Saç Ekimi Sonuçları
kaç greft ektirmiştiniz hocam ,ekim öncesine göre alan bayağı bir dolu gözüküyor.
dediğiniz gibi daha 5. gün sorun olmaz merak etmeyin. kabuk dökerlerken komple toparlar oralar
Tertemiz bir saç ekimi kabuk sonrası gayet güzel maşallah ön çizgide çok güzel hatta harika ama işte alan geniş bir saç ekimi daha isteyebilir
Kabuk sonrası görüntü harika, ekilen yerlerde seyrek olma durumu pek olmaz, sadece verteks seyrek olduğu için oraya ikinci ekim gerekebilir. Benim ekimime çok benziyor hatta bana da 3900 greft ekildi. Benim açıklık size göre daha azdı ama ben sizin bu ekimin de çok güzel olacağını düşünüyorum. Bundan sonra şok dökülmeyle birlikte hepsi gidecek 3. ayla birlikte yeni saçlara merhaba diyeceksiniz. Hayırlı olsun tekrar
Teşekkürler @Hintell . Acaba ne kadar gerekir 2. ekim? Ya da tam olarak nasıl çıkacak saçlar çok merak ediyorum. Vertex bölgede mi açıklık olacak yoksa genel bir seyreklik hali mi? Tam çözemiyorum o yüzden de beklentilerimi belirleyemiyorum doğrusu
Onu ancak ekim sonu görürüz şimdi neyin ne kadar çıkacağı anlatılmaz
Hayırlı olsun ekiminiz kabuk sonrası görüntü temiz ve sağlıklı güzel bi sonuç alırsınız umarım