Aslında Dürüst olmak gerekirse bu işte benim bir parmağım yok Tamamen Koray hocanın iyi niyeti ona karşı olan sevgimizin ve saygımızın farkında olması onun dışında zaten ful dolu bir merkez kimseye ihtıyacıyok.
Asmed dünya çapında 1 numara olan bir merkez ve dünya genelindeki tüm forumlar için Asmed ve Koray hocanın olması
Her forumun büyümesi ve gelişmesi açısından çok önem arz ediyor biz bugüne kadar kendi yağımızda kavrulduk ve
Tüm paylaşımlarda Esas olarak dürüst olmayı prensip haline getirdik sorunlu gördüğümüz her durumda tüm üyelerimizi
ve forumu takip eden insanları Tecrübelerimiz sayesinde uyardık böylede devam edecektir.
Biliyorsunuzki bir Türk forumu olarak Yunanistan'da workshop katıldık bu bizim forumumuz için şimdiye kadar attığımız en
büyük adım oldu buda tabi ki koray hoca sayesinde oldu hoca saç ektirecek herkesin bu konuda bilgilenmesini istiyor.
ve ciddi anlamda bu sayede geliştik
Onun dışında Koray hocanın ekimlerini takip ederek tecrübe kazandık bir çok arkadaşımız Asmed de ekim yaptırmasa bile
bu tecrübelerden yararlanarak kendileri için en doğru merkezi seçti.
Ben forumumuz adına bu gelişmeden Koray hocamızı burda görmekten gurur duyuyorum ve forum olarak dürüstlüğü
hedef almasak Koray hoca bu foruma gelmezdi bunu da çok iyi biliyorum Nasıl ki kendisi işinde bir numara demek ki
bizimde işimizi iyi yaptığımızı düşündüğü için buraya önem verdi.
Bu bizim için önemli olan gelişmeyle birlikte Dahada büyüdük ve Artık sesimiz Her yerden duyulmaya başladı
Koray hocanın foruma gelmesiyle birlikte reklam isteyen merkezler mail atmaya başladı
ama kesinlikle şuan için o şekilde bir düşüncemiz yok biz sadece işini en iyi yapanların yanındayız.
Son olarak Umarım bu güzel Adımla birlikte bir çok Arkadaşımız bizim gibi
Hayalini kurduğu saçlara kavuşur ve Hayatlarına mutlu bir şekilde Saç problemleri olmadan devam eder saygılar.