Gönderen Konu: Hocanın dersini üsten aldım diye egosundan bıraktı kimse dersimi üstten alamaz.  (Okunma sayısı 257 defa)

siyabentqxqx

• Sr. Member
Ortalamam iyidi usten birkac ders aldim hepsini verdim fakat bir hoca vardi ilk dönem dersini usten aldığımı bilmiyordu 85 ile gectik ikinci dönem üstten aldığımı öğrendi derste şöyle bir aciklama yapti benim derslerin usten alinacak gibi basit dersler değildir diye ne hikmetse ilk dönem 85 le gectim ikinci donem beni öğrenince bıraktı bugün büte gittim uygulamali simava grupca girdik 100 Luk uygulama yaptim herkes hem fikirdi hoca dışında bir kulp buldu yine birakti herkes şok oldu Allahindan bulsun egosunda boğulsun emeklerim haram zıkkım olsun

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Bence git konuş
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
Kral çıplak deme zamanıdır... Heyooo
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

siyabentqxqx

• Sr. Member
Kanka konuştum israrda ettim adam yok gavur inadı var egodan mala dönmüş sinirleniyorum dedi ciktim odada

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kanka konuştum israrda ettim adam yok gavur inadı var egodan mala dönmüş sinirleniyorum dedi ciktim odada

Tekrar dene benim için ölüm kalım meselesi de ağlamayana meme vermezker biraz gözü korksun geçirmezse bende ne olayım.

Bu şekilde yapıp en az on ders geçen arkadaşım var ama o hocaların evinin kapısına bile dayanıyordu  ;D

siyabentqxqx

• Sr. Member
Tekrar dene benim için ölüm kalım meselesi de ağlamayana meme vermezker biraz gözü korksun geçirmezse bende ne olayım.

Bu şekilde yapıp en az on ders geçen arkadaşım var ama o hocaların evinin kapısına bile dayanıyordu  ;D
Bugün baya yalvardım hala daha notu girmemiş belki insafa gelir gecirir çünkü o dersi sadece ben üsten alıyorum ve sadece beni birakacak ideoloji yapmış kendine

Facebook Twitter Instagram