Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264327 defa)

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #15 : 21 Eylül 2017, 00:11:13 »
Bu formun bu kadar ses getireceğini hiç tahmin edemezdim koş koca Koray hoca o kadar işin içinde formu takip etmişse belki hayallerimiz de gerçek olur tek sıkıntı TL ile euro arasındaki fark ve sıradan insanın aylık gelirinin düşük olması yani zengin insanlar her zaman mutlu. Yani normal bir insanin kıymetli Koray hocama ulaşa bilmesi için taa emekliligi bekleyip emekli ikramiyesi ile ancak Ekim yaptirabilir.turkiye şartları böyle ancak helal olsun Türkiye için çok büyük bir değer Koray hoca vesselam

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2017, 00:19:39 »
Sizi burda görmekten onur duydum Beni çok mutlu ettiniz mutluluk ektiniz hayatıma umarım  daha önce aynı sorunları yaşadığım forumdaki size ulaşmak için bekleyen arkadaşlarda benim gibi size ulaşıp bir an önce bu sıkıntıdan kurtulup hayatına devam eder.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2017, 01:49:38 »
böylesine sevindirici bir adım için asmed'e ve foruma teşekkür ederiz. bu sosyal projenin öncü olup çarpan etkisiyle diğer ekimcilere de örnek teşkil etmesi dileğiyle .umarım farklı zaman aralıklarıyla böylesine duyarlı sosyal projeler devam eder. saçımızı ektirip, kendimizi gerçekten güzel hissetmek için daha güzel bir dünya kurmamız gerek!

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2017, 13:00:54 »
öncelikle insanları mutlu ettiğiniz için teşekkürler ..hatta bazı ekimlerinizin dökülme öncesinden bile daha sık hale geldiğini gözlemliyoruz .umarım yetiştirdiğiniz genç doktorlar vardır  ben buna yönelmenizi de çok isterim çünkü insanlar koray hocayla çalışmış hemşirelere teknisyenlere değmeyecek paraları ödemek zorunda kalmaz..bu konu çok önemli hocam bence ,kaliteli tabir caizse çırak doktorlar yetiştirmenizi kendi adıma çok isterim..ve sizin vasıtanızla diğer saygın hocalarımızı da forumumuza her zaman bekleriz
 saygılar....

lltmnt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Eylül 2017, 15:04:01 »
öncelikle bir tatil gününü türk hastalara ayırıp bir de bu sayede güzel bir bağış organizasyonuna vesile olduğunuz için kendi adıma size gerçekten teşekkür ediyorum. gerek hastalara olan bakış açınız gerekse eleştirilere(maillere dönüş süresi gibi) ve yorumlara kulak tıkamayıp bunları değerlendirmeniz yalnızca doktor olarak değil insani açıdan da çok güzel bir hareket. ayrıca yine insanları bilgilendirme amaçlı yaptıklarınız da sizi bir kat daha değerli kılıyor. forum aracılığı ile size ayrı bir ulaşım yolu daha tanıdığınız için de kullanıcılar adına sevindim açıkçası.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Eylül 2017, 18:23:03 »
Hocam foruma gelip bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Değerli vaktinizi burayı önemseyip ayırdığınız için . Sadece meraktan soruyorum işin içinde bir kinaye veya art niyet aramayın lütfen . Şunu merak ediyorum Paristen size mail atan bir hasta yüz yüze konuşmak için geldiğinde 250 TL veya başka bir miktar ücret talebiniz oluyor mu ? Veya bir yere bağış yapması gerekiyor mu ?

Teşekkür ederim.
arkadaşım Lösev demişler, Eğtim vakfı, demişler Tema, demişler Bunun üstününe laf söylenirmi ey mubarek bundan daha güzel bir Adım olabilirmi.. sen yanlış anladın sanırım olayı ekim ücretinden düşücekler bu gün ben hazır olsaydım 10 bin tl sini bağışlardım..  düşmeseler de bu kurumlara seve seve can feda mesala lösev canım feda olsun.

Hocam bence siz yanlış anladınız bu kurumlara bağışta vs bir sorun yok bunları tartışmıyorum . Ben sadece şunu sordum Pariste x isimli bir vatandaş hocaya mail atıyor mesela sonra hoca tahmini 4000 kök ekeriz diyor hasta yüz yüze bir görüşme için ileri bir tarihe randevu alıyor . Bu durumda hoca muayene ücreti veya bir kuruma bağış talep ediyor mu yoksa sadece Türk  veya bu forumdaki hastalar mı bu duruma uymak zorunda onu merak ettim . Sadece basit bir soru bu yani bu uygulama herkese aynı mı bunu merak ettim .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 21 Eylül 2017, 18:51:05 »
Hocam foruma gelip bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Değerli vaktinizi burayı önemseyip ayırdığınız için . Sadece meraktan soruyorum işin içinde bir kinaye veya art niyet aramayın lütfen . Şunu merak ediyorum Paristen size mail atan bir hasta yüz yüze konuşmak için geldiğinde 250 TL veya başka bir miktar ücret talebiniz oluyor mu ? Veya bir yere bağış yapması gerekiyor mu ?

