Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264463 defa)

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #165 : 11 Ekim 2018, 11:56:09 »
Bu fiyatlara çıktıktan sonra Koray hoca kesin tercih edilir ama bende hakan hocanın yanında özgür bey var o ilk başlarda şu an ekibinin yaptığı ücretle işe başladığını daha sonra fiyatlarının aynı seviyeye çekildiğini biliyorum sanırım tecrübe arttıkça fiyatta artmış tabi. Asmed den de böyle birşey bekliyorum aslında ama tabi okadarda düşük değil greft başı 5tl olsa ne güzel olurdu ilk müsteriler için tabi ama son karar tabiki koray hocanın o ne derse o:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 11 Ekim 2018, 11:59:23 »
Bu fiyatlara çıktıktan sonra Koray hoca kesin tercih edilir ama bende hakan hocanın yanında özgür bey var o ilk başlarda şu an ekibinin yaptığı ücretle işe başladığını daha sonra fiyatlarının aynı seviyeye çekildiğini biliyorum sanırım tecrübe arttıkça fiyatta artmış tabi. Asmed den de böyle birşey bekliyorum aslında ama tabi okadarda düşük değil greft başı 5tl olsa ne güzel olurdu ilk müsteriler için tabi ama son karar tabiki koray hocanın o ne derse o:)

Valla kardeşim bizim haddimiz degil malumunuz:) inşallah gönlünüzden geçene uygun olur ama koray hocanın yetiştirdiği doktor  ve yanında çalışacak doktor için ilk başta diye bir şey olmaz o zaten gerekli kıvama gelince başlar ozamana kadar da bir çok ekime girmiş sonuç almıştır zaten diye düşünüyorum ekimler koray hoca güvencesinde olucak sonuçta ve koray hoca gene müdahale edecektir planlamalara ön cizgiye vs diye düşünüyorum.
Global Moderator

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 11 Ekim 2018, 12:05:23 »
Doğru haklısın hintel orda bir koray hocanın imzası illaki olacaktır tabiki neyse bekleyip göreceğiz tabi.
Dr. Alp Bayramoğlu, Türk eski basketbolcu ve basketbol antrenörüdür. Aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'nda profesör doktor olarak görev yapmaktadır. Koray hocanın eğittiği doktor bu dimi? İnternette araştırdım ama emin değilim tabi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 11 Ekim 2018, 12:07:12 »
Doğru haklısın hintel orda bir koray hocanın imzası illaki olacaktır tabiki neyse bekleyip göreceğiz tabi.
Dr. Alp Bayramoğlu, Türk eski basketbolcu ve basketbol antrenörüdür. Aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı'nda profesör doktor olarak görev yapmaktadır. Koray hocanın eğittiği doktor bu dimi? İnternette araştırdım ama emin değilim tabi?

Evet o doktor doğru araştırma yapmışssın bende aynı şekilde araştırmıştım.
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 04 Kasım 2018, 11:05:13 »
Hintell & diger arkadaslar...... bu konuda bir güncelleme var mi? Dr. Alp Bayramoglu yapmaya baslamis mi? Yapan var mi? Fiyat belli olmus mu? Sagolun...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 04 Kasım 2018, 12:49:34 »
Koray Erdoğan karar vericektir buna yakın zamanda Asmed Yeni yerine Taşınma Aşamasında olduğu için biraz daha sürücektir sanıyorum dr Alp bayram oğlunun saç ekşmi yapması fiyat da ozaman belirginleşir Saç ekimleride forumda takip etmeye başlarız yakında sanıyorum.
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 04 Kasım 2018, 18:44:27 »
Hintell.... Update in icin tsk ettim. Ben kendim direk Dr. Alp Bayramoglu na yazdim... cevap gelince yazarim foruma......

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 05 Kasım 2018, 18:32:14 »
Gencler ekte Koray Erdogan in bugün bana yolladigi cevabi.... Yeni binaya gecince karar verecek.... Biraz daha beklememiz gerek...
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2018, 18:40:04 Gönderen: tsimonoce »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 05 Kasım 2018, 18:50:05 »
Gencler ekte Koray Erdogan in bugün bana yolladigi cevabi.... Yeni binaya gecince karar verecek.... Biraz daha beklememiz gerek...

Sen nerden ulaştın koray hoca ya :)
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 05 Kasım 2018, 18:59:52 »
Hintell.... sen bana / mesajlarima dönmüyon ama Koray Hoca döndü  ;D Bizimde kendimize göre bir ciddi business kimligimiz ve ciddi bir uzmanlik alanimiz var.....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 05 Kasım 2018, 19:04:12 »
Hintell.... sen bana / mesajlarima dönmüyon ama Koray Hoca döndü  ;D Bizimde kendimize göre bir ciddi business kimligimiz ve ciddi bir uzmanlik alanimiz var.....

Dostum haklısında hangi mesaja döneyim ben biz de insanız:) mesaj kutusu kaldırmıyor artık :) Bak işte iyi olmuş Koray Erdoğan direk sana cevap vermiş:) ayrıca o konuda bildiklerimi yazdım ben daha fazla bişey bilmediğim için vericek cevabımda yoktu fiyat hakkında ve ne zaman olucağı hakkında.

Global Moderator

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 06 Kasım 2018, 13:56:21 »
bayağı losyon vs kullandım artık saç ekim zamanı geldi koray hocadan randevu almak iletişime geçtim inşallah kurtulurum şu beladan.(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 06 Kasım 2018, 14:17:07 »
bayağı losyon vs kullandım artık saç ekim zamanı geldi koray hocadan randevu almak iletişime geçtim inşallah kurtulurum şu beladan.(

Hadi hayırlı olsun :)  tarih ne?
Global Moderator

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 06 Kasım 2018, 15:23:03 »
mail atacağız ona göre doktor görsün randevu verelim dediler hocam. maili bekliyorum resimleri çekip atacağım en yakın zamana randevu isteyecem.en azındna evlenme arefemde biraz moralim yerine gelir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 06 Kasım 2018, 15:26:51 »
mail atacağız ona göre doktor görsün randevu verelim dediler hocam. maili bekliyorum resimleri çekip atacağım en yakın zamana randevu isteyecem.en azındna evlenme arefemde biraz moralim yerine gelir.

anladım kardesım hayırlı olsun mutluluklar dilerim eşinle sana
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram