Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264402 defa)

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #120 : 05 Mart 2018, 13:49:42 »
Çok merak ediyorum ülkemizde neredeyse her ilde saç ekim merkezleri mevcut bunlar neden manuel alım ve keep yöntemini uygulamıyorlar. Bilmiyorlar desek Mesela bir çoğumuz kalifiye meslek sahipleriyiz zaman zaman bilmediğimiz konularda internette olsun  çeşitli uygulama eğitimi veren kuruluşlarda olsun deneyimimizi arttırmak için çaba sarf ediyoruz.  Bugun Saç ekiminde Koray hocanın keep yöntemi gibi bir teknik çıkmış hiçbiri araştırma yapıp geliştirmeyip saç ekimi için başvuru yapan insanlara daha kaliteli bir yaşam seçeneği sunmuyorlar.
Koray hocada bildiği sistemi uyguladığı tekniği videolar ve internette açıklıyor. Yani gizlemiyor Gidip sorup eğitim alıp  öğrenebilirler.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #121 : 05 Mart 2018, 17:49:19 »
Çok merak ediyorum ülkemizde neredeyse her ilde saç ekim merkezleri mevcut bunlar neden manuel alım ve keep yöntemini uygulamıyorlar. Bilmiyorlar desek Mesela bir çoğumuz kalifiye meslek sahipleriyiz zaman zaman bilmediğimiz konularda internette olsun  çeşitli uygulama eğitimi veren kuruluşlarda olsun deneyimimizi arttırmak için çaba sarf ediyoruz.  Bugun Saç ekiminde Koray hocanın keep yöntemi gibi bir teknik çıkmış hiçbiri araştırma yapıp geliştirmeyip saç ekimi için başvuru yapan insanlara daha kaliteli bir yaşam seçeneği sunmuyorlar.
Koray hocada bildiği sistemi uyguladığı tekniği videolar ve internette açıklıyor. Yani gizlemiyor Gidip sorup eğitim alıp  öğrenebilirler.

Evet koray hoca her tekniğini öğretir gibi paylaşıyor  söylediklerinede Katılıyorum bunun sebebi sanırım vizyon ile alakalı saç ekimi çok ayağa düştü ve çok kalitesiz kişiler yapıyor ve en kötüsü durum okadar vahim ki 3 gün bi merkezde sekter olan saç ekimci oluyor yada hasta taşıyan şöför bu kadar ciddi bir operasyonu kişinin hayatını çok büyük ölçüde etkiliyecek bir operasyonun bu kadar vahim duruma gelmesi çok üzücü ve insan sağlığı açısından çok tehlikeli.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2018, 18:01:49 Gönderen: Mrblack »

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 27 Nisan 2018, 18:39:59 »

Çok haklısında koray hocanın buna vakti varmı hiç sanmıyorum 10 dakika konuşabilmek için hastalar okyonus ötesinden konsültasyona geliyor hocanın yanına.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

RX7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 08 Haziran 2018, 06:06:02 »
Çok güzel olmuş böyle bir forum kurmanız. Dökülme uzun zamandır azaldığı ve sabit kaldığı için 5 yıldır ektirip ektirmeme arasında gidip geliyordum. İsim vermiyim, bay, bayan popüler iki farklı saç ekim uzmanı ile görüştüm bu süreçte ancak onlar dahil araştırdığım herkes yalnız para kazanmak için kurulmuş ciddiyetsiz ve özensiz ticari işletmeler gibi hissettirdiler bana.

Durumu böyle görünce Londra'da önerilen bir yere gitmeyi düşündüm bu operasyon için, son bir defa araştırırken Dr. Koray Erdoğan'ı buldum bu forum üzerinden, hakkında yapılan yorumlar ve geçmiş operasyonları, konuşmaları, araştırmaları, kültürü ve kalitesi güven verdi bana.

