Saç Ekimi Sonuçları
Haklısınız Ama benim demek istediğimde şu şekilde sonuçta bir miktar biriktirip köşeye atınca bunu euro olarak atmakta fayda var tabi şuan için geçerli değil ne olucağı belirsiz Mesala 10 bin tl koyduk kenara bunu euro olarak koymak gerek sonuçta Asmed e ödenecek ücret euro olucak fiyat 60 bin tl ise bunu son gün gidip euro ya çevirmek her türlü zarara sokar anlamında söyledim
arkadaşlar Koray Hoca'nın bazı cumartesi günleri Türk hastalar için konsültasyon uygulaması devam ediyor mu? ediyorsa hangi tarihler olabilir bilginiz var mı?
Türk hastaları için yapılan konsültasyon şimdilik bir seferliğine mahsus oldu.
Arkadaşlar yeni bir haber duydum: Türk hastalar için, koray hoca Bünyesinde Daha uygun fiyata anatomi profesörü Dr. Alp bayramoğlu isminde bir doktor yetiştiriyormuş uzun zamandır. Aynı zamanda bu doktor Acıbadem in anatomi bölüm başkanı ve başarılı bir doktormuşFiyat ne olucak henüz bu konuda bilgim yok ama daha uygun olacağı aşikar Türk hastalar için çok iyi oldu. Umarım en yakın zamanda forumda ekimlerini takip ederiz.
Konuyla ilgili bir gelişme var mı acaba?
Teşekkürler hintel başkan:) haber bekliyorum bende fiyat uygun olursa ilk müşteri olabilirim bakalım şartlar nasıl olacak:)