Gönderen Konu: AKL Poliklinik Hasan Akil 28.06.2022 Planlanmış Ekim  (Okunma sayısı 17787 defa)

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AKL Poliklinik Hasan Akil 28.06.2022 Planlanmış Ekim
« Yanıtla #30 : 28 Haziran 2022, 21:19:13 »
Hayırlı olsun ekimiz. Saç çizginiz ve ekim sıklığı çok iyi. Ben tatmin edici bir sonucun geleceğini düşünüyorum. Merkezin uyarılarını dikkate alın ilaçları söyledikleri gibi kullanın. İlk 3 gün hatta 5. güne kadar geceleri donör bölgede ağrı ya da batma olabilir , olursa ağrı kesici işe yarıyor. Ödem yüzünüze inmesin diye ilk 3 gün tuvalet ve yemek dışında sırt üstü yatmanızı tavsiye ettiler muhtemelen , buna uyarsanız iyi olur. Bir kaç gün sonra kafamda ya da yüzümde şişlikler oldu diye endişeli şekilde sorular sorabilirsiniz. Şimdiden söyleyim hepsi normal şeyler, hepsi 5 güne kadar geçecek. İstirahat edin bol su için ve sakın sakın kafanızı bir yere sürtmeyin. Geçmiş olsun :)

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 28 Haziran 2022, 21:28:32 »
Hayırlı olsun ekimiz. Saç çizginiz ve ekim sıklığı çok iyi. Ben tatmin edici bir sonucun geleceğini düşünüyorum. Merkezin uyarılarını dikkate alın ilaçları söyledikleri gibi kullanın. İlk 3 gün hatta 5. güne kadar geceleri donör bölgede ağrı ya da batma olabilir , olursa ağrı kesici işe yarıyor. Ödem yüzünüze inmesin diye ilk 3 gün tuvalet ve yemek dışında sırt üstü yatmanızı tavsiye ettiler muhtemelen , buna uyarsanız iyi olur. Bir kaç gün sonra kafamda ya da yüzümde şişlikler oldu diye endişeli şekilde sorular sorabilirsiniz. Şimdiden söyleyim hepsi normal şeyler, hepsi 5 güne kadar geçecek. İstirahat edin bol su için ve sakın sakın kafanızı bir yere sürtmeyin. Geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim, sizin ekiminizi de merakla ve gıptayla takip ediyorum) Hatta AKL seçimimde belirleyici şeylerden birisi sizin sonucunuzdu özellikle 120. gün fotoğraflarınız. En zorunu geçtik, karar verip gelmek ve operasyonu yaptırmak gerçekten az şey değil. Bundan sonrası biraz sabır, biraz da geçici acılar. Söyledikleri gibi tüm ilaçları da aldım ve kullanacağım. Sırtüstü yatmakla oturarak uyumak arasında kaldım ben de, sırtüstü belki boşluğuma gelir dönerim yüzüstü diye korkuyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 28 Haziran 2022, 21:40:34 »
Hayırlı olsun gayet şık bir ön çizgi ve planlama yapılmış. Protez saç kullanımı hangi açıdan zorluyor personeli?

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 28 Haziran 2022, 21:49:47 »
Hayırlı olsun gayet şık bir ön çizgi ve planlama yapılmış. Protez saç kullanımı hangi açıdan zorluyor personeli?

Protez saçı monte etmek için yapıştırılan bölgede doku kaybı, kan dolaşımında bozukluklar olduğunu söylediler. Ben ekimden 10 gün önce protez saçı çıkarmıştım, iyi ki çıkarmışsın yoksa işimiz çok daha zordu dediler. Yine de ekip 7 saat çalıştı, uğraştı. Hepsi sağ olsun var olsun. Belki o doku kaybı olan yerlerle 2 kat, 3 kat uğraşıp ekimi tamamladılar layıkıyla diye düşünüyorum

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 28 Haziran 2022, 21:50:32 »

Bu arada çok teşekkür ederim)

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 29 Haziran 2022, 22:56:06 »
1. Gün, donör bölgedeki sargı alınıp ilk yıkaması yapıldıktan sonraki hali. Umarım her şey yolundadır.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 29 Haziran 2022, 23:01:54 »
İyi görünüyor ama siz genede nekroz ihtimaline karşı coraspin başlayın bence.tabi ekim merkezinize danışarak.

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 29 Haziran 2022, 23:07:52 »
İyi görünüyor ama siz genede nekroz ihtimaline karşı coraspin başlayın bence.tabi ekim merkezinize danışarak.

Ekim merkezi 2. gün coraspin e başlamamı söyledi zaten. Yarın başlıyorum hocam

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 30 Haziran 2022, 11:15:10 »
Ekim merkezi 2. gün coraspin e başlamamı söyledi zaten. Yarın başlıyorum hocam

Merhaba,

Ekim merkezine ne kadar süre kullanmanız gerektiğini sormayı da ihmal etmeyin. Coraspin kanı fazla sulandırdığı için uzun süre kullanımı bazen iyi olmayabiliyor.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 30 Haziran 2022, 11:38:31 »
Merhaba,

Ekim merkezine ne kadar süre kullanmanız gerektiğini sormayı da ihmal etmeyin. Coraspin kanı fazla sulandırdığı için uzun süre kullanımı bazen iyi olmayabiliyor.

1 ay dediler hocam. sigara da kullandığım için galiba o kadar uzun süre dediler

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 02 Temmuz 2022, 12:39:31 »
4. Gün ve 4. Yıkama sonrası fotoğrafları ekliyorum. Umarım her şey yolundadır, henüz çok erken ama) Kullandığım ilaçlar şimdilik; Nexium 40mg, Coraspin, Augmentin, Pricto şampuan, Altermed Panthenol Forte sprey, Fito krem. 10. günden itibaren Xpecia tablet ve kliniğin verdiği bakım setine geçeceğim. Başka bir tavsiyesi olan tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını beklerim. Sağolun arkadaşlar

Gokhannnn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 02 Temmuz 2022, 18:21:30 »
Kliniğin verdiği kitapçık mevcut mu sizde eğer varsa sayfalarını çekip atabilir misiniz
  • Ekim Tarihi: 18.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 02 Temmuz 2022, 18:30:43 »
Güzel kaliteli bir saç ekimi kardeşim yıkamalara devam saç ekilen alan gayet dağlıklı duruyor
Global Moderator

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 02 Temmuz 2022, 18:47:02 »
Güzel kaliteli bir saç ekimi kardeşim yıkamalara devam saç ekilen alan gayet dağlıklı duruyor

Çok teşekkür ederim Hintell Başkanım. Senin yorumunu merak ediyordum içime su serptin)

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 03 Temmuz 2022, 21:37:01 »
Herkese tekrar selamlar, köpük sıkarak ve bekleyerek yaptığımız günlük rutin yıkamayı bugün yaptığımda birkaç parça kabuk düştü. Bugün ekimin 5. günü olmasından dolayı biraz telaş yaptım. Acaba bir sorun olur mu arkadaşlar erken kabuk bırakması?

Facebook Twitter Instagram