Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264346 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #90 : 15 Kasım 2017, 00:11:37 »
Koray Hocam ekim sonrası minoxidil kullanımına nasıl bakıyorsunuz? Ekili alanda veya donör bölge üzerinde olumsuz etkisi olur mu ?

Öyle bir tavsiyesi var mı ki?
Bildiğim sadece finasterid öneriyor?

koray hoca kimseye mınoxıl tavsiye etmez mınoxıl kullanan hastalarınada bırak der
hintell neden bırak diyor minoxsu sebep döngü olayımı farklı bir sebep mi var

ekim den sonra kullanımda ekım alanında pullanma yapıyor yani zararlı sanırım ama genel olarak zaten bilindik sebepler kimseye tavsiye etmiyor kullanan olursada bırakmasını tavsiye ediyor

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 15 Kasım 2017, 15:37:06 »
klonlama hakkında dusunceleriniz nelerdir siz saç ektiricek olsanız turkiyede kime gdierdiniz?

sürekli bi gariban fereler üzerinde test edilen durum ve beim bildiğim kadarı ile Bütün  bu çalışmalara rağmen saç kılını üreten hücrelerle diğer deri hücreleri arsında nasıl bir ilişki olduğu ve yeni saç yapısı oluşumunda bunun etkileri bilinemiyor. Ben böyle bişeyin henüz olabilceğini pek düşünmüyorum Ama hoca ya sorucam bunu görürsem.. olsaydı zaten koray hoca çalışmaşara çoktan başlardı bu konuda diye düşünüyorum.

Bence de doğru. Saç kökü klonlasalar karaciğer, böbrekde klonlarlar bence olasılığı günümüzde imkansıza yakın bir durum bence.
evet hayati önem taşıyan organlara öncelik tanırlar mümkün olsa ..  bu arada seninle  konuştuk finasterid e başladın konuştuktan sonra  2 ay sonrada hocadan randevu alıcaktın .. neden bu consultasyona katılmıyorsun? Senın için daha iyi olur zaten 5 ay dolu asmed. Gene 6/7 ayı bulacaktır operasyon. Bence gitmelisin

Aksine öncelikli olarak görece değersiz organlardan başlıyorlar ki eğer geliştirmelerde sorunlar olursa, insanları öldürmesinler. Diş ve saç çok ciddi piyasaları olan ve sağlık açısından kritik olmayan organlar olduğundan klonlama teknolojisi için kıvılcımlarındarıcı sektörler, bu sayede pazar yaratarak gelir akışını garantileyip daha ciddi organlar için daha fazla kaynak ayırabilecekler. Bu arada klonlama değil, doğrusu kök hücre tedavisi.

Bilmeyenler için kök hücreyi kısaca izah edeyim. Hayat bildiğiniz gibi spermin yumurtayı döllemesi ile tek hücre olarak başlıyor. Daha sonra bu hücre kendini kopyalayarak çoğaltıyor, bu hücrelere kök hücre deniyor. Daha sonra embriyo (yani anne karnında) döneminde hücreler çeşitli sinyallerle özelleşmiş hücrelere dönüşerek sistemleri ve sonuç olarak vücut dediğimiz sistemi oluşturuyor. Aslen bütün hücreler bölünürken aynı DNA'yı kopyalamalarına rağmen metabolizmaları (işleyişleri) DNA'nın belirli bölgelerindeki protein kodlarına göre belirleniyor/özelleşiyor. Özelleşen hücreler de kopyalandığında kendi cinsinden hücrelere dönüşüyor. Dolayısıyla karaciğerinizden aldığınız bir hücre, akciğerinizde işlev göremiyor. Çok şükür ki vücutta çeşitli bölgelerde ileri yaşlarda da kök hücre özellikleri gösteren hücreler var. Bu çalışmada yanlış bilmiyorsam, tükürük bezlerinden alınan hücreler kullanıyor. Bu hücrelere sinyaller verilerek deri ve saç yapısı oluşturuluyor. Zannediyorum, tedavi ortaya çıktığında şimdiki gibi kök yerine komple deriyi değiştirecekler, farelerde bu şekilde yaptılar en azından.

Klinik testlere 2018'de başlamayı hedefliyorlardı ama sonuçların güvenli olduğunun ispatlanması zaman gerektiriyor. Dolayısıyla benim tamamen cahil cühela tahminimle başarılı olurlarsa 2025'ten önce yaygınlaşmasını beklemiyorum, pratiğin dünya genelinde yayılması (doktorların eğitilmesi vs) ile Türkiye'de 2030ları bulabilir. Tabii ki başlangıç olarak pazar oluşuncaya kadar da pahalı olacaktır.

Artık ileride kafamı şu hoca böyle yardı, bu böyle yaptı diye paylaşırız. İyi tarafı Arenamed gibi yerlerin bu tedaviyi uygulama şansı, inşallah olmayacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 12 Aralık 2017, 16:05:48 »
Dr koray Erdoğan operasyonlarda kullandığı hesap proğramını app store de herkesle paylaşıyor kullanmak isteyen herkes indirip kullanabilir.

Programın özellikleri benim bildiğim kadarı ile :  graft sayma bölgelerine göre ortalamalarını alıyor saatteki hızı hesaplıyor %de kaç 1li, 2li,3,lü gibi oranları hesaplanıyor. Kullanacak kişiler detaylı inceler artık teknolojiden yararlanmak gerek.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 16:11:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 14 Aralık 2017, 12:06:46 »
Merhabalar Saygıdeğer Koray Hocam ve ASMED ailesi;
25 yaşındayım ve yaklaşık 8 yıldır saç dökülmesi sorunu ile karşı karşıyayım.8 ay finasterid kullandım ve 3 ay önce bıraktım.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce maddi durumumun müsade etmemesi ve bir takım psikolojik sebepler yüzünden İnstitute Of Hair ismi altında talihsiz bir ekim yaptırdım.Sürecin 11.ayını geride bırakmış bulunmaktayım ve çok üzülerek söylüyorum ki ekim öncesi halimden tek farkım 4900 greftlik alım sonucu yitip giden donörüm.Bu durumun verdiği hayal kırıklığı sebebi ile birçok psikolojik sorun yaşıyorum.Bu mesajı da çok kötü bir ruh hali eşliğinde dolan gözlerle yazmaktayım.Para biriktirip yeterli maddi güce ulaştıktan sonra şansımı değerlendirmediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam.Bu durum hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biri olarak sonsuza kadar benimle yaşayacak belki de.O kadar kötü bir ikilem ki genç yaşında saçsız kalmak mı beklemek mi tercihleri arasında seçim yapmanız gerektiğinde;yaşadıklarınız,hayatınız bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor ve hayallerin büyüsüne kapılarak o anki psikolojiyle malesef tutarsız,mantıksız kararlara imza atabiliyorsunuz.Bu gibi kararların talihsiz sonuçlarını da bir ömür çekiyoruz.Şu an da aynı durumun verdiği hırs,çaresizlik,bugünden kurmak istediğim gelecek kaygısı ve güzel günlerin arzusunun verdiği cazibe ile bu ikilem içerisinde çırpınmaktayım.Gece uyurken en son düşündüğünüzle sabah gözlerinizi açar açmaz düşündüğünüz şey aynı ise hayatınızı bu amaç uğruna yaşıyorsunuz demektir.Bu olgu benim için saçlarım olmuş durumda.Bu durum bütün sosyal ve iş hayatıma etki etmekte hayattaki başarılarımın önünde bana göre bir engel oluşturmaktadır.Sanki durum çözüme kavuşsa bütün sorunlarım bitecek,yaşama sevincim tekrar yerine gelecekmiş gibi.Daha fazla uzatıp pek değerli zamanınızı sürekli şahit olduğunuz bu gibi örneklerden birini teşkil eden sıradan bir mesajla almak istemiyorum.Her insanın kendi dünyasında yaşadığı bir hayatı,öncelikleri ve sorunları var.Benim kendime kurmaya çalıştığım dünyamda acılarımı unutup yüzümü güldürmek için aradığım,yaşama sarılmama sebep tek umudum da bu malesef.
Bu kadar duygusallıktan sonra işin teknik boyutuna gelecek olursam ;
ilk ekim öncesi fotoğraflarımı ve şu anki güncel fotoğraflarımı sırası ile yüklüyorum.Saygıdeğer Koray Hocamızın konu ile ilgili değerlendirmesini ve pek değerli tavsiyelerini dört gözle beklemekteyim.Size ayrıca ayrıntılı mail gönderdim.Zaman ayırıp okuyabilirseniz çok mutlu olurum.İyi çalışmalar,mutlu günler diliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 14 Aralık 2017, 12:13:18 »
Ah be kardesım çok duygulandırdın beni çok geçmiş olsun insallah düzeltilebilecek bir durumdur.
Global Moderator

