Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264343 defa)

Mrblack

• Sr. Member
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #75 : 19 Ekim 2017, 16:13:40 »
"Cogunlugun onayladigi yanlış doğru sayılmaz "

Fiyat politikası eleştiriye açık bir konudur bu eleştiriyi getiren her insan talebinde sonuna kadar haklidir

Fiyattan ziyade Burda bizi ilgilendiren Ekimin kalitesi, sonuçlar, ve Merkezin Hastalarına olan davranışı.. onun dışında Herkes Alım gücüne göre davranır.
Koray erdogan in ekimlerine ve hastaya olan davranışıyla ilgili bir şey yazmadim
E sende "fiyattan ziyade "ile baslamsisin cümleye
Neden benim mesajimi alintiladin anlamadim

Bir insan memur maasiyla en iyisini isteme hakkı yokmudur .

Ben zaten sana öyle bir şey söyledin demedim Forumda bizi ilgilendiren durumları yazdım
Yani bu forum merkezlerin fiyat politakasını tartışmak için kurulmadı diye düşünüyorum.Fiyat bilgilerini ögrenirsin imkanına göre hareket edersin..

Her insanın herşeyi istemeye hakkı vardır tabiki uçakta isteyebilir gökdelende 12 milyon$ değerinde evde yada 100 bin tl lil bir araba yada 2 bin tl lik ayakkabı yada koray erdoğana gitmek ama alamadığı zamanda bunu tartışmanın bır anlamı yok.Hak etmek için karşılığını ödemek gