Gönderen Konu: AKL Poliklinik Hasan Akil 28.06.2022 Planlanmış Ekim  (Okunma sayısı 16848 defa)

Srdreu

• Jr. Member
  • **
Ynt: AKL Poliklinik Hasan Akil 28.06.2022 Planlanmış Ekim
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2022, 00:31:07 »
Açık alan fazla 2 ekimle ancak iyi bir sonuç alırsınız

Evet ama en azından 2. ekimi yaptırana kadar vertex bölgeye toppikle kapatma yaparım diye düşündüm. 2. ekimi de saçlı ekim olarak yaptırırım, yeter miktarda donör bölge saç olduğunu düşünüyorum. Umarım güzel sonuç olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2022, 00:48:32 »
İnşallah kardeşim
Global Moderator

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2022, 00:49:37 »
Bu açıklık için proteze yakın bir beklenti bile çok uçuk bir hayal hocam. Özel değilse işiniz nedir?

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2022, 00:55:56 »
Bu açıklık için proteze yakın bir beklenti bile çok uçuk bir hayal hocam. Özel değilse işiniz nedir?

Müzisyenim. 2 ekim ile iyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Proteze yakın bir beklentiden ziyade doğal bir görünüm istiyorum. Benim için önemli olan güzel bir ön çizgi oluşturulması ve zaten planlamayı da önden arkaya doğru şeklinde yaptık. Vertex bölgede açıklık kalacak, o da kısmetse seneye ya da 1,5 sene sonra

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 17 Haziran 2022, 02:31:53 »

Müzisyenim. 2 ekim ile iyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Proteze yakın bir beklentiden ziyade doğal bir görünüm istiyorum. Benim için önemli olan güzel bir ön çizgi oluşturulması ve zaten planlamayı da önden arkaya doğru şeklinde yaptık. Vertex bölgede açıklık kalacak, o da kısmetse seneye ya da 1,5 sene sonra
Anladım hayırlısı olur inşallah hakkınızda

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2022, 03:12:55 »
Anladım hayırlısı olur inşallah hakkınızda

Amin. Umarım doğru karar vermişimdir. Hem merkez hem saç ekimine yönelme konusunda..

babacan

• Full Member
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2022, 04:45:55 »
Açık alan fazla donör de göz kararı çok güçlü değil gibi hocam biraz ilaç desteği alabilirsiniz düşünürseniz ben şahsen alırdım tabi karar sizin Akl başarılı bir saç ekim merkezi ama malum şartlar sizin için zor umarım her şey güzel olur

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2022, 08:27:54 »
Açık alan fazla donör de göz kararı çok güçlü değil gibi hocam biraz ilaç desteği alabilirsiniz düşünürseniz ben şahsen alırdım tabi karar sizin Akl başarılı bir saç ekim merkezi ama malum şartlar sizin için zor umarım her şey güzel olur

Donör neye göre çok güçlü değil gibi anlamadım? Klinik bizzat donör çok güçlü dedi. İlaç konusunda klinik yönlendireceğini söyledi. Moral bozmaya gerek yok ne demek şartlar zor sizin için? Keşke konuyu ekim fotolarıyla açsaydım

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2022, 08:38:53 »

Amin. Umarım doğru karar vermişimdir. Hem merkez hem saç ekimine yönelme konusunda..

Saç ekimi kararınız kesinlikle doğru. Memnuniyet konusu kişinin beklentisine göre değişiyor ama ben sizin artık yapaylıktan sıkılmış biri olarak ekim sonucundan memnun olacağınızı düşünüyorum. Ekim gününe kadar çok fazla detaylarla kafanızı karıştırmayın artık, zaten merkezi seçmişsiniz kendinizi onlara teslim edin. Dışarıdan da olumlu olumsuz hatta rencide edici yorumlar gelebilir bunlara da takılmayın.

Saç ekim süreci ilk 10 gün ve sonrasında şok dökülme ile biraz sıkıntılı gibi görünse de aslında saçsız hayatınızın son günleri , saçlı günlere de başlangıç olarak düşünün ve keyfini çıkarın.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 17 Haziran 2022, 08:49:17 »
Saç ekimi kararınız kesinlikle doğru. Memnuniyet konusu kişinin beklentisine göre değişiyor ama ben sizin artık yapaylıktan sıkılmış biri olarak ekim sonucundan memnun olacağınızı düşünüyorum. Ekim gününe kadar çok fazla detaylarla kafanızı karıştırmayın artık, zaten merkezi seçmişsiniz kendinizi onlara teslim edin. Dışarıdan da olumlu olumsuz hatta rencide edici yorumlar gelebilir bunlara da takılmayın.

Saç ekim süreci ilk 10 gün ve sonrasında şok dökülme ile biraz sıkıntılı gibi görünse de aslında saçsız hayatınızın son günleri , saçlı günlere de başlangıç olarak düşünün ve keyfini çıkarın.

Aynen öyle hocam teşekkür ederim. Herkes ağzına geldiği gibi konuşuyor gerçekten ama hayatta cesaret etmeden ya da adım atmadan ilerleyemezsin. İnsanların sözleri onların aynalarıdır her zaman ve farkında olmadan herkes her konuşmasıyla kalbini gösterir)

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 28 Haziran 2022, 16:51:03 »
Arkadaşlar az önce bitti. 4000 greft çıktı, ama 2 li ve 3 lülerle birlikte yaklaşık 7000 tel saç ekildiğini söylediler. 2. Ekim şart, protez geçmişimden dolayı çok uğraştılar 7 saat sürdü. Yalnızca ön çizgi için 1350 greft ekti Hasan Hoca. İlgi ve alakadan gayet memnun kaldım. Kullanmamı söyledikleri ilaçları da yazacağım. Çok olmadı yeni bitti sayılır operasyon

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 28 Haziran 2022, 16:56:47 »
Daha açık ışıkta da böyle. Üstadlardan yorum rica ediyorum)

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2022, 18:43:40 »
Hayırlı olsun bence sık bir ekim olmuş ön çizgiyi oldukça beğendim, tabi her şey kabul dökümünden sonra daha belli olur.

Srdreu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 28 Haziran 2022, 18:46:59 »
Hayırlı olsun bence sık bir ekim olmuş ön çizgiyi oldukça beğendim, tabi her şey kabul dökümünden sonra daha belli olur.

Çok teşekkürler, umarım kabuk dökümünden sonra da güzel devam eder süreç

Facebook Twitter Instagram