Merhaba arkadaşlar. Yaşım 28 Uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum , Asker arkadaşlarımdan 4 kişi yaptırdı bütün hepsi sırayla Ahmet hocaya gitti ve sonuçlarını gözlerimle gördüm bende yaptırmaya karar verdim , Ahmet hocayla görüştüm fiyat konusunda yardımcı oldu , her şey tamamdı ama hala soru işaretleri kafamı kurcalıyordu , bu süreçte MALİKA Hanım uzun uzun bütün sorularımı cevapladı ve ardından , o sırada Ahmet hoca Şu cümleyi kurdu, ( EROL BİZİM AMACIMIZ BAŞARIYI YAKALAMAK SENİN AMACIN MUTLU OLMAK SENİN ARADIĞIN MUTLULUĞU BİZ BAŞARABİLİRİZ ) çok net bir konuşmaydı ve orda ikna oldum ekim tarihi aldım .
13.06.2022 Sabah erkenden THE HAIR CLİNİĞE Gittim tabi ki heyecan çok fazla Ahmet hoca operasyon sürecini anlattı nasıl bir yol izleyeceğimizi ve ekim yapılacak bölgenin çizimini gerçekleştirdi benim onayımla , ardından beklenen an geldi başladık, Değerli ekip arkadaşları ERCAN BEY , SADETTİN BEY , BEYZA HANIM , GİZEM HANIM , Tüm gün boyunca her dakika yanımda oldular çok eğlenceli zamanın nasıl geçtiğini anlamadım dahi ve sonunda değdi dedim ilgileri muhteşem sıcak kanlılıkları samimiyetleri bu süreçte en büyük destekçim oldu . hani herkesin kendi işinde çok temiz bir iş çıkartınca gurur verici bir bakışı olur ya yüzünüzde işte , ekim bitti bütün ekipte o yüz ifadesini gördüm herkes çok başarılı bir iş çıkardık bakışları vardı .
, AHMET HOCAM sağ olsun sık sık oto kontrolü sağladı devamlı sürecin takipçisi oldu ve kanal açımını bizzat kendisi yaptı ,
En güzel tarafı ekim bitti güle güle yok telefonla aranıyorum ekim sonrası da sürecin yakın takipçisi oluyorlar, istediğim zaman telefonla arayıp kafama takılan soruları sorabiliyorum anlamadığım noktaları , sizi yalnız bırakmak yok anlayacağınız
Emeği geçen bütün herkese bütün THE HAIR CLİNİC EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
SONUÇ OLARAK ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTİYORUM BEN ÇOK MUTLUYUM AHMET HOCAM SİZ VE EKİBİNİZ ÇOK BAŞARILI MAŞALLAH