Merhaba arkadaşlar,
Saç ektirmeye karar verdikten sonra , bu forumda karşılaştığım incelemeler ve yorumların etkisiyle bir kaç saç ekim merkeziyle irtibata geçtim , ve en sonunda operasyonu Ahmet bey'in kliniğinde gerçekleştirmeye kadar verdim. Süreçte bu forumdan faydalandığımdan dolayı , foruma katkıda bulunmak ve sizlerin yorumlarını almak amacıyla bu konuyu açtım.
Operasyonum 10.06.2022 tarihinde Ahmet bey ve ekibi ( Ercan bey, Sadettin bey , Beyza hanım) tarafından gerçekleştirildi. Çizim ve kanal oluşturma kısımlarıyla Ahmet bey kendisi ilgilendi , diğer süreçler ekibi tarafından gerçekleştirildi. Tüm ekibe süreç boyunca gösterdikleri ilgi ve muhabbet için teşekkür ederim. Benim açımdan rahat , acısız atlattığım bir operasyon oldu.
Operasyon saat 08.45 te başladı, 12.30 da 1 saat yemek arası verildi. 17.30 da operasyonum tamamlanmış oldu. Toplamda 5832 greft ekildi. 11.06.2022 de ilk yıkamam yapıldı.20.06.2022 de kabuk soyma işlemim gerçekleştirilecek. Süreçte kullanılacağım ilaç ve takviyeler klinik tarafından verildi.
- Augmentin ( ilk 5 gün sabah akşam)
- Prendol ( İlk 3 gün)
- Coraspin ( İlk 3 ay)
- Mossi losyon ve Mossi şampuan
- 20.günden itibaren kullanılmak üzere Mossi vitamin ve bakım yağı.
Fotoğraflarımı kronolojik olarak aşağıda paylaşıyorum, süreç ilerledikçe güncel resimleri ekleyeceğim.