Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264420 defa)

m4carbine

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #135 : 15 Temmuz 2018, 17:55:38 »
forumda gördüğüm kadarıyla hoca her alanda en iyisi ama sadece zenginlere çalışıyor maalesef. bu konuda hocaya lafım yok sadece her gün kaderime küfrediyorum. 25 yaşında üniversite öğrencisi olarak hocanın istediği parayı hayatımda hiç görmedim :) ben kendimi geçtim babamda görmemiştir :) ilerleyen sürecte saç ektirmeyi düşünüyorum ama korkudan ektiremiyorum. şimdilik antidepresanlara devam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 16 Temmuz 2018, 11:34:38 »
forumda gördüğüm kadarıyla hoca her alanda en iyisi ama sadece zenginlere çalışıyor maalesef. bu konuda hocaya lafım yok sadece her gün kaderime küfrediyorum. 25 yaşında üniversite öğrencisi olarak hocanın istediği parayı hayatımda hiç görmedim :) ben kendimi geçtim babamda görmemiştir :) ilerleyen sürecte saç ektirmeyi düşünüyorum ama korkudan ektiremiyorum. şimdilik antidepresanlara devam.

Dostum bende hocada yaptırdım ama zengin değilim biriktirip gittim:) neyse umarım senin içinde hayırlısı olur isteğin imkanlara kavuşursun :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 19 Temmuz 2018, 15:10:01 »
bazı düşünceli arkadaşlarımız ilaç satın aldıklarında indiim kodları temin edip bu kodları foruma yazıyor ve ilaç alacak arkadaslar bu kodları takıp edıp yararlanabılır kendılerıne düşünceli davranışları için teşekür ederiz.
Global Moderator

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 19 Temmuz 2018, 15:16:38 »
Koray hocanın ekim videolarını , röportajlarını , burada açılan konularını hatta ismini bile görünce tam olarak böyle hissediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 19 Temmuz 2018, 15:23:52 »
😂😂 çok güzel anlattın imkanına göre araştırmamı yap arkadaşım takılma bunlara sen hiç:)
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2018, 15:37:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 19 Temmuz 2018, 15:34:40 »
😂😂 çok güzel anlattın imkanına göre araştırmamı yap arkaşım takılma bunlara sen hiç:)
Başka caremiz mı var ki üstad  ;D

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 27 Temmuz 2018, 02:01:16 »
arkadaşlar koray hocadan nasıl randevu alabilirim.tema löseve bağış yapıp mı aramam gerekiyor.muayene için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 27 Temmuz 2018, 02:26:33 »
arkadaşlar koray hocadan nasıl randevu alabilirim.tema löseve bağış yapıp mı aramam gerekiyor.muayene için.

hayır o koray hocanın bır cumartesı toplu yaptığı konsultasyondu kendılerıne sadece  mail atıp ulaşabılır cevap gelıncede ona göre hareket edersiniz
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 27 Temmuz 2018, 10:56:40 »
Koray hocanın ekim videolarını , röportajlarını , burada açılan konularını hatta ismini bile görünce tam olarak böyle hissediyorum

Hahaha çok güldüm buna :)) çok yaratıcı olmuş

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 14 Ağustos 2018, 18:44:58 »

Dr.koray Erdoğan ismini duyunca şuan bende senin gibi hisssetmeye başadım:)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 14 Ağustos 2018, 19:26:12 »
Dr.koray Erdoğan ismini duyunca şuan bende senin gibi hisssetmeye başadım:)

Tam maddi olarak dr koray erdoğana saç ektirebilecek kıvama gelmişken  son yükselişte malesef tl de kaldım ah kafam ah  :) halbuki döviz al sat işinden epey para kazanmıştım ,nasip bakalım kur bu kadar dalgalı iken gene kazanırız.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 14 Ağustos 2018, 19:28:11 »
Tam maddi olarak dr koray erdoğana saç ektirebilecek kıvama gelmişken  son yükselişte malesef devre dışı kaldım ah kafam ah  :) halbuki döviz al sat işinden epey para kazanmıştım bakalım nasip, kur bu kadar dalgalı iken gene kazanırız.

kur yukarı doğru dalgalı
düşüş trendini girmesi için epey uğraş gerektiriyor

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 14 Ağustos 2018, 21:41:44 »
Tam maddi olarak dr koray erdoğana saç ektirebilecek kıvama gelmişken  son yükselişte malesef tl de kaldım ah kafam ah  :) halbuki döviz al sat işinden epey para kazanmıştım ,nasip bakalım kur bu kadar dalgalı iken gene kazanırız.

Neden paranızı TL de bıraktınız ? Asmed e hazırlık yapmak için euro biriktirmek bu ülke de en mantıklı davranış olur çünkü belirsizlik hakim uzun zamandır yarın ne olucağı hiç belli değil
Belki Dr. Koray Erdoğan hocamız kendisine Ektirmek isteyen insanlara bir kolaylık sağlar kral çünkü krallar merhametli olur :))

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #148 : 14 Ağustos 2018, 23:22:01 »
Neden paranızı TL de bıraktınız ? Asmed e hazırlık yapmak için euro biriktirmek bu ülke de en mantıklı davranış olur çünkü belirsizlik hakim uzun zamandır yarın ne olucağı hiç belli değil
Belki Dr. Koray Erdoğan hocamız kendisine Ektirmek isteyen insanlara bir kolaylık sağlar kral çünkü krallar merhametli olur :))

Bende böyle mesajları anlamıyorum! Şimdi benim maddi sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ama buradaki Koray Hocaya saç ektirmeye karar verdiklerinde bu adamlar her ay maaşlarını TL olarak kazanıyorlar yani avroya karşı sürekli değer kaybedenn bir para birimi ile çalışıyorlar, ne kadar parasını avroya da tutarsa tutsun kalan parayı tamamlamak istese yine bir sürü açığı kalacak. Belki kredi çekmeyi düşünenler olacaktı faiz oranları da tavan yaptı bu şartlarda nasıl saç ekimini Koray Hocaya yaptırsın?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 14 Ağustos 2018, 23:29:12 »
Bende böyle mesajları anlamıyorum! Şimdi benim maddi sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın ama buradaki Koray Hocaya saç ektirmeye karar verdiklerinde bu adamlar her ay maaşlarını TL olarak kazanıyorlar yani avroya karşı sürekli değer kaybedenn bir para birimi ile çalışıyorlar, ne kadar parasını avroya da tutarsa tutsun kalan parayı tamamlamak istese yine bir sürü açığı kalacak. Belki kredi çekmeyi düşünenler olacaktı faiz oranları da tavan yaptı bu şartlarda nasıl saç ekimini Koray Hocaya yaptırsın?

Haklısınız Ama benim demek istediğimde şu şekilde sonuçta bir miktar biriktirip köşeye atınca bunu euro olarak atmakta fayda var tabi şuan için geçerli değil ne olucağı belirsiz

Mesala 10 bin tl koyduk kenara bunu euro olarak koymak gerek sonuçta Asmed e ödenecek ücret euro olucak fiyat 60 bin tl ise bunu son gün gidip euro ya çevirmek her türlü zarara sokar anlamında söyledim

Facebook Twitter Instagram