Hayırlı olsun saç ekiminiz marden saç ekim merkezi nerede ekim merkezinde ekimi yapan ekipte doktor var mı? Kısa biraz bilgi verirseniz iyi olur
Süeeci 12 ay konunuzda paylaşmalısınız
Açık alan geniş donör bölgenin ekim öncesi resimini eklemediğiniz için ne kadar kaliteli greftleriniz olduğunu göremedim bu konuda yorum yapamıyorum o yüzden umarım iyi donördür çünkü açıklık geniş kafa yapınız büyül duruyor.
Ön çizgi daha iyi olabilirmiş çok özenmemişler ön çizgiyi beğenmedim umarım saçlar çıkınca siz memnun kalırsınız çok göze batmasada saçlar çıkınca güzel bir çizgi saç ektireni daha çok mutlu eder
Umarım kellik durumunuza göre güzel ve doğal yönlere sahip bir saç ekimi sonucu alırsınız
teşekkür ederim marden clinic mardin kızıltepe ilçesinde bulunan bir saç ekim merkezi çok fazla araştırmadan aslında arkadaş tavsiyesi üzerine gittim 1i doktordu donorden greftleri alıp kanal açtı 2 arkadaşta greftleri kanalara yerlerştirdi öz zigiye gelelim sahsen ben begendim atıgım fotografta alnım biraz şişik olan fotograf ondan belki kötü çıkmıştır.