Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264434 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #181 : 06 Kasım 2018, 15:35:40 »
Allah razı olsun abi  inşallah saç sorunum kalmaz kimsenin kalmaz ona dua ediyorum.

gidebileceğin en iyi doktora gitmeyi düşünüyorsun artık bundan sonrası hayırlısı kardeşim
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 06 Kasım 2018, 20:53:50 »
yeni Doktorun en çok fiyatını merak ediyorum

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 07 Kasım 2018, 13:56:25 »
yeni görüştüm alp hoca yeni yere geçince ekime başlayacakmış az sabredin 15/20 günden taşınıyorlarmış.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 08 Kasım 2018, 15:03:28 »
Fiyat Koray Erdoğan’nın fiyatına göre Daha uygun olucaktır o kesin Bakalım Hayırlısı.

pacanga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 11 Kasım 2018, 08:06:56 »
Selamlar,
Bu site  sayesinde tanımış olduğum Koray hocaya haziranın sonlarında saç ektirdim(3000)greft.İnanın hoca ve hastane için yazılanların eksiği var fazlası yok.Yani orda herşey okadar tamki.
Aslında bu üçüncü ekimim ilk ikisi çok yıpratmıştı beni FUT yöntemi kullanılmıştı.Arkada boydan boya şerit izi var.O yüzden,donörden de pek emin değildim ama tanıdıkça hocayı teredüt etmeden saç ekim için karar verdim.Şuan herşey yolunda.Aslında süreci paylaşmayı çok isterdim,bazı nedenlerden dolayı paylaşamıyorum.Hintel başkana selamlar olsun,sayende hayatımın en doğru kararını aldım.Çok teşekkür ederim.
Maraton koşusu için çokmu geç kaldım acaba :)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 11 Kasım 2018, 09:12:51 »
Pacanga.... Bazi nedenlerden dolayi paslasamiyorum u nasil anlamaliyiz? Gönül isterki senin ekimide görelim.... biraz detay verirsen seni daha iyi anlayabiliriz....

pacanga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 11 Kasım 2018, 11:00:16 »
tsimonoce,
Ailemin bu kadar para verdiğimi bilmelerini istemedim.Öyle ya,en iyisini istiyorsan sınırları zorlayacaksın :)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 11 Kasım 2018, 11:07:09 »
tsimonoce,
Ailemin bu kadar para verdiğimi bilmelerini istemedim.Öyle ya,en iyisini istiyorsan sınırları zorlayacaksın :)

Pacanga... anladim kardesim :)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 11 Kasım 2018, 17:58:26 »
Selamlar,
Bu site  sayesinde tanımış olduğum Koray hocaya haziranın sonlarında saç ektirdim(3000)greft.İnanın hoca ve hastane için yazılanların eksiği var fazlası yok.Yani orda herşey okadar tamki.
Aslında bu üçüncü ekimim ilk ikisi çok yıpratmıştı beni FUT yöntemi kullanılmıştı.Arkada boydan boya şerit izi var.O yüzden,donörden de pek emin değildim ama tanıdıkça hocayı teredüt etmeden saç ekim için karar verdim.Şuan herşey yolunda.Aslında süreci paylaşmayı çok isterdim,bazı nedenlerden dolayı paylaşamıyorum.Hintel başkana selamlar olsun,sayende hayatımın en doğru kararını aldım.Çok teşekkür ederim.

Faydalı olurmuş paylaşım yapsanız Tabi özel sebepleriniz varmış saygı duymak gerek en azından bilgillendirme yapmışssınız merak eden arkadaşlara tel verip resim gönderme şansınız olurmu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 11 Kasım 2018, 22:59:55 »
Selamlar,

paylaşşan ıyı olurdu ama senın mutlu olman bıze yeter kardeşim hayırlı olsun
Global Moderator

pacanga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 12 Kasım 2018, 08:07:14 »
paylaşşan ıyı olurdu ama senın mutlu olman bıze yeter kardeşim hayırlı olsun
Teşekkür ederim başkan ama paylaşmak istediğimi sende biliyorsun.Yinede ne olur bilemeyiz.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 13 Kasım 2018, 13:40:14 »
Kralın yeni sarayı 😉 bina çok büyük ekrana sığmadı maalesef Kız arkadaşımın evine çok yakın geçerken çekeyim dedim

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #193 : 13 Kasım 2018, 20:44:14 »
Hadi hayırlısı. Nasip olursa aralikta bende yeni merkezde olacağım, randevu hazır.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 15 Kasım 2018, 13:27:39 »
alp beyin fiyatını dört gözle bekliyoruz bakalım.

Facebook Twitter Instagram