Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Clinic (Neslihan Hanım ve Ekibi) /4330 Greft/Yaş 25/ 19.04.2022  (Okunma sayısı 9405 defa)

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
90. GÜN.

Yukarıda belirttiğim takviyeleri düzenli bir şekilde almaya devam ediyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kararmalar başlamış erken başlamış gayet güzel gidiyor saç ekimin artarak devam eder inşallah kardeşim
Global Moderator

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Senin erken başlamış demen bile mutlu ediyor hintell abi iyi dileklerin için çok sağ ol umarım dediğin gibi olur.

suzy_q

• Sr. Member
Hayırlı olsun kardeşim ekimin yaş küçük erkenden önlemini almışsın güzel bir planlama olmuş, şu an içinde gayet iyi gidiyor erkenden çıkmaya başlamış saçlar :) Donör alanında maşallah sağlam bence istenilen sıklığı yakalayacaksın güzel bir şekilde korursan 2. ekime de gerek kalmaz, sonradan dökülme devam etse dahi donör güzel rahatlıkla kapatırsın :)

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
suzy_q yorumun için çok teşekkür ederim. Anlık olarak gidişattan memnunum umarım senin de dediğin gibi ikinci ekime ihtiyacım kalmaz  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Senin erken başlamış demen bile mutlu ediyor hintell abi iyi dileklerin için çok sağ ol umarım dediğin gibi olur.

Evvallah da benim dememle değil başlaması önemli:) sende farkındasındır maşallah diyelim umarım güzel sonuç olur
Global Moderator

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evvallah da benim dememle değil başlaması önemli:) sende farkındasındır maşallah diyelim umarım güzel sonuç olur

İnşallah inşallah çok sağ olasın  :)

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
124 GÜN.

Propecia tedarik edemediğimden dolayı üst üste 9 gün aksadı. Bu durum haricinde takviyeleri düzenli bir şekilde almaya çalışıyorum. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Fury

• Full Member
Sürecin çok güzel gidiyor kardeşim . Baya erken gelişme alıyorsun eğer kafana takılıyorsa benim konuma bak . İkimizin 3 aylık durumunda ciddi fark var .
  • Ekim Tarihi: 13.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Orta bölümde kendi saçınızın olduğu bölüme hiç girmemişler. Bu ileride bir seansa daha ihtiyaç olacağı anlamına geldiği gibi aynı zamanda o bölgede var olan saçların ekim travmasıyla kalıcı olarak dökülme riskini ortadan kaldırıyor. Bu açıdan mantıklı buldum. Zaten fin kullanmaya başlamışsınız, belki de sizi uzun bir süre idare eder. Hayırlı olsun, şu an her şey iyi görünüyor.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sürecin güzel saç gelişimi tüm hızı ile devam ediyor maşallah. Ve çok daha erken henüz çıkışlar yeni başladı
Global Moderator

serdarytt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum başta Hintell bey olmak üzere. Bir de saçımda bölge bölge egzama var bunun için şampuan önerisi olan var mı ? Aktif olarak vichy dercos kırmızı kullanıyorum.
Öncelikle hayırlı olsun abicim inş güzel sonuçlar alırsın şampuan konusunda bende bunu kullanmayı düşünüyorımda 2 ay oldu ekim yapalı  saç yapım yağlı dökülmeler ofaktan oluyor bu şampuan nasıl acaba kaç aydır kullanıyorsun saç tipin nasıl bi yardımcı olurmusun bu konuda rüca etsem

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin çok güzel gidiyor kardeşim . Baya erken gelişme alıyorsun eğer kafana takılıyorsa benim konuma bak . İkimizin 3 aylık durumunda ciddi fark var .

Güzel görüşün için çok teşekkür ederim dostum umarım süreç ikimiz için de olumlu olur.

sakacii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Orta bölümde kendi saçınızın olduğu bölüme hiç girmemişler. Bu ileride bir seansa daha ihtiyaç olacağı anlamına geldiği gibi aynı zamanda o bölgede var olan saçların ekim travmasıyla kalıcı olarak dökülme riskini ortadan kaldırıyor. Bu açıdan mantıklı buldum. Zaten fin kullanmaya başlamışsınız, belki de sizi uzun bir süre idare eder. Hayırlı olsun, şu an her şey iyi görünüyor.

Çok sağ olun inşallah ikinci bir ekime ihtiyacım kalmaz bu işin en zor kısmı sabır kısmı :)

Facebook Twitter Instagram