Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264409 defa)

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #286 : 10 Ekim 2019, 21:43:55 »
gerçekten süpermiş ama neden yapıldıki böyle bir video onu anlamadım  :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #287 : 11 Ekim 2019, 00:27:02 »
Tanıtım, reklam ve bunu eğlenceli bir şekilde yapmak çok önemli. Çevrenizde en çok tercih edilen artık arz, talep noktasında doygunluk aşamasına gelen markalar dahi sürekli reklam yapmaya devam ediyorlar. Koray Bey de tanıtımın içeriği olarak hem keyifli hem de çok önemli hususlara değinmiş. Yaratıcıkları sayesinde oldukça akılda kalıcı bir tanıtım olmuş. Bence çok başarılı...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 11 Ekim 2019, 00:42:34 »
gerçekten süpermiş ama neden yapıldıki böyle bir video onu anlamadım  :)

2020 Workshop için Tanıtım videosu dünyanın en büyük workshop na ev sahipliği yapacak Asmed ülkemiz adına. Bu tanıtım videosuda böyle bir  Workshop için çok kaliteli aynı zamanda eğlenceli.
Global Moderator

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #289 : 11 Ekim 2019, 00:52:58 »
Klinikte misafir defterine de yazmistim, Koray Hoca'nin doktorluk disinda cesitli meziyetleri de var:

Girisimcilik:
Doktor olup klinik acabilir, hasta bakabilirsiniz. Bu kadari ticaret olur, herkes yapabilir. Bunun uzerine katma degerler ekleyip baska bir urune / servise cevirip pazarlayabiliyorsaniz bu artik girisimcilige giriyor. Koray Hoca da bunun cesitli orneklerini sergiliyor.

Bilim insani
Koray Hoca anladigim kadariyla sadece ogrendigi teknikleri iyi uygulamakla kalmiyor, cesitli bilimsel arastirmalar da gerceklestiriyor. Bu yonuyle bir bilim insani tanimini hak ediyor olabilir.

Yatirimci
Koray hoca yurtdisinda Uber'in ulasima, Airbnb'in barinma ve otelcilige yaptigi seviyede bir yenilik / yikim (distruption) pesinde. Yatirdigi paralara bakarsak ciddi bir yatirim planinin parcasi oldugu goruluyor.

Mucit
Bu alanda patent basvurulu kac tane doktor vardir bilmiyorum. Koray Hoca onlardan bir tanesi:
https://worldwide.espacenet.com/searchResults?search=koray+erdogan&DB=EPODOC&submitted=true&locale=en_EP&ST=singleline&compact=false&DB=EPODOC&query=koray+erdogan

Tum bunlardan onemlisi, kendisi isine saygi duyan ve isine saygi duyan her insan gibi en iyisini yapmaya ozen gosteren bir doktor. Umuyorum ASMED gelisen teknoloji ve ihtiyaclarla evrilerek cok daha farkli bir noktaya gelecek ilerde.

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 11 Ekim 2019, 10:50:18 »
Klinikte misafir defterine de yazmistim, Koray Hoca'nin doktorluk disinda cesitli meziyetleri de var:

Girisimcilik:
Doktor olup klinik acabilir, hasta bakabilirsiniz. Bu kadari ticaret olur, herkes yapabilir. Bunun uzerine katma degerler ekleyip baska bir urune / servise cevirip pazarlayabiliyorsaniz bu artik girisimcilige giriyor. Koray Hoca da bunun cesitli orneklerini sergiliyor.

Bilim insani
Koray Hoca anladigim kadariyla sadece ogrendigi teknikleri iyi uygulamakla kalmiyor, cesitli bilimsel arastirmalar da gerceklestiriyor. Bu yonuyle bir bilim insani tanimini hak ediyor olabilir.

Yatirimci
Koray hoca yurtdisinda Uber'in ulasima, Airbnb'in barinma ve otelcilige yaptigi seviyede bir yenilik / yikim (distruption) pesinde. Yatirdigi paralara bakarsak ciddi bir yatirim planinin parcasi oldugu goruluyor.

Mucit
Bu alanda patent basvurulu kac tane doktor vardir bilmiyorum. Koray Hoca onlardan bir tanesi:
https://worldwide.espacenet.com/searchResults?search=koray+erdogan&DB=EPODOC&submitted=true&locale=en_EP&ST=singleline&compact=false&DB=EPODOC&query=koray+erdogan

Tum bunlardan onemlisi, kendisi isine saygi duyan ve isine saygi duyan her insan gibi en iyisini yapmaya ozen gosteren bir doktor. Umuyorum ASMED gelisen teknoloji ve ihtiyaclarla evrilerek cok daha farkli bir noktaya gelecek ilerde.

+1

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #291 : 15 Ekim 2019, 02:03:45 »

Girisimcilik:

Bilim insani

Yatirimci

Mucit

Kültür seviyesi çok yüksek birisin çok güzel ve değişik  bir yaklaşım ile yazı paylaşmışsın hasta kartında.

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #292 : 15 Ekim 2019, 12:46:58 »
Sağol dostum. Koray Hoca yapmış her şeyi, bizimkisi gözlem sadece.

