Arkadaşlar Muttalip Beyle telefonda konuştum.
Çizgilerle belirlediğim alana 500 greft ekebileceğini söyledi.
Fotoyu tekrar yüklüyorum.
Yanlış anlamanı istemem kardeşim şu iletini görünce şaşırmadım değil,eskiden '1 liralık çekirdek koy abi' derlerdi kuruyemişçilere ona aşinayız zaten,şimdi de dilimle karpuz satılmaya başladı marketler, biz ona 'vah vah ne hale geldi ekonomi' derken şimdide '500 greftlik saç ekimi' çıktı,ekonomik krizin sonunda saçlara da vuracağı belliydi.
Muttalip Bey profesyonel davranmış,saç ekimi beklenti işidir sonuçta lakin böyle bi işe bulaşmışken niye yarım yamalak iş yapasın,niye daha iyisi olmasın,niye arkaları boş bırakasın? Aynada sadece ön çizgi değil frontali komple görüyorsun,yarın dediğini yapsan seni tatmin etmeyeceğini tahmin edemiyor musun? Zaten komple kapatmak istesen 2 ekim anca yeter (donör elverirse) sen 3 e çıkarıyorsun kendi elinle.Saç ektirip hala kel olmayı kabullenmek değişik bir bakış açısı
Ama kendinden eminsen bu seni mutlu edecekse ne güzel,kısa yoldan basitçe kaparsın bu defteri,küçük iş sonuçta parası pulu da pek koymaz sana,soran olursa 'ben hep 500 greftlik ektiriyorum abi' dersin.