Klinikte misafir defterine de yazmistim, Koray Hoca'nin doktorluk disinda cesitli meziyetleri de var:
Girisimcilik:
Doktor olup klinik acabilir, hasta bakabilirsiniz. Bu kadari ticaret olur, herkes yapabilir. Bunun uzerine katma degerler ekleyip baska bir urune / servise cevirip pazarlayabiliyorsaniz bu artik girisimcilige giriyor. Koray Hoca da bunun cesitli orneklerini sergiliyor.
Bilim insaniKoray Hoca anladigim kadariyla sadece ogrendigi teknikleri iyi uygulamakla kalmiyor, cesitli bilimsel arastirmalar da gerceklestiriyor. Bu yonuyle bir bilim insani tanimini hak ediyor olabilir.
YatirimciKoray hoca yurtdisinda Uber'in ulasima, Airbnb'in barinma ve otelcilige yaptigi seviyede bir yenilik / yikim (distruption) pesinde. Yatirdigi paralara bakarsak ciddi bir yatirim planinin parcasi oldugu goruluyor.
MucitBu alanda patent basvurulu kac tane doktor vardir bilmiyorum. Koray Hoca onlardan bir tanesi:
https://worldwide.espacenet.com/searchResults?search=koray+erdogan&DB=EPODOC&submitted=true&locale=en_EP&ST=singleline&compact=false&DB=EPODOC&query=koray+erdoganTum bunlardan onemlisi, kendisi isine saygi duyan ve isine saygi duyan her insan gibi en iyisini yapmaya ozen gosteren bir doktor. Umuyorum ASMED gelisen teknoloji ve ihtiyaclarla evrilerek cok daha farkli bir noktaya gelecek ilerde.