Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264421 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #150 : 15 Ağustos 2018, 00:34:26 »
Haklısınız Ama benim demek istediğimde şu şekilde sonuçta bir miktar biriktirip köşeye atınca bunu euro olarak atmakta fayda var tabi şuan için geçerli değil ne olucağı belirsiz

Mesala 10 bin tl koyduk kenara bunu euro olarak koymak gerek sonuçta Asmed e ödenecek ücret euro olucak fiyat 60 bin tl ise bunu son gün gidip euro ya çevirmek her türlü zarara sokar anlamında söyledim

Tamam işte avro bu kadar yükselmişken insanlar birikimlerini yine saça yatıracağını ben sanmıyorum. Ortada konuşulan rakamlar çok çılgın rakamlar. Hem de bu kriz ortamında kimse çıkıp bu paraları saça harcamak istediğini ben sanmıyorum. Avrupalı maaşını avro olarak alıyor yani 1 avroyu 1 birim olarak düşünürsek onlara 100k € fiyat çekilse Türkiye'ye adım dahi atacaklarını düşünmüyorum. Şuan Asmed için değil bütün hatrı sayılır saç ekim merkezlerinin fiyatları çok uçuk durumda. İnsanların birikimlerinin bu rakamlara yeteceğini pek düşünmüyorum. Millet Türk Lirası ile ekim yapan cerrahlara yöneleceklerdir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 20 Ağustos 2018, 19:02:22 »
koray erdoğan aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor tr şartlarına göre fiyat fazla kabul ama diğer saç ekim yerlerinin çoğu bu işi ayağa düşürmüş sonucu donör bölgeden anlarsınız

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 22 Ağustos 2018, 01:26:23 »
arkadaşlar Koray Hoca'nın bazı cumartesi günleri Türk hastalar için konsültasyon uygulaması devam ediyor mu? ediyorsa hangi tarihler olabilir bilginiz var mı?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #153 : 22 Ağustos 2018, 03:04:34 »
arkadaşlar Koray Hoca'nın bazı cumartesi günleri Türk hastalar için konsültasyon uygulaması devam ediyor mu? ediyorsa hangi tarihler olabilir bilginiz var mı?

Türk hastaları için yapılan konsültasyon şimdilik bir seferliğine mahsus oldu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 23 Ağustos 2018, 02:24:14 »
Türk hastaları için yapılan konsültasyon şimdilik bir seferliğine mahsus oldu.
teşekkür ederim.

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 04 Eylül 2018, 15:06:52 »
arkadaşlar merhaba birşey soracaktım bu euro belimizi büktü :( koray hoca Türk hastalar için herhangi bir indirim söz konusu mu ? greft başından yoksa güncel mi hala 2,5 euro mu ? :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 22 Eylül 2018, 12:52:41 »
Arkadaşlar yeni bir haber duydum: Türk hastalar için, koray hoca Bünyesinde Daha uygun fiyata anatomi profesörü Dr. Alp bayramoğlu isminde bir doktor yetiştiriyormuş uzun zamandır. Aynı zamanda bu doktor Acıbadem in anatomi bölüm başkanı ve başarılı bir doktormuş

Fiyat ne olucak henüz bu konuda bilgim yok ama daha uygun olacağı aşikar Türk hastalar için çok iyi oldu. Umarım en yakın zamanda forumda ekimlerini takip ederiz.
Global Moderator

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 22 Eylül 2018, 17:10:43 »
Hadi bakalım bu güzel haber, umarım dediğin gibi fiyatı makul olur hintel başkan ,koray erdoğan kalitesine yakın iş çıkarırsa hepimiz kapısında  kuyruk oluruz ,umarım foruma ekim örnekleri gelir  kısa sürede ..

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 04 Ekim 2018, 00:44:04 »
Arkadaşlar yeni bir haber duydum: Türk hastalar için, koray hoca Bünyesinde Daha uygun fiyata anatomi profesörü Dr. Alp bayramoğlu isminde bir doktor yetiştiriyormuş uzun zamandır. Aynı zamanda bu doktor Acıbadem in anatomi bölüm başkanı ve başarılı bir doktormuş

Fiyat ne olucak henüz bu konuda bilgim yok ama daha uygun olacağı aşikar Türk hastalar için çok iyi oldu. Umarım en yakın zamanda forumda ekimlerini takip ederiz.

Çok şükür.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 05 Ekim 2018, 11:53:40 »
inşallah bu sene belli olur

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 05 Ekim 2018, 18:16:37 »
yeni ekim yapacak doktor için fiyat nedir bu konuda bilgi alan yok mu?

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 11 Ekim 2018, 11:30:15 »
Konuyla ilgili bir gelişme var mı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 11 Ekim 2018, 11:44:04 »
Konuyla ilgili bir gelişme var mı acaba?

Asmed yeni yerine geçiçek bu ay sonu ozaman belli olur kardeşim
Global Moderator

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 11 Ekim 2018, 11:50:01 »
Teşekkürler hintel başkan:) haber bekliyorum bende fiyat uygun olursa ilk müşteri olabilirim bakalım şartlar nasıl olacak:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 11 Ekim 2018, 11:51:48 »
Teşekkürler hintel başkan:) haber bekliyorum bende fiyat uygun olursa ilk müşteri olabilirim bakalım şartlar nasıl olacak:)

Tahminimi söyliyim tabi hiç bir şekilde bilgim yok onu belirterek 1,75 euro yada 2 euro olur greft başı diye düşünüyorum bakalım koray hoca nasıl bir karar vericek artık.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2018, 12:00:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram