Saç Ekimi Sonuçları
forumda gördüğüm kadarıyla hoca her alanda en iyisi ama sadece zenginlere çalışıyor maalesef. bu konuda hocaya lafım yok sadece her gün kaderime küfrediyorum. 25 yaşında üniversite öğrencisi olarak hocanın istediği parayı hayatımda hiç görmedim ben kendimi geçtim babamda görmemiştir ilerleyen sürecte saç ektirmeyi düşünüyorum ama korkudan ektiremiyorum. şimdilik antidepresanlara devam.
😂😂 çok güzel anlattın imkanına göre araştırmamı yap arkaşım takılma bunlara sen hiç:)
arkadaşlar koray hocadan nasıl randevu alabilirim.tema löseve bağış yapıp mı aramam gerekiyor.muayene için.
Koray hocanın ekim videolarını , röportajlarını , burada açılan konularını hatta ismini bile görünce tam olarak böyle hissediyorum
Dr.koray Erdoğan ismini duyunca şuan bende senin gibi hisssetmeye başadım:)
Tam maddi olarak dr koray erdoğana saç ektirebilecek kıvama gelmişken son yükselişte malesef devre dışı kaldım ah kafam ah halbuki döviz al sat işinden epey para kazanmıştım bakalım nasip, kur bu kadar dalgalı iken gene kazanırız.
Tam maddi olarak dr koray erdoğana saç ektirebilecek kıvama gelmişken son yükselişte malesef tl de kaldım ah kafam ah halbuki döviz al sat işinden epey para kazanmıştım ,nasip bakalım kur bu kadar dalgalı iken gene kazanırız.
Neden paranızı TL de bıraktınız ? Asmed e hazırlık yapmak için euro biriktirmek bu ülke de en mantıklı davranış olur çünkü belirsizlik hakim uzun zamandır yarın ne olucağı hiç belli değilBelki Dr. Koray Erdoğan hocamız kendisine Ektirmek isteyen insanlara bir kolaylık sağlar kral çünkü krallar merhametli olur
Bende böyle mesajları anlamıyorum! Şimdi benim maddi sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ama buradaki Koray Hocaya saç ektirmeye karar verdiklerinde bu adamlar her ay maaşlarını TL olarak kazanıyorlar yani avroya karşı sürekli değer kaybedenn bir para birimi ile çalışıyorlar, ne kadar parasını avroya da tutarsa tutsun kalan parayı tamamlamak istese yine bir sürü açığı kalacak. Belki kredi çekmeyi düşünenler olacaktı faiz oranları da tavan yaptı bu şartlarda nasıl saç ekimini Koray Hocaya yaptırsın?