Randevu alabilirsem Asmed ile bu saç ektirme düşüncemi nihayete erdireceğim umarım kışa doğru.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 08 Haziran 2018, 14:06:37 »
Çok güzel olmuş böyle bir forum kurmanız. Dökülme uzun zamandır azaldığı ve sabit kaldığı için 5 yıldır ektirip ektirmeme arasında gidip geliyordum. İsim vermiyim, bay, bayan popüler iki farklı saç ekim uzmanı ile görüştüm bu süreçte ancak onlar dahil araştırdığım herkes yalnız para kazanmak için kurulmuş ciddiyetsiz ve özensiz ticari işletmeler gibi hissettirdiler bana.

Durumu böyle görünce Londra'da önerilen bir yere gitmeyi düşündüm bu operasyon için, son bir defa araştırırken Dr. Koray Erdoğan'ı buldum bu forum üzerinden, hakkında yapılan yorumlar ve geçmiş operasyonları, konuşmaları, araştırmaları, kültürü ve kalitesi güven verdi bana.

Randevu alabilirsem Asmed ile bu saç ektirme düşüncemi nihayete erdireceğim umarım kışa doğru.

Foruma hoşgeldiniz. Hayırlı olmasını dilerim vericeğiniz kararın Merak ettiğiniz kafanıza takılan bir şey olursa olursa bizlere sorabılırsınız forum için söyledikleriniz bizi mutlu etti teşekürler. Bu arada merak ettim londra'daki merkez neresidir ?
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 14:02:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 09 Haziran 2018, 18:06:17 »
Koray Hocayı ülkemizde hangi alanda çalışıyor olursa olsun herkesin örnek alması gerek. Dünyada en iyiler arasında sayılan, maddi olarak üst seviyeye ulaşmış bir doktor olmasına rağmen sürekli AR-GE çalışması yaparak yaptığı işi geliştirmektedir. Çok saygı duyuyorum Koray Hocaya. Şimdi de saç ekimi alanında eğitimler vermeye başlayacak yeni yapılan Asmed de. Vereceği bu eğitmlerden faydalanacak olan klinikler kendileri geliştirme imkanı bulacaklar.
The World is Yours

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 10 Haziran 2018, 20:47:35 »
Bence devletin bu sektöre el atması gerekir. Koray Hoca ve Muttalip Kesere'e diyecekki:'' Gel üniversitede sizin için bir bölüm kuralım, hekimlere yöntemlerinizi tekniklerinizi öğretin, hekimler iş yapmaya başladıklarında her ekimden size pay versinler veya devlet buna kaynak sağlasın''
Neden mi devlet destek vermeli? Hem en kaliteli ekimlerin yapılması hemde daha ucuz olmasıyla hem turizmde hem sağlık turizminde devlet ve millet olarak çok kazanabiliriz. İnsanlar dünyanın dört bir yanından bu sektörün güvenilir olduğunu bilen insanlar Türkiye'yi tercih eder.Hem döviz kazanırız hem yeni istihdamlar oluşturmuş oluruz, hemde yerel halka daha ucuza hizmet vermiş oluruz.
Olmaması için hiç bir sebep göremiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 12 Haziran 2018, 02:18:34 »
Bence devletin bu sektöre el atması gerekir. Koray Hoca ve Muttalip Kesere'e diyecekki:'' Gel üniversitede sizin için bir bölüm kuralım, hekimlere yöntemlerinizi tekniklerinizi öğretin, hekimler iş yapmaya başladıklarında her ekimden size pay versinler veya devlet buna kaynak sağlasın''
Neden mi devlet destek vermeli? Hem en kaliteli ekimlerin yapılması hemde daha ucuz olmasıyla hem turizmde hem sağlık turizminde devlet ve millet olarak çok kazanabiliriz. İnsanlar dünyanın dört bir yanından bu sektörün güvenilir olduğunu bilen insanlar Türkiye'yi tercih eder.Hem döviz kazanırız hem yeni istihdamlar oluşturmuş oluruz, hemde yerel halka daha ucuza hizmet vermiş oluruz.

