Tamam tavsiyeni dikkate alıcam ikinize de tşkr ederim.Peki euro nun düşme ihtimali nedir düşmez mi bu illet
Üzerime alınmasam da “beyin organı” kelimelirinin geçtiği cümleyi benim için yazdığını düşünüyorum. Benim kafam çalışır, cümlelerimi kurar İkende örneklerimi verirkende genelde senin idrak etmek için kullanmadığın beyin Organını kullanıyorum.
2x2=4 .... adam ticaret yapıyor, elinden gelse piyasa götürse tezgahının yürüyeceğine kanaat getirse ekim başı 1milyon ister bunada kimse karışamaz “ kraldan çok kralcı “ gibi ithamlarda da bulunamaz. Adam türkmüş İngilizmiş bu ekimcinin fiyat politikasını değiştirmesi için yeterli yada gerekli bir sebep değil.
Adam tacir, vergi mükellefi ve 50-60 kişiye istihdam sağlayan bir işveren.. adamın karlılıgından size ne? Yabancıya bu fiyattan eksin , Türk’e bu fiyattan eksin diye bir yaptırımda bulunmanız akla sığar bir davranış değil.
“Benim bütçem uygun değil hocam, eğer sizin için bu paraya ekermisiniz” demek dışında hiçbir yorum yapmak dizin haddiniz değil. Doğru olan ise size pahalı gelen hizmeti almayarak Arz-ı düşürüp buna bağlı olarak fiyat politikasının değiştmesini beklemek olacaktır.
Dipnot:Bana kalırsa 5000 liraya ekim yapsada ciddi bir gelir elde edebilir Emin’im zarar etmez ortalama bir doktordan 5 kat daha fazla kazAnabilir. Ama neden böyle birşey yapsın? 50bin diyor 6 ay sıra var? Ben olsam 100 bin fiyat ceker piyasanın nabzını ölçer , piyasa kabul ederse dewam eder etmez ise piyasada kabul görecek bir fiyattan dewam ederdim. Bunun adı “ayıp” değil “ticaret” tir.