Saç Ekimi Sonuçları
5 sene sonra, ben senin epeyce toparlandığını,İyice olgunlaştığınıKendine saygıda ve öz güvende oldukça ilerlediğini Ağır başlı, sadece kendi önündeki tabakta gözü olan biri olduğunu Güler yüzlü olduğunu Kendinle barışık olduğunu Herkesin örnek olarak işaret ettiği biri olduğunu Sevgi ve merhamet dolu olduğunu Siyah ve beyaz elbiseler giydiğiniHer haline şükrettiğini Başkalarına yol gösterdiğini Sabah saat 08:00 de kalkıp kahvaltı yaptığınıGece 22:00 de uyuduğunuHayat olarak bir düzene girdiğini Ailenin seni taktir ettigini İş ortamında saygınlık ve öncülük kazandığını Aynada kendine gülümsediğiniYürürken kendinden emin olduğunu Arasıra yolda geçenlere sadaka verdiğini Naif bir kalbe sahip olduğunu Hayır dualar aldığını Evlendiğini Eş ve çocuk sahibi olduğunu Dışarda gözün olmadığını İki ekmekle yetinip kendine ve ailene huzur sağladığını Cam kenarlarında, gökyüzüne bakıp, alemin sahibini takdir ettiğini Eline babadayı olarak tesbih aldığınıSalavatlar, zikirler çektiğini Mahalle imamiyla dost olduğunu Derdi olanları kişileri anladığını Onlara elinden geleni yapacağını Bu dünyanın geçici olduğunu Varlığa da yokluğa da alıştığınıSes tonun ile güven verdiğiniSığınılacak bir liman olduğunu Yerden bir ekmek kırıntısı bulup öptüğünü Onu baş üzerine sürüp, nimettir deyip, bir kuşa hediye ettiğini Hayvanlarla dans edip, arasıra onları kırmayıp misafir olduğunu.Onlara giderken, eli boş değil, cömertçe onlara hediyeler aldığını Kuzularla mee leştiğiniKedilerle miyav laştığınıKanguru ile tokalaştığınıİçindeki melekle gölgelenip, vicdanınla muhabbet ettiğini Can olduğunu Canan olduğunu Yar olduğunu Yaren olduğunuGÖRÜYORUM...
yokluğun aranıyor davy
Ben 5 para etmez itin tekiyim
Banı açıldıktan sonra yazdığı ilk cümle ben itim
davy sen mesut özil hintel ali koç.galiba seni suresiz kadro dısı bırakıcak
Bu Davy, Davy gibi olmayın.
kardeşim Allah Teala senin de güzel gönlüne göre versin bana da dua etsene Allah rızası için ama sabah kalkma kısmı inşallah 03:00-04:00 filan olsun mümkünse
Ederim tabi Bir nafaka isterim artık.