Teşekkür ederim.
arkadaşım Lösev demişler, Eğtim vakfı, demişler Tema, demişler Bunun üstününe laf söylenirmi ey mubarek bundan daha güzel bir Adım olabilirmi.. sen yanlış anladın sanırım olayı ekim ücretinden düşücekler bu gün ben hazır olsaydım 10 bin tl sini bağışlardım..  düşmeseler de bu kurumlara seve seve can feda mesala lösev canım feda olsun.

Hocam bence siz yanlış anladınız bu kurumlara bağışta vs bir sorun yok bunları tartışmıyorum . Ben sadece şunu sordum Pariste x isimli bir vatandaş hocaya mail atıyor mesela sonra hoca tahmini 4000 kök ekeriz diyor hasta yüz yüze bir görüşme için ileri bir tarihe randevu alıyor . Bu durumda hoca muayene ücreti veya bir kuruma bağış talep ediyor mu yoksa sadece Türk  veya bu forumdaki hastalar mı bu duruma uymak zorunda onu merak ettim . Sadece basit bir soru bu yani bu uygulama herkese aynı mı bunu merak ettim .

Hocanında belirttiği üzere işin ciddiyetinin bir göstergesi olarak bu bağış önşart koşulmuş ki, çok zekice bir çözüm olmus. Bağış yapılacak olan kurumların tercihi ise bu zeki davranışı taçlandırmış.
Forumun binlerce takipçisi var Ve bu forumda sadece 20 dakikasını geçirmiş birisinin görüşüp ,sac Ekimi hakkında bilgi almak için can atacağı en önemli isim şüphesiz Koray hoca. durum böyle oluncada  hocanın biz forumdaslara ayırdığı haftalık 4-5 saat mesaiye gönüllü muayene olmak isteyecek 1000 i aşkın hasta demektir.Bu binlerin bir kısmını fotoğraflarla tespitini yapacağı  ön muayenede , diger kısmınıda bahsi geçen bağış önşartı ile indirgemesi kadar doğal birşey yoktur.
Eğer Paris'ten hergün yüzlerce talep sözkonusu olursa Eminim Koray hoca bu durumada zekice ve kibarca bir çözüm bulacaktır.bence siz bunu dert etmeyin.

Asmed ailesine forum adına tesekkurler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Eylül 2017, 18:54:06 »
Merhaba, nofear ben senin ne demek istediğini anladım ve bunu sordum ve Seda hanımla konuştum, açıkçası bu bağışı insanların ciddiyetini ayırt etmek için yaptıklarını söyledi,yurtdışından görüşmeye gelen hasta hem uçak biletini, hemde otel rezervasyonunu yapıyor,dolayısıyla ondan bir ücret talep etmiyorlar çünkü hasta ülkesinden Türkiye' ye gelerek zaten yeterince ciddiyetini belli etmiş oluyor ama başka bir ülkeye Fransa' ya senin dediğin gibi Paris' e sadece konsultasyona gittiklerinde fransız forumunda duyuru yapıyorlar (aynı bizim forumumuzda yaptıkları gibi) ,şu tarihte, şu merkezde Dr.Koray Erdoğan konsultasyon yapacak diye ve gelecek olan hastalardan o ülkeye ait olan bir yardım kuruluşuna -ki hangi yardım kuruluşu olacağını da belirliyorlar - 100 Euro bağış yapmalarını ve dekontlarını mail atmalarını istiyorlar ve dekont gönderenlere görüşme tarihi ve saatini veriyorlar.Durum bundan ibaret,umarım tatmin edici bir cevap olmuştur.
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2017, 03:10:29 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Eylül 2017, 19:12:47 »

Teşekkür ederim.

Kusura bakma seni yanlış anlamışım ozaman malum bu kurumlar ülkemiz için çok özel değerli kuruluşlar Biraz hassaslık söz konusu Ama şuan seni gayet iyi anladım
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2017, 03:06:18 Gönderen: Hintell »

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Eylül 2017, 00:17:12 »
Koray hocam foruma hosgeldiniz sizi burada görmek gerçekten çok memnun edici sizin forumda olmaniz ve bizzat takibini yapıyor olmaniz eminim ben dahil forumdaki bütün üyeleri heycanlandirmistir. Bağış olayı size ve asmed e yakışır bir farklilik olmuş bu tür duyarlılıkları umarım herkes gösterir. Size ekim yaptırmış birisi olarak kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum sizede ön görüşmede bahsetmistim  bu forumda sizi ve asmed i tanımadan önce kimse beni saç ekimine ikna edemezdi çünkü cevremdede bazi ekim sonuçlarını görüyordum ve bunlar benim için dogalliktan ve estetikten çok uzak adı sadece saç ekimi olan ekimlerdi ekim adına hiçbir beklentimin olmadığı bir zamanda sizi burada tanıma fırsatım oldu ve su an ekim yapilali dört ayı geçti ve sürecin daha çok başında olamama rağmen gelişmeler güzel ve sürecin başından beri hiç kimsede saç ekimi yaptirdigimi anlamış değil  su an dahi çok mutluyum bu sebepten çok teşekkür ederim size ve ekibinize umarım bu dertten muzdarip herkes size saç ekimi yaptırma imkanını fırsatını bulabilir. Kapısından içeri ilk girdigimde tamam ben dogru yerdeyim dedigim yerdir asmed. Bu denli iş disiplininin olduğu ve bir o kadar da işini aşkla yapan insanlarin olduğu bir merkez bunu çok rahat hissedebiliyosunuz. Zaten konsültasyon için ön görüşmeye giden forum üyeleri de bunu görücektir. Ben size tekrardan teşekkür ediyorum yakın zamanda görüşmek dileğiyle saygılarımla hocam  :)

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Eylül 2017, 00:53:51 »
Değerli hocam, hoşgeldiniz.

İşinizde dünyanın sayılı doktorları arasında olmanız, yazdığınız makaleler, verdiğiniz konferanslarla ülkemizin tanıtımında rol model olmanız, milli hassasiyetlere önem veren herkes gibi beni de çok gururlandırmaktadır. insan hayatı ve psikolojisinden bir haber olan, gözlerini hırs ve para bürümüş tabiri caizse ''kasaplık'' yapan onlarca kişiye karşın sizin gibi işinin ehli, dürüst ve ilkeli doktorların olması bizler için her zaman umut olmaktadır. Sizi yakından tanımak,  ekim işlemimi muhteşem ekibinizle birlikte sizin  tarafınızdan yapılması  en büyük şanslarımdandı. ASMED'te sadece saç değil, mutluluk da ekiyorsunuz. İşinize, insana ve sosyal sorumluluk projelerine verdiğiniz değer için de çok teşekkür ederim. Ekibinizle birlikte iyi ki varsınız!
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 22 Eylül 2017, 12:17:27 »
öncelikle insanları mutlu ettiğiniz için teşekkürler ..hatta bazı ekimlerinizin dökülme öncesinden bile daha sık hale geldiğini gözlemliyoruz .umarım yetiştirdiğiniz genç doktorlar vardır  ben buna yönelmenizi de çok isterim çünkü insanlar koray hocayla çalışmış hemşirelere teknisyenlere değmeyecek paraları ödemek zorunda kalmaz..bu konu çok önemli hocam bence ,kaliteli tabir caizse çırak doktorlar yetiştirmenizi kendi adıma çok isterim..ve sizin vasıtanızla diğer saygın hocalarımızı da forumumuza her zaman bekleriz
 saygılar....
çok haklısın ruhi çok sorun yaşandı bu yüzden insanların umutlarıyla oynadılar.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 22 Eylül 2017, 15:19:11 »
Değerli hocam, hoşgeldiniz.

İşinizde dünyanın sayılı doktorları arasında olmanız, yazdığınız makaleler, verdiğiniz konferanslarla ülkemizin tanıtımında rol model olmanız, milli hassasiyetlere önem veren herkes gibi beni de çok gururlandırmaktadır. insan hayatı ve psikolojisinden bir haber olan, gözlerini hırs ve para bürümüş tabiri caizse ''kasaplık'' yapan onlarca kişiye karşın sizin gibi işinin ehli, dürüst ve ilkeli doktorların olması bizler için her zaman umut olmaktadır. Sizi yakından tanımak,  ekim işlemimi muhteşem ekibinizle birlikte sizin  tarafınızdan yapılması  en büyük şanslarımdandı. ASMED'te sadece saç değil, mutluluk da ekiyorsunuz. İşinize, insana ve sosyal sorumluluk projelerine verdiğiniz değer için de çok teşekkür ederim. Ekibinizle birlikte iyi ki varsınız!

senin ve akf Arkadaşın yorumunu okuyunca insan gerçekten inanılmaz merak ediyor 
Asmed'i ve koray bey'i  hepiniz fazlası ile mutlusunuz özel bir durum bu.

joshua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Eylül 2017, 17:32:38 »
Hoşgeldiniz,

Büyük başarınızdan, iş ahlakınızdan, yenilikçi ve öncü olmanızdan sizi tebrik ederim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 23 Eylül 2017, 09:46:40 »
klonlama hakkında dusunceleriniz nelerdir siz saç ektiricek olsanız turkiyede kime gdierdiniz?
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram