Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264336 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #30 : 23 Eylül 2017, 11:16:53 »
klonlama hakkında dusunceleriniz nelerdir siz saç ektiricek olsanız turkiyede kime gdierdiniz?

sürekli bi gariban fereler üzerinde test edilen durum ve beim bildiğim kadarı ile Bütün  bu çalışmalara rağmen saç kılını üreten hücrelerle diğer deri hücreleri arsında nasıl bir ilişki olduğu ve yeni saç yapısı oluşumunda bunun etkileri bilinemiyor. Ben böyle bişeyin henüz olabilceğini pek düşünmüyorum Ama hoca ya sorucam bunu görürsem.. olsaydı zaten koray hoca çalışmalara çoktan başlardı bu konuda diye düşünüyorum.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 23 Eylül 2017, 14:08:11 »
Hoşgeldiniz

İmkanımız olsada birgün size saç ektirebilsek Koray hocam :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 23 Eylül 2017, 23:07:54 »
klonlama hakkında dusunceleriniz nelerdir siz saç ektiricek olsanız turkiyede kime gdierdiniz?

sürekli bi gariban fereler üzerinde test edilen durum ve beim bildiğim kadarı ile Bütün  bu çalışmalara rağmen saç kılını üreten hücrelerle diğer deri hücreleri arsında nasıl bir ilişki olduğu ve yeni saç yapısı oluşumunda bunun etkileri bilinemiyor. Ben böyle bişeyin henüz olabilceğini pek düşünmüyorum Ama hoca ya sorucam bunu görürsem.. olsaydı zaten koray hoca çalışmaşara çoktan başlardı bu konuda diye düşünüyorum.

Bence de doğru. Saç kökü klonlasalar karaciğer, böbrekde klonlarlar bence olasılığı günümüzde imkansıza yakın bir durum bence.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Eylül 2017, 00:20:20 »

sürekli bi gariban fereler üzerinde test edilen durum ve beim bildiğim kadarı ile Bütün  bu çalışmalara rağmen saç kılını üreten hücrelerle diğer deri hücreleri arsında nasıl bir ilişki olduğu ve yeni saç yapısı oluşumunda bunun etkileri bilinemiyor. Ben böyle bişeyin henüz olabilceğini pek düşünmüyorum Ama hoca ya sorucam bunu görürsem.. olsaydı zaten koray hoca çalışmaşara çoktan başlardı bu konuda diye düşünüyorum.

Bence de doğru. Saç kökü klonlasalar karaciğer, böbrekde klonlarlar bence olasılığı günümüzde imkansıza yakın bir durum bence.
evet hayati önem taşıyan organlara öncelik tanırlar mümkün olsa ..  bu arada seninle  konuştuk finasterid e başladın konuştuktan sonra  2 ay sonrada hocadan randevu alıcaktın .. neden bu consultasyona katılmıyorsun? Senın için daha iyi olur zaten 5 ay dolu asmed. Gene 6/7 ayı bulacaktır operasyon. Bence gitmelisin
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Eylül 2017, 09:10:35 »

evet hayati önem taşıyan organlara öncelik tanırlar mümkün olsa ..  bu arada seninle  konuştuk finasterid e başladın konuştuktan sonra  2 ay sonrada hocadan randevu alıcaktın .. neden bu consultasyona katılmıyorsun? Senın için daha iyi olur zaten 5 ay dolu asmed. Gene 6/7 ayı bulacaktır operasyon. Bence gitmelisin

İşlerimden dolayı yoğun bir tempo ile çalışıyorum, bir boşluk yakalayabilirsem gitmeyi düşünüyorum. İyi bir fırsat olduğunun farkındayım :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Eylül 2017, 13:19:18 »
Anladım kolay gelsin dostum.
Global Moderator

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 25 Eylül 2017, 16:46:15 »
Aslında biz maddi sıkıntıdan dert yanıyoruz ama aramızda en şanssız olanı Koray hoca :) şaç ektiricek olsa Koray Erdoğan'a gitme şanssı yok:)

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2017, 17:56:55 »
Bir sac ektirirsem basvuracagim tek adres "asmed". Koray hoca ekmem derse baska yerler hic ekmesin daha iyi... her ne kadar finas fobisi ve mağduru olsamda, koray hoca ve asmed tartışmasız bir numara :) insallah bi gün hocanın müridlerinden biri olabilirim 🙏 saygilar sevgiler hocam...

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 25 Eylül 2017, 21:23:25 »
Saç klonlama konusunda İran'da ciddi denemeler yapıldığını duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum dostlar.
🏇🏇

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 27 Eylül 2017, 12:36:21 »
Koray hocam sizi burada gormek gercekten cok guzel degerli vaktinizi bize ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim.sizden bu sozleri duymak turk hastalara verdiginiz degeri gostermeniz cok gurur verici.sizin ekim sonuclarinizi gorunce sac kaygim o kadar azaliyor ki en bunaldigim an sunu diyorum Allah baska dert vermesin koray hoca var ekim yapip bizi bu derdimizden kurtarir :) consultasyona ilerleyen zamanda gelicegim gunu iple cekiyorum nedeni,birincisi sizin gibi bir insanla tanisma serefi ikincisi ise  sizin sacim hakkinda yorumunuz.saygi ve sevgilerimle...

