Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264342 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #60 : 09 Ekim 2017, 16:51:12 »
benim merak ettiğim bir konu var koray erdoğan  bu sektörün en iyisi ve gerçekten muhteşem bir insan ve buluş yapmış bir bilim adamı olarak görmekteyim KİP tekniğini diğer doktorlara öğreterek yani patentini kendinde bulundurarak ve bir para belirlenerek  diğer doktorlar kendisine ödese bu yöntemi diğer doktorlara öğrense olmuyor mu yada öğretmiyor mu sadece merak ediyorum bu konuyu...

Hoca Şuan yurt dışındaki bir çok doktora Eğitimini verip keep i veriyor zaten
Bunlardan bir tanesi dr Ruston Yunanistan da konuşmasını dinlemiştim Keep in ne kadar harika bir buluş olduğunu Anlattı Konusmasında hastalarının sonuçlarındaki değişimi ve farkı gösterdi.  konuşmasını fotoğraflamıştım ekliyorum onuda. Türkiye de şuan kimseye verilmiyor diye biliyorum ama kullanmak isteyen varsa zaten gider koray hoca ile görüşür Herhalde ama hoca verirmi bilemem.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #61 : 09 Ekim 2017, 17:46:13 »
Tsk ederim hintell gerçekten muhteşem birşey sonuçları da ortada bu bilgiyi verdiğin için tsk ederiz hocamizdan benim şahsi isteğim kendi zaten üstad bu konuda kendinin yetiştirdiği bir öğrenci olarak umarım turkiyeye kazandirir kendisine de böyle gurur verici bir doktor olduğu için tsk etmek bizim borcumuz tüm dunyada türk olarak eğitim veren ve tanınan bir doktor saolsun
ALLAH"ın adamıyık...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 09 Ekim 2017, 18:37:21 »
Tsk ederim hintell gerçekten muhteşem birşey sonuçları da ortada bu bilgiyi verdiğin için tsk ederiz hocamizdan benim şahsi isteğim kendi zaten üstad bu konuda kendinin yetiştirdiği bir öğrenci olarak umarım turkiyeye kazandirir kendisine de böyle gurur verici bir doktor olduğu için tsk etmek bizim borcumuz tüm dunyada türk olarak eğitim veren ve tanınan bir doktor saolsun

Rica ederim
Global Moderator

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 10 Ekim 2017, 15:52:24 »
benim merak ettiğim bir konu var koray erdoğan  bu sektörün en iyisi ve gerçekten muhteşem bir insan ve buluş yapmış bir bilim adamı olarak görmekteyim KİP tekniğini diğer doktorlara öğreterek yani patentini kendinde bulundurarak ve bir para belirlenerek  diğer doktorlar kendisine ödese bu yöntemi diğer doktorlara öğrense olmuyor mu yada öğretmiyor mu sadece merak ediyorum bu konuyu...

Hoca Şuan yurt dışındaki bir çok doktora Eğitimini verip keep i veriyor zaten
Bunlardan bir tanesi dr Ruston Yunanistan da konuşmasını dinlemiştim Keep in ne kadar harika bir buluş olduğunu Anlattı Konusmasında hastalarının sonuçlarındaki değişimi ve farkı gösterdi.  konuşmasını fotoğraflamıştım ekliyorum onuda. Türkiye de şuan kimseye verilmiyor diye biliyorum ama kullanmak isteyen varsa zaten gider koray hoca ile görüşür Herhalde ama hoca verirmi bilemem.
forumun instagramında videoları var :)

Kai21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 14 Ekim 2017, 08:12:29 »
Burda kimse koray hocaya diğer ekimciler gibi fiyat istesin demiyor.Kör değiliz.Siz kraldan çok kralcılar yüzünden şu ülke bi türlü düzelemedi gitti.Arkadaslar bakın bizim demeye çalıstığımız bu.Saç illeti derdinden kurtulmak için yıllardır uğraşıyorum. şimdi 3.600 greftlik ekim lazım bana diyelim euro nun şu anki haliyle 40 bin civarı ederr bu ekim.oysa ben 1.5 yıldır çalısıp para biriktiriyorum koray hoca ekim yapabilmek için anca 25 bin toplayabildim.ben koray hocada ekime karar verip para toplamaya başladığımda euro 3.2 falandı yani adaletsizlik burda.Ve euro hızla da artıyor sanırım en az 1 yıl daha çalısmam gerekiyor belki de vazgeçmem gerekiyor ekimden çünkü hayatımın 2.5 senesi sadece ekim için çalışmakla gececek.Biz demiyoruz koray hoca diğer ekimcilerle aynı fiyatı uygulasın ama euro kuruna bi alternatif çözüm bulsun türk hastalar için.Örneğin avrupada çalıssam istediği parayı 5 ayda getirirdim.Burda adaletsizlik var ama bu adaletsizliği koray hoca değil euro kuru yapıyor ve koray hoca bizler için alternatif bi çözüm bulsa çok süper olurdu.Çünkü ondan başkasına ekim yapmak istemiyoruz.Mesela şuanki kurla 40 bine mal olan ekimi 25 bin civarına mal edebilir.25 bin az mı diğer ekimcilerle kıyaslamam koray hocayı ama  25 binde az değil hani.Bi arkadas ayda 45 dolar alan bilmem ne ülkeden gelen içinde ayrıcalık yapsın o zaman diyor.İyi de be adam koray hoca türk neden oraya ayrıcalık yapsın ayrıca ordan toplasan kaç kişi gelcek? Böyle bir örnek mi olur bize fiyatı çok düşük meblağlara mı çeksin dedik 45-90 dolar falan diyon. Tezinizi savunmak için beyin dışındaki organlarınızla cevap vermeyin lütfen.Hintell kardeşimiz bu düşüncelerimizi ve yaşadığımız zorlukları koray hocaya iletirse çok makbule geçer.vesselam

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 14 Ekim 2017, 14:50:32 »
Burda kimse koray hocaya diğer ekimciler gibi fiyat istesin demiyor.Kör değiliz.Siz kraldan çok kralcılar yüzünden şu ülke bi türlü düzelemedi gitti.Arkadaslar bakın bizim demeye çalıstığımız bu.Saç illeti derdinden kurtulmak için yıllardır uğraşıyorum. şimdi 3.600 greftlik ekim lazım bana diyelim euro nun şu anki haliyle 40 bin civarı ederr bu ekim.oysa ben 1.5 yıldır çalısıp para biriktiriyorum koray hoca ekim yapabilmek için anca 25 bin toplayabildim.ben koray hocada ekime karar verip para toplamaya başladığımda euro 3.2 falandı yani adaletsizlik burda.Ve euro hızla da artıyor sanırım en az 1 yıl daha çalısmam gerekiyor belki de vazgeçmem gerekiyor ekimden çünkü hayatımın 2.5 senesi sadece ekim için çalışmakla gececek.Biz demiyoruz koray hoca diğer ekimcilerle aynı fiyatı uygulasın ama euro kuruna bi alternatif çözüm bulsun türk hastalar için.Örneğin avrupada çalıssam istediği parayı 5 ayda getirirdim.Burda adaletsizlik var ama bu adaletsizliği koray hoca değil euro kuru yapıyor ve koray hoca bizler için alternatif bi çözüm bulsa çok süper olurdu.Çünkü ondan başkasına ekim yapmak istemiyoruz.Mesela şuanki kurla 40 bine mal olan ekimi 25 bin civarına mal edebilir.25 bin az mı diğer ekimcilerle kıyaslamam koray hocayı ama  25 binde az değil hani.Bi arkadas ayda 45 dolar alan bilmem ne ülkeden gelen içinde ayrıcalık yapsın o zaman diyor.İyi de be adam koray hoca türk neden oraya ayrıcalık yapsın ayrıca ordan toplasan kaç kişi gelcek? Böyle bir örnek mi olur bize fiyatı çok düşük meblağlara mı çeksin dedik 45-90 dolar falan diyon. Tezinizi savunmak için beyin dışındaki organlarınızla cevap vermeyin lütfen.Hintell kardeşimiz bu düşüncelerimizi ve yaşadığımız zorlukları koray hocaya iletirse çok makbule geçer.vesselam

Çok yanlış düşünüyosun. Euro kuru yükseldiğinde doğal olarak senin çoğu şeyde alım gücün düşer. Mesela 10sene önce 50kuruşa aldığın bir cips ile şu anki 50 kuruşa aldığın cips aynı değil miktarı kalitesi farklı. Yani bazıları göz boyamak için fiyat düşürmez fakat kalite,miktar düşürür. Türk lirasının ne kadar fazla olduğu önemli değil çünkü üretebilen kendi ayakları üstünde durabilen büyük bir ülke değiliz. Dışarı ile iletişimi kesersek çoğu şeyden mahrum kalırız. Dolara euroya baz olarak paranın ne kadar değerli olduğu önemli.