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 16 Aralık 2017, 15:32:04 »
Dr koray Erdoğan operasyonlarda kullandığı hesap proğramını app store de herkesle paylaşıyor kullanmak isteyen herkes indirip kullanabilir.

Programın özellikleri benim bildiğim kadarı ile :  graft sayma bölgelerine göre ortalamalarını alıyor saatteki hızı hesaplıyor %de kaç 1li, 2li,3,lü gibi oranları hesaplanıyor. Kullanacak kişiler detaylı inceler artık teknolojiden yararlanmak gerek.
programı indirdim bir bakayım dedim ama bişey anlamadım.yani foto yada kamera üzerinden mi analiz yapacak.bölge bölge yazıyor temporal parietal occipital diye ölçüm yapılacak yerler ama görüntüyü nereden vereceğiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 16 Aralık 2017, 16:02:49 »
😄 ekim merkezlerı için o senın için degil
Global Moderator

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 16 Aralık 2017, 17:17:51 »
😄 ekim merkezlerı için o senın için degil
ekim merkezleri için mi? bende sevinmiştim  😂😂😂

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 17 Aralık 2017, 07:15:28 »
Merhabalar Saygıdeğer Koray Hocam ve ASMED ailesi;
25 yaşındayım ve yaklaşık 8 yıldır saç dökülmesi sorunu ile karşı karşıyayım.8 ay finasterid kullandım ve 3 ay önce bıraktım.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce maddi durumumun müsade etmemesi ve bir takım psikolojik sebepler yüzünden İnstitute Of Hair ismi altında talihsiz bir ekim yaptırdım.Sürecin 11.ayını geride bırakmış bulunmaktayım ve çok üzülerek söylüyorum ki ekim öncesi halimden tek farkım 4900 greftlik alım sonucu yitip giden donörüm.Bu durumun verdiği hayal kırıklığı sebebi ile birçok psikolojik sorun yaşıyorum.Bu mesajı da çok kötü bir ruh hali eşliğinde dolan gözlerle yazmaktayım.Para biriktirip yeterli maddi güce ulaştıktan sonra şansımı değerlendirmediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam.Bu durum hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımdan biri olarak sonsuza kadar benimle yaşayacak belki de.O kadar kötü bir ikilem ki genç yaşında saçsız kalmak mı beklemek mi tercihleri arasında seçim yapmanız gerektiğinde;yaşadıklarınız,hayatınız bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçiyor ve hayallerin büyüsüne kapılarak o anki psikolojiyle malesef tutarsız,mantıksız kararlara imza atabiliyorsunuz.Bu gibi kararların talihsiz sonuçlarını da bir ömür çekiyoruz.Şu an da aynı durumun verdiği hırs,çaresizlik,bugünden kurmak istediğim gelecek kaygısı ve güzel günlerin arzusunun verdiği cazibe ile bu ikilem içerisinde çırpınmaktayım.Gece uyurken en son düşündüğünüzle sabah gözlerinizi açar açmaz düşündüğünüz şey aynı ise hayatınızı bu amaç uğruna yaşıyorsunuz demektir.Bu olgu benim için saçlarım olmuş durumda.Bu durum bütün sosyal ve iş hayatıma etki etmekte hayattaki başarılarımın önünde bana göre bir engel oluşturmaktadır.Sanki durum çözüme kavuşsa bütün sorunlarım bitecek,yaşama sevincim tekrar yerine gelecekmiş gibi.Daha fazla uzatıp pek değerli zamanınızı sürekli şahit olduğunuz bu gibi örneklerden birini teşkil eden sıradan bir mesajla almak istemiyorum.Her insanın kendi dünyasında yaşadığı bir hayatı,öncelikleri ve sorunları var.Benim kendime kurmaya çalıştığım dünyamda acılarımı unutup yüzümü güldürmek için aradığım,yaşama sarılmama sebep tek umudum da bu malesef.
Bu kadar duygusallıktan sonra işin teknik boyutuna gelecek olursam ;
ilk ekim öncesi fotoğraflarımı ve şu anki güncel fotoğraflarımı sırası ile yüklüyorum.Saygıdeğer Koray Hocamızın konu ile ilgili değerlendirmesini ve pek değerli tavsiyelerini dört gözle beklemekteyim.Size ayrıca ayrıntılı mail gönderdim.Zaman ayırıp okuyabilirseniz çok mutlu olurum.İyi çalışmalar,mutlu günler diliyorum.
Cidden cok duygulandim. Seni bu ruh haline getirenleri Allah’a havale ediyorum. Umarim kalan donor ve sakal takviyesiyle istedigin ve istedigine yakin bir sac yogunlugu elde edersin kardesim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 17 Aralık 2017, 21:04:06 »
Bugün bilgi almak için ASMED internet sayfasına bir gözat dedim yanılmıyorsam 8 dil seçeneği çıkıyor ana sayfada malesef Türkçe mevcut değil.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 19 Aralık 2017, 11:07:06 »
Bugün bilgi almak için ASMED internet sayfasına bir gözat dedim yanılmıyorsam 8 dil seçeneği çıkıyor ana sayfada malesef Türkçe mevcut değil.
iletişime geçip türkce bilgi alabilirsin:) onun dışında zaten forumda yeterince bilgi var ki zaten sende gereken herşeyi biliyosun :) sanmıyorum seni etkilediğini dil olarak.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 20 Aralık 2017, 18:39:38 »
              Detaylı bilgi için tıklayınız.....