Hoca yeni merkezinde bu tarz bir atölye kurucak diye düşünüyorum eğtimler seminerler düzenliyecek sanırım bol bol ama şuda var adam hangi bir işle uğraşsın koray hoca titiz iş kolik biri bir işe el atarsa onu en iyi şekilde yapmalı bunun içinde vakit gerek ama hastalarından çok vakit kalıcağını sanmıyorum bu tarz eğitimlere.
Global Moderator

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 18 Haziran 2018, 23:28:49 »

Hoca yeni merkezinde bu tarz bir atölye kurucak diye düşünüyorum eğtimler seminerler düzenliyecek sanırım bol bol ama şuda var adam hangi bir işle uğraşsın koray hoca titiz iş kolik biri bir işe el atarsa onu en iyi şekilde yapmalı bunun içinde vakit gerek ama hastalarından çok vakit kalıcağını sanmıyorum bu tarz eğitimlere.
Koray Hoca bu işte bölüm başkanı olabilecek kapasitede bir insan. Pekala yeni gelen doktorları bu alanda çok iyi eğitebilir diye düşünüyorum. Şu saatten sonra paraya da pek bir ihtiyacı olmaz ama ülkesine hizmet etmesi bence parayla ölçülemeyecek kadar değerli. Burda tabiki Koray Hocanın hakkını devletin vermesi lazım. Bunlar halledilmeyecek meseleler değil bence.
Dünyanın dört bir yanındaki pazarı Türkler ele geçirebilir Koray Hoca sayesinde. Bunu gerçekleştirebilecek devlet adamı vizyonu bu ülkede var mı o ayrı bir tartışma konusu ama şunu biliyorumki Koray Hoca bu işe girdi mi Türkiye'deki doktorlar onun derslerine girebilmek için sıraya girer.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 19 Haziran 2018, 10:29:08 »
Dostum güzel düşünüyorsun çok dogru kesinlikle katılıyorum ama ülkemizde bu vizyon şuan için olucağını sanmıyorum belki ileride bakalım..
Global Moderator

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 22 Haziran 2018, 16:09:07 »

Koray Hoca bu işte bölüm başkanı olabilecek kapasitede bir insan. Pekala yeni gelen doktorları bu alanda çok iyi eğitebilir diye düşünüyorum. Şu saatten sonra paraya da pek bir ihtiyacı olmaz ama ülkesine hizmet etmesi bence parayla ölçülemeyecek kadar değerli. Burda tabiki Koray Hocanın hakkını devletin vermesi lazım. Bunlar halledilmeyecek meseleler değil bence.
Dünyanın dört bir yanındaki pazarı Türkler ele geçirebilir Koray Hoca sayesinde. Bunu gerçekleştirebilecek devlet adamı vizyonu bu ülkede var mı o ayrı bir tartışma konusu ama şunu biliyorumki Koray Hoca bu işe girdi mi Türkiye'deki doktorlar onun derslerine girebilmek için sıraya girer.

Bence çok harika bir bakış açısı umarım ülkemizde bu vizyonu destekleyecek insanlar görebiliriz
Mesala hintell paylaşmış suan lizbon’da hocamız ve dünyanın sayılı doktorlarına seminer veriyor ögretiyor bu beni gururlandırıyor bir konuda en başarılı doktorumuz ile öncü olmak bu başarıyı devletimizinde görmesi lazım ve desteklemesi lazım.

hakanxkoln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 27 Haziran 2018, 23:28:42 »
selam birisi bana yazabilirmi dogrumu dr koray erdogan 4500 gref saca 11.500 euro istedi diger kurumlar 2.000 euroya ekiyorlar anlamadim gitti eger dogruysa kel gezerim daha iyi acikcasi 11.500 euroda neymis

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 28 Haziran 2018, 12:28:11 »
Doğrudur, pazardan aldığın jean pantolonda 20 lira ama levi's den aldığın pantolon ise 200 lira.Bunun bir çok sebebi var, işçilik, kaliteli malzeme kullanma, üstünde daha iyi durması, terletmemesi vb... etkenler.Pazardan aldığın jean ise 1 ay sonra solar, seni pişirir belkide kimyasal kullanımlardan kaynaklı sağlığına bile zarar verir.
Şimdi sen diyorsunki Koray Erdoğan Levis pantolonu neden 200 liraya satıyor öyle mi? Hayırlı işler kardeşim.

Facebook Twitter Instagram