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #293 : 16 Ekim 2019, 20:28:02 »
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben asmed sitesine gerekli fotoğraflarla ve bilgileri paylaşarak formu doldurdum fakat benimle ilgilenen personelin bilge hanım olduğu mailde geldi ve daha sonra aradan bir 6 7 saat geçtikten sonra da saçlarımın şu An ekime uygun olmadığını ve 6 ile 8 Ay arasında finans kullanmam gerektiği yazıyordu. Şimdi aklıma takılan konular saçı yakından görmeden direk ekime uygun olmadığı bilgisi gelmesi biraz beni düsündür dü sebebi ise bu zamana kadar belki 20 ekim yeri ile görüştüm hiç biri de su an uygun değil  demedi ki ayrıca Türkiye deki saygın hastanelerin den birinde üst düzey yönetici olan akrabımın hastanesindeki doktor da dahil ekimde tek kuruş kazanç vs süreçlerinden kesinlikle  bir faydasının kendisinin kâr  yapmayacağı yüzde yüz  iken kendisi bile bunu bana demiyorken ve bunları da geçtim nişanlamın doktor olması kaynaklı ve uzmanlık alanı cildiye bölümü olmasına karşı onun bile böyle bir yorumda yapmamasına rağmen direk böyle denmesi beni düşündürdü ?
En azından böyle bir kurumdan önce davet gelmesini ve bu davette en azından birebir saç yapımın incelenmesi beni aydınlatmalarını  beklerdim. Sonuçta ben uzun araştırma sonucu burada karar kılmışken biraz hayal kırıklığına sebeb oldu malesef. Evet çağırılıp böyle bir durum var önce saç güclenecek ve güclendiriltikten sonra ekim icin böyle böyle planımız var denmesi bence asmede yakışan tavırdı  diye düşünüyorım.
Daha da kötüsü benim ingilizcem Allah'tan varda kendileri iletişim kurarken maille benimle ingilizce iletişime geçtiler taki son maile kadar..
Şimdi  bana saldırıya geçerler eminim de lakin en iyi yer orası olmazsa bende seçmezdim diyip çelik yeleği şimdiden giyeyim.
Bu arada hintele de ayrıca teşekkür etmek isterim forumda devamlı olarak bizlerle ilgilenip bilgilendirdiği için..iyi aksamlar
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 09:47:39 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 16 Ekim 2019, 20:42:41 »
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben asmed sitesine gerekli fotoğraflarla ve bilgileri paylaşarak formu doldurdum fakat benimle ilgilenen personelin bilge hanım olduğu mailde geldi ve daha sonra aradan bir 6 7 saat geçtikten sonra da saçlarımın şu An ekime uygun olmadığını ve 6 ile 8 Ay arasında finans kullanmam gerektiği yazıyordu. Şimdi aklıma takılan konular saçı yakından görmeden direk ekime uygun olmadığı bilgisi gelmesi biraz beni düsündür dü sebebi ise bu zamana kadar belki 20 ekim yeri ile görüştüm hiç biri de su an uygun değil  demedi ki ayrıca Türkiye deki saygın hastanelerin den birinde üst düzey yönetici olan akrabımın hastanesindeki doktor da dahil ekimde tek kuruş kazanç vs süreçlerinden kesinlikle  bir faydasının kendisinin kâr  yapmayacağı yüzde yüz  iken kendisi bile bunu bana demiyorken ve bunları da geçtim nişanlamın doktor olması kaynaklı ve uzmanlık alanı cildiye bölümü olmasına karşı onun bile böyle bir yorumda yapmamasına rağmen direk böyle denmesi beni düşündürdü ?
En azından böyle bir kurumdan önce davet gelmesini ve bu davette en azından birebir saç yapımın incelenmesi beni aydınlatmalarını  beklerdim. Sonuçta ben uzun araştırma sonucu burada karar kılmışken biraz hayal kırıklığına sebeb oldu malesef. Evet çağırılıp böyle bir durum var önce saç güclenecek ve güclendiriltikten sonra ekim icin böyle böyle planımız var denmesi bence asmede yakışan tavırdı  diye düşünüyorım.
Daha da kötüsü benim ingilizcem Allah'tan varda kendileri iletişim kurarken maille benimle ingilizce iletişime geçtiler taki son maile kadar..
Şimdi  bana saldırıya geçerler eminim de lakin en iyi yer orası olmazsa bende seçmezdim diyip çelik yeleği şimdiden giyeyim.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar sizlere.

Konu açıp resimlerini koyarsın biz de bakıp fikrimizi yazarız
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2019, 09:47:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #295 : 16 Ekim 2019, 20:47:01 »
Konu açıp resimlerini koyarsın biz de bakıp fikrimizi yazarız
Tabi ki müsait ilk anında onuda yaparım muhakkak hintell.. Lakin ana fikir keşke böyle kuruluş bir davet etseydi. Bakıp inceleyip böyle deseydi..
Yada telefon ile irtibatta olunup en azından karşılıklı sözlü iletişime geçilmesi.
Yani uzun lafın kısası daha profosyenel bir yaklaşım sergilenmesi beklenti.Tşk ederim bu arada.

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 17 Ekim 2019, 01:29:41 »
mail yazışmalarnıı paylaşabilirmisiniz

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 22 Ekim 2019, 21:28:29 »
Asmed ekibinin fiyatı Asmed kalitesine göre çok güzel bir fırsat oldu Dilek çakır ve Alp hoca ekibin başında Koray hocada gene ilgileniyor olarak biliyorum
fiyat greft başı 2.5 euro'dan 1.40 euro düşüyor bence değerlendirilmeli. Asmed'in malum donör alımı ve sonuçları efsane şahsen ben mikro sevmiyorum ileriye dönük alandaki her greft değerli.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 08 Kasım 2019, 11:44:49 »
5.uluslararası İstanbul Dünya Fue Enstitüsü çalıştayı /24-27 Haziran 2020

İstanbul Tanıtım videosu

Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #299 : 08 Kasım 2019, 12:40:13 »
Koray Hoca turizm elcisi gibi calisiyor. Buyuk bir organizasyona benziyor, boyle bir calistay icin cok cuzzi bir ucret belirlemis. Yolu acik olsun.

Facebook Twitter Instagram