Global Moderator

alessandro

• Jr. Member
  • **
  • Pale Blue Dot
« Yanıtla #102 : 04 Ocak 2018, 03:50:18 »
küçükken sharon stone'un sevgilisi olduğumu hayal etmekle bu yaşında koray erdoğan'a saç ektireceğimi hayal etmek aynı duyguyu yaşatıyor. bu yaşlarda daha gerçekçi oluyor tabi insan  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 04 Ocak 2018, 03:57:49 »
küçükken sharon stone'un sevgilisi olduğumu hayal etmekle bu yaşında koray erdoğan'a saç ektireceğimi hayal etmek aynı duyguyu yaşatıyor. bu yaşlarda daha gerçekçi oluyor tabi insan  :)

Değişik bir benzetme olmuş aklıma angelina jolie hayalim geldi:s umarım hayallerin gerçek olur dostum sharon stone hariç :)
Global Moderator

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 04 Ocak 2018, 05:31:12 »
Koray hocamız yine bir ilke imza atmış.

Yılbaşı gecesi ASMED çalışanlarına özel bir sürpriz hazırlamak için ünlü müzisyen Murat Aziret ile birlikte stüdyoya girerek, 2 tane özel şarkı söylemis ve bunu CD yaptırıp tüm ekip arkadaşlarına dağıtmış. O kadar yoğunluğunun arasında çalışanlarını özel hissettirmek için çabalaması, ince dokunuşlarla çevresindeki herkesin gönlünü hoş etmesi beni çok mutlu etti.  Çalışanlarına bu kadar önem veren saygın bir doktor,  ilacı onda bulmak için yanına gelen hastalarına da en az bu kadar önem veriyor. Ekip olmanın, birlikte çalışmanın ve başarmanın hazzını eklediğim fotoğrafta sizler de görebilirsiniz.
Ve bizler; Ücretsiz üyelik aldığımız bu forumda elimizin altındaki klavyelerle eleştirilerimizi, kıyaslamalarımızı yaparken daha vicdanlı olmalıyız değil mi? İyi ki tanıdım sizi Hocam.  Sosyal hayatımı etkileyen saç problemini sizinle aşmak üzereyim, iş hayatımda da izlemem gereken yolu çizmemde etken oluyorsunuz. İşinize olan sevginizle, pozitif enerjinizle çok yaşayın.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Facebook Twitter Instagram