimiz merkez sayısı 2 elin parmağını geçmiyor talep çok görünce de fabrikasyona bağlıyor merkezler,yani 'ben şunu istiyorum' diyebileceği bi örnek olmalı diye düşünüyorum,böyle bir örnek bulamadım,her kişi ayrı olur tamam ama örnek,şık olan şey herkeste şık durur diye düşünüyorum

koray hocanın son workshop'unda detaylı saç çizgisini uygulamalı anlattığı videosu var istersen bir bak bence aradığın ön çizgi koray hocanın çizimi olabilir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2022, 13:13:43 »
Bu arada şimdi aklıma geldi
Asmed'i falan saymazsak eğer(fiyatından dolayı)

En çok temple eken kişi kesinlikle Asuman Hair diye düşünüyorum. Neredeyse her ekiminde temple ekiliyor. Forumda çok örneği var böyle ekimin

Ben temple'ye çok önem veriyorum. Ama DHI ekim istiyorum

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2022, 14:20:29 »
Bu arada şimdi aklıma geldi
Asmed'i falan saymazsak eğer(fiyatından dolayı)

En çok temple eken kişi kesinlikle Asuman Hair diye düşünüyorum. Neredeyse her ekiminde temple ekiliyor. Forumda çok örneği var böyle ekimin

Ben temple'ye çok önem veriyorum. Ama DHI ekim istiyorum
Ben de daha çok Asuman hair ve Sibel ulusana baktım zaten en çok onlar yapıyo lakin net belli olan çekim yok çoğu da çok hoş gelmedi yani boş olsa daha doğal olurdu heralde,bazıları da çok memnun olmadığını yazmış zaten iyi duranlarda kısmen bişeyler varmış zaten benim bomboş oralar düz çizgi,boş yeri yeniden güzel tasarlayan pek denk gelemedim.
Ayrıca DHİ nin extra bi avantajı olduğuna emin değilim.
  • Yaşınız 31

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Temmuz 2022, 09:27:45 »
DHI EKİMİ AVANTAJ OLSAYDI KORAY HOCA KULLANIRDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ADAM BU İŞİN ÜSTADI SONUÇTA ABİ

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Temmuz 2022, 14:11:43 »
DHI EKİMİ AVANTAJ OLSAYDI KORAY HOCA KULLANIRDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ADAM BU İŞİN ÜSTADI SONUÇTA ABİ
O mantık yanlış ama,herkes iyi kullanabildiği,uzmanı olduğu aleti kullanmayı tercih eder zaten..Ver Hakan Doğanaya manuel punch ı Koray Erdoğan kadar kullanamaz,keza ver Koray Hocaya mikromotoru Hakan Hoca gibi kullanamaz,ver iğneyi Hakan hocaya Sibel Ulusan gibi kullanamaz,ver kalemi Sibel Hocaya Hakan Hoca hibi kullanamaz vs uzar gider .
  • Yaşınız 31

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Temmuz 2022, 16:19:51 »

Koray hocanın kullandığı yöntemde dhi gibi bir şey tek farkı önceden kanal açılıyor.Sonradan o kanallara dhi kalemi benzeri bir aparatla greftler kanallara yerleştiriliyor.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Temmuz 2022, 16:30:24 »
Herkesin uzmanlık alanı farklı. Kimisi kalemi daha iyi kullanıyor. Kimisi normal kanal açarak

Facebook Twitter Instagram