Düşünce tarzını değiştirmeni öneririm. Kraldan çok kralcı konusuna girerdim de siyasete kaçarım diye girmiyorum. 25 bin lira az mı falan diyosun. Kendini her alanda geliştiren bir insan için "bence" 25 bin lira az. Bu arada eğer 2-3 senede 40 bin lira biriktirebiliyorsan rızkını saç ekimine yatırmamanı öneririm. Eğer ola ki kötü bir şey oldu çok üzülürsün.

Son olarak şurada para tartışmak inanılmaz komik geliyor. Bütçeniz yoksa bütçenize göre bir şeyler yapmaya çalışın. İyi forumlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 14 Ekim 2017, 15:02:18 »

Dostum şimdi tamam seni iyi Anlıyorumda Kimse sana zorla koray hoca ya ekim yaptır 2,5 sene para biriktir demiyor  bukadar zorluk çek demiyor bu senin kendı tercihin Eğer böyle bir baskı olsaydı üzerinde Haklısın kardeşim derdim ama yok. e merkezin fiyatıda belli dövizin yükselmeside Asmed in suçu değil. Sonuçta bende gittim bu parayı verdim çevremden bir çok yakın arkadaşım gitti forumdaki arkadaşlar onlarda bu ücreti ödedi Benim haddim değilki koray hoca ile onun fiyat polıtakasını konuşmak.... Ama sen ekim yaptıracagın için randevu alırsın hoca ile konusursun kendin için bu daha doğru bir davranış olur bunu buraya yazmaktan. Diğer arkadaşlarda işin imkan boyutundan çok mantıklı tarafını belirtiyor  imkanımız yeterse gideriz yetmezsse gitmeyiz Tartışmaya konuşmaya gerek yok şeklinde düşünüyorlar doğru olanıda bu Tabi sen zorluk çektiğin için biraz dolmuşssun senide çok iyi anlıyorum Ama paranı euro olarak biriktirmediysen bugune kadar biraz kendinede kızmalısın :)

« Son Düzenleme: 14 Ekim 2017, 15:17:18 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kai21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 14 Ekim 2017, 15:52:16 »
Thinkgame arkadaş! Diyosun ki butceniz yoksa bütçenize gore bişeyler bulun.Saç illetine takmamıssın ki bu yüzden boyle boş yazıyorsun.Koray hoca dışında iyi ekim yapan adam yok piyasada.Ben sana düşünce tarzını değiştir demiyorum belli ki paran çok ve o para azalmadıkça değişmez tarzın.Hintell dostum sen haklısın zaten biz burda koray hocayı suçlamıyoruz sadece euro kuru yüzünden mağdur olduğumuzu söylemeye çalıştık.anlayışın için tşkr ederim

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 14 Ekim 2017, 17:10:47 »
Thinkgame arkadaş! Diyosun ki butceniz yoksa bütçenize gore bişeyler bulun.Saç illetine takmamıssın ki bu yüzden boyle boş yazıyorsun.Koray hoca dışında iyi ekim yapan adam yok piyasada.Ben sana düşünce tarzını değiştir demiyorum belli ki paran çok ve o para azalmadıkça değişmez tarzın.Hintell dostum sen haklısın zaten biz burda koray hocayı suçlamıyoruz sadece euro kuru yüzünden mağdur olduğumuzu söylemeye çalıştık.anlayışın için tşkr ederim
Yo param çok değil hatta kötü bile sayılabilir. Şu an iyi bir okul denebilecek bir okulda okuyorum zaten. Krediler + bi kaç burs falan yardımcı oluyolar çok şükür.

Artı olarak bu doların euronun yükselmesi sadece yastık altındaki paralarının değerini kaybettirir sana. Yoksa dolar ve euro şuan 10 lira karşılığı olsaydı asgari ücret 3 bin lira civarıydı. Aylık maaş üzerinden yorum yapmak falan bu yüzden yine çok saçma. Ülkenin ekonomisi üstünden yorum yapabilirsin.

Ve sence saç illetine takmasam bu forumda 2 senelik üyeliğim olur muydu? Ve son olarak koray erdoğana gerçekten ekim yaptırmak istiyosan hintell'in dediği gibi paranı euro olarak biriktir. Değer kaybı kazancı yaşamazsın.

Kai21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 14 Ekim 2017, 20:49:01 »
Tamam tavsiyeni dikkate alıcam ikinize de tşkr ederim.Peki euro nun düşme ihtimali nedir düşmez mi bu illet

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 14 Ekim 2017, 22:35:38 »
Tamam tavsiyeni dikkate alıcam ikinize de tşkr ederim.Peki euro nun düşme ihtimali nedir düşmez mi bu illet

Üzerime alınmasam da “beyin organı” kelimelirinin geçtiği cümleyi benim için yazdığını düşünüyorum. Benim kafam çalışır, cümlelerimi kurar İkende  örneklerimi verirkende genelde senin idrak etmek için kullanmadığın beyin Organını kullanıyorum.
2x2=4 .... adam ticaret yapıyor, elinden gelse piyasa götürse tezgahının yürüyeceğine kanaat getirse ekim başı 1milyon ister bunada kimse karışamaz “ kraldan çok kralcı “ gibi ithamlarda da bulunamaz. Adam türkmüş İngilizmiş bu ekimcinin fiyat politikasını değiştirmesi için yeterli yada gerekli bir sebep değil.
Adam tacir, vergi mükellefi ve 50-60 kişiye istihdam sağlayan bir işveren.. adamın karlılıgından size ne? Yabancıya bu fiyattan eksin , Türk’e bu fiyattan eksin diye bir yaptırımda bulunmanız akla sığar bir davranış değil.
“Benim bütçem uygun değil hocam, eğer sizin için bu paraya ekermisiniz” demek dışında hiçbir yorum yapmak dizin haddiniz değil. Doğru olan ise size pahalı gelen hizmeti almayarak Arz-ı düşürüp buna bağlı olarak fiyat politikasının değiştmesini beklemek olacaktır.
Dipnot:Bana kalırsa 5000 liraya ekim yapsada ciddi bir gelir elde edebilir Emin’im zarar etmez ortalama bir doktordan 5 kat daha fazla kazAnabilir. Ama neden böyle birşey yapsın? 50bin diyor 6 ay sıra var? Ben olsam 100 bin fiyat ceker piyasanın nabzını ölçer , piyasa kabul ederse dewam eder etmez ise piyasada kabul görecek bir fiyattan dewam ederdim. Bunun adı “ayıp” değil “ticaret” tir.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #71 : 17 Ekim 2017, 16:25:50 »
koray erdoğan adamın rakibi yok ki benimde böyle bir yeteneğim olsa bende istediğim fiyat yapardım koray erdoğan gibi olmak isteyen yok malesef doktorlarımızdan adam kendini geliştirmiş buluş yapmış keep diye bir alet doğrudur param benim de yetmedi yetse tereddütsüz giderdim çünkü neden sonuç iyi olacak neden o kadar parayı veriyor millet saç estetik bizde biliyoruz 2 bin tl ye eken yerler var ama sonuç ne olacak die düşünmekten kafayı yiyebiliriz bence koray erdoğana saygı duymak zorundayız para politikası na gelince kendisinin bileceği birşey ama çok takdir ettiğim bir kişi ilerde dökülür ise saçım koray erdoğan olacak...
ALLAH"ın adamıyık...

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 19 Ekim 2017, 14:15:21 »
"Cogunlugun onayladigi yanlış doğru sayılmaz "

Fiyat politikası eleştiriye açık bir konudur bu eleştiriyi getiren her insan talebinde sonuna kadar haklidir

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 19 Ekim 2017, 14:40:49 »

Fiyat politikası eleştiriye açık bir konudur bu eleştiriyi getiren her insan talebinde sonuna kadar haklidir

Fiyattan ziyade Burda bizi ilgilendiren Ekimin kalitesi, sonuçlar, ve Merkezin Hastalarına olan davranışı.. onun dışında Herkes Alım gücüne göre davranır.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 19 Ekim 2017, 14:59:21 »

Fiyattan ziyade Burda bizi ilgilendiren Ekimin kalitesi, sonuçlar, ve Merkezin Hastalarına olan davranışı.. onun dışında Herkes Alım gücüne göre davranır.
Koray erdogan in ekimlerine ve hastaya olan davranışıyla ilgili bir şey yazmadim
E sende "fiyattan ziyade "ile baslamsisin cümleye
Neden benim mesajimi alintiladin anlamadim

Bir insan memur maasiyla en iyisini isteme hakkı yokmudur .

Facebook Twitter Instagram