bizim millet her konuda fakir edebiyati yapmaya bayılıyor resmen
kimseye hayat altın tepside sunulmuyor.bu zihin setiyle hiçbir konuda başarılı olunmaz
yukarıda ’’bunların olabilmesi için kel olmak şart değil’’ yazdım zaten hintell abi
virtüöz ve ona hak veren arkadaşlar bu konuyu destekler nitelikte bir örnek olmuş
abi fakir edebiyatı degil. Zaten kelleri özel degil demişsin. Ama genel olarak onlarda bu kriter var demişsin. Demekki bi gözlem yaptınız ona göre yazınız normal. Ama bu gözlem yeter li bir gözlem mi muamma tabi..
Hayatına dikkat etse vs umursamaz demişsiniz.. Tamam dogru buna herkes hak verir.. Ama örneklerde çok.. Mesela adamın işi iyi aylık kazancı not al bir insann maaşına göre fevkaladenin fevkinde. Arabası evi vs herşey iyi.. Ama gel gör ki kafadaki saç adamın içinde kanayan bir yara olmuş. Ne kadar umursamasa onun için bir dert olmuş.. Yani demek istedigim bu şekilde binlerce milyonlarca insan var... Keşke bunuda gözlemleseydiniz..
Kimseye hayat altın tepside sunuluyor demişsiniz..
Bunada katılmıyorum. Bir çok kişiye öyle bir sunuyor ki. Yeri geliyor insanlar şunu diyor.. Yahu adamda zerre kadar mantık akıl yok ama hayat şans bundan yana. Biz kurutup çabalıyoruz ama olmuyor... Gibi.. İşte bunlarda benim gözleim
İşte hayat çogu zaman böyle. Herkesin görüş vedüşünceaine saygılar