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 27 Eylül 2017, 14:53:13 »
Randevu falan sorun değil diye düşünüyorum 2 3 yıl beklicek insanlarla dolu forum ben dahil asıl sorun fiyat politikanız yurtdışından ekim yaptıranın 10 bin euroya ektirmesi 2 3 maaşta halledebiliceği bi durum ama bizim için şuan ki kurdan dolayı 10 bin euro çok büyük tutarlara denk geliyor Türkiye için türk vatandaşları için TL üzerinden fiyat vermeniz daha olumlu ve kendi vatandaşlarınıza pozitif güzel ayrımcılık olabilir.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 27 Eylül 2017, 18:30:14 »
Randevu falan sorun değil diye düşünüyorum 2 3 yıl beklicek insanlarla dolu forum ben dahil asıl sorun fiyat politikanız yurtdışından ekim yaptıranın 10 bin euroya ektirmesi 2 3 maaşta halledebiliceği bi durum ama bizim için şuan ki kurdan dolayı 10 bin euro çok büyük tutarlara denk geliyor Türkiye için türk vatandaşları için TL üzerinden fiyat vermeniz daha olumlu ve kendi vatandaşlarınıza pozitif güzel ayrımcılık olabilir.
bence para konularını konuşmayın herkesin bir fiyatı var belirli. bütçeniz yetmiyorsa başka alternatifler mevcut.

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 28 Eylül 2017, 00:22:10 »

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum farklı fiyat uygulaması her şeyden önce tıp etiğiyle bağdaşmaz. Tıpta din,dil,ırk ayrımı yoktur. Turistik yerlerle karıştırmayın.  Kaldı ki Koray Hoca önümüzdeki 5 aylık operasyon günlerinin tamamının dolu olduğunu söylemiş. Arz-talep açısından bakarsanız fiyatlandırmanın uygun olduğunu görürsünüz. İşin kalite, hizmet boyutuna hiç girmiyorum. Ekim yaptıran arkadaşların ne kadar memnun olduğunu okuyoruz forumda. Hepsi de verdikleri ücrete tamamen değdiğini söylüyor.

Bu arada Hintell abime de teşekkür ediyorum buradan. Koray Hocayı bizlerle kavuşturduğu için :D kesin parmağı vardır :D

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Eylül 2017, 01:07:17 »

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum farklı fiyat uygulaması her şeyden önce tıp etiğiyle bağdaşmaz. Tıpta din,dil,ırk ayrımı yoktur. Turistik yerlerle karıştırmayın.  Kaldı ki Koray Hoca önümüzdeki 5 aylık operasyon günlerinin tamamının dolu olduğunu söylemiş. Arz-talep açısından bakarsanız fiyatlandırmanın uygun olduğunu görürsünüz. İşin kalite, hizmet boyutuna hiç girmiyorum. Ekim yaptıran arkadaşların ne kadar memnun olduğunu okuyoruz forumda. Hepsi de verdikleri ücrete tamamen değdiğini söylüyor.

Bu arada Hintell abime de teşekkür ediyorum buradan. Koray Hocayı bizlerle kavuşturduğu için :D kesin parmağı vardır :D
Bende bir sağlıkçı olarak sizin gibi düşünüyorum ,aynen dediğiniz gibi fiyat farklılıkları tıp etiğiyle bağdaşmaz.Koray erdoğan  bence dünyanın en iyi saç ekimcisi ve bu foruma gelip bizlere burdan seslenebiliyorsa bu onun kişilik olarakta ne kadar büyük bir insan olduğunu gösterir.bence bu işte kesin hintelinde payı var  :) hem koray hocaya hemde hintele teşekkürler...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Eylül 2017, 02:21:00 »
:)) Aslında Dürüst olmak gerekirse bu işte benim bir parmağım yok Tamamen Koray hocanın iyi niyeti ona karşı olan sevgimizin ve saygımızın farkında olması onun dışında zaten ful dolu bir merkez kimseye ihtıyacıyok.

Asmed dünya çapında 1 numara olan bir merkez ve dünya genelindeki tüm forumlar için Asmed  ve Koray hocanın olması
Her forumun büyümesi ve gelişmesi açısından çok önem arz ediyor biz bugüne kadar kendi yağımızda kavrulduk ve
Tüm paylaşımlarda Esas olarak dürüst olmayı prensip haline getirdik sorunlu gördüğümüz her durumda tüm üyelerimizi
ve forumu takip eden insanları Tecrübelerimiz sayesinde uyardık böylede devam edecektir.

Biliyorsunuzki bir Türk forumu olarak Yunanistan'da workshop katıldık bu bizim forumumuz için şimdiye kadar attığımız en
büyük adım oldu buda tabi ki koray hoca sayesinde oldu hoca saç ektirecek herkesin bu konuda bilgilenmesini istiyor.
ve ciddi anlamda bu sayede geliştik

Onun dışında Koray hocanın ekimlerini takip ederek tecrübe kazandık bir çok arkadaşımız Asmed de ekim yaptırmasa bile
bu tecrübelerden yararlanarak kendileri için en doğru merkezi seçti.

Ben forumumuz adına bu gelişmeden Koray hocamızı burda görmekten gurur duyuyorum ve forum olarak dürüstlüğü
hedef almasak Koray hoca bu foruma gelmezdi bunu da çok iyi biliyorum Nasıl ki kendisi işinde bir numara demek ki
bizimde işimizi iyi yaptığımızı düşündüğü için buraya önem verdi.

Bu bizim için önemli olan gelişmeyle birlikte Dahada büyüdük ve Artık sesimiz Her yerden duyulmaya başladı
Koray hocanın foruma gelmesiyle birlikte reklam isteyen merkezler mail atmaya başladı
ama kesinlikle şuan için o şekilde bir düşüncemiz yok biz sadece işini en iyi yapanların yanındayız.

Son olarak Umarım bu güzel Adımla birlikte bir çok Arkadaşımız bizim gibi
Hayalini kurduğu saçlara kavuşur ve Hayatlarına mutlu bir şekilde Saç problemleri olmadan devam eder saygılar.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2017, 16:21:27 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram