Gönderen Konu: Muttalip Hoca istediğim şekilde eker mi? (fotolu)  (Okunma sayısı 2295 defa)

Boogeyman

• Sr. Member
Ynt: Muttalip Hoca istediğim şekilde eker mi? (fotolu)
« Yanıtla #30 : 15 Haziran 2022, 18:02:18 »
Bence tamamını bir klinik te karar versen 500 greft ön hat için çok az 500 greft için muttalip hocaya ektirmen sonra diger bolgeler icin asuman hanıma ektirmen hiç aklım almıyor saçın ön hati ekim daha kolay orta ve vertekste başarı oranı önemli asuman hanım yada başarılı bir x yerde ön hatta başarılı olabilir benim düşüncemi sorarsan ilk önce üsteki zayıf saçlarını ve dönör bölgesini güçlendirmen gerekli sonra istersen 500 önü muttalipe orta ve verteksi asuman hanıma ektir ama ben olsam tek ekimci de karar kılarım muttalip bey çok iyi ama pahalı asuman hanım başarılı ekimleri fazla yinede senin bileceğin karar vereceğin bir durum kardeşim inşallah istediğin gibi olur sonucun

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #31 : 15 Haziran 2022, 18:08:09 »
yanlis anlama lütfen , görevin geregi vesayre orasinida bilmem.... ama biraz haifefe aliyorsun gibi geldi bana .
simdilik 500 suraya , sonra görevim geregi bu yil tam ekim olmaz ....

müsait oldugunda düzgünce ekim planlamisin yap , öyle yarim olmaz .

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 15 Haziran 2022, 18:16:24 »
Teşekkürler Boogeyman ve aksamci.
aksamci, doğrudur, belki dışarıdan bakıldığında hafife alıyormuşum gibi geliyordur. Şu anda ankara'ya yakın bir şehirde görevliyim, takriben 2 yıla yakın bir süre yıllık izin, mazeret izni veya rapor gibi konularda pek rahat olamayacağım, bu sebeple ön saç kısmını biraz sıkılaştırmak daha sonra 1-1.5 yıl boyunca saçı güçlendirmek diye planlamıştım.
Belki çok yanlış düşünüyorumdur, bunu forumun müdavimleri daha iyi bilir.
  • Yaşınız 27

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 15 Haziran 2022, 18:28:37 »
Hintell üstad, yorum yapabilir misin?
  • Yaşınız 27

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Haziran 2022, 18:53:52 »
Arkadaşlar Muttalip Beyle telefonda konuştum.
Çizgilerle belirlediğim alana 500 greft ekebileceğini söyledi.
Fotoyu tekrar yüklüyorum.
Yanlış anlamanı istemem kardeşim şu iletini görünce şaşırmadım değil,eskiden '1 liralık çekirdek koy abi' derlerdi kuruyemişçilere ona aşinayız zaten,şimdi de dilimle karpuz satılmaya başladı marketler, biz ona 'vah vah ne hale geldi ekonomi' derken şimdide '500 greftlik saç ekimi' çıktı,ekonomik krizin sonunda saçlara da vuracağı belliydi.
Muttalip Bey profesyonel davranmış,saç ekimi beklenti işidir sonuçta lakin böyle bi işe bulaşmışken niye yarım yamalak iş yapasın,niye daha iyisi olmasın,niye arkaları boş bırakasın? Aynada sadece ön çizgi değil frontali komple görüyorsun,yarın dediğini yapsan seni tatmin etmeyeceğini tahmin edemiyor musun? Zaten komple kapatmak istesen 2 ekim anca yeter (donör elverirse) sen 3 e çıkarıyorsun kendi elinle.Saç ektirip hala kel olmayı kabullenmek değişik bir bakış açısı
Ama kendinden eminsen bu seni mutlu edecekse ne güzel,kısa yoldan basitçe kaparsın bu defteri,küçük iş sonuçta parası pulu da pek koymaz sana,soran olursa 'ben hep 500 greftlik ektiriyorum abi' dersin.
  • Yaşınız 31

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2022, 19:01:08 »
Teşekkürler Slayer91.
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Haziran 2022, 19:50:08 »
O belirlediğin alana 500 greft ektirmen bu açıklık için ne ifade edecek?
Global Moderator

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 15 Haziran 2022, 21:50:25 »
yukarıda bahsettiğim gibi Hintell, acilen en azından ön çizginin kurtarılması lazım, sonra 1-1.5 yıl saç güçlendirmesi yapıp ardından tam ekim yapmayı düşünüyorum, saçma gelebilir ama insan yaşamı çok farklı şekillenebiliyor ve her şey forumda anlatılacak içerikte olmuyor maalesef.
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Haziran 2022, 22:58:01 »
Valla dostum yanlış yoldasın böyle olmaz bu işler donör kullanımı oyuncak değil ya düzgün 2 ekim düşün ya da bulaşma bu işe

Kafanda saç ekimini çok farklı kurmuşsun sen
Global Moderator

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2022, 23:11:27 »
sizleri yordum.
muttalip hocayla yüz yüze görüşmeye gidip "bu saça ne yapabilirsin" diyeceğim, muhtemelen benim duruma bakınca tam ekimi kabul etmez. (o küçük alana da ektirmeyeyim o zaman)
belki saç güçlendirme olayına girerim.
kim bilir belki 1-2 yıl sonra tam ekim yaptırırım.
Hintell'in de dediği gibi iki ekim yaptırırım.
her şey için hepinize çok teşekkür ederim.
üzüldüm ama yapacak bir şey yok.
  • Yaşınız 27

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2022, 23:11:30 »
500 greft ile 1 cm eninde bir ön çizgi yapılabilir ön taraftan bakılınca çok kötü olmaz  ama harbi muttalip beyin bunu kabul etmesi işin gerçeği bir hekim açısından pek hoş olmamış gerekirse ücretsiz yapılır ama bir iş yapılacaksada tam yapılır kişinin parası yetmiyor diye yarım yamalak bırakılmaz.

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2022, 23:12:37 »
teşekkür ederim kelbabangida.
  • Yaşınız 27

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2022, 00:22:50 »
yukarıda bahsettiğim gibi Hintell, acilen en azından ön çizginin kurtarılması lazım, sonra 1-1.5 yıl saç güçlendirmesi yapıp ardından tam ekim yapmayı düşünüyorum, saçma gelebilir ama insan yaşamı çok farklı şekillenebiliyor ve her şey forumda anlatılacak içerikte olmuyor maalesef.
Abi form senin için bir nimet. Burda başta form başı Hintell ani olmak üzere bir çok bilgili tecrübeli abiler mevcut.. Yani söylenenleri yabana atmayın.. Siz işiniz dolayı  veta düşüncenize göre 500 lük bir şey yapıp o noktayı halledeyim aklım burda diyorsunuz. Tabiki herkesin kendi düşüncesi.
Bak abi ben hiç bir şeyden anlamam bu konuda pek bir bilgim ve tecrübem yok. Tavsiyem  buradaki abileri mutlu olursun nacizane görüşüm bu yönde.

Ohen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2022, 12:53:31 »
Forum kesinlikle nimet evet.
  • Yaşınız 27

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 16 Haziran 2022, 12:56:57 »
Ben muttalip hocaya ektirmeme ragmen 500 ekelim on cizgiye demesi benim icinde supriz oldu yani 500 ekince 1500 ek 2000 ek ha doner cikmazsa bence 500 de ekilmemeli.bilmiyorum orta desteksiz on cizgi nasil gorunur ama  500 ekmek muttalip hoca acisindan enterasan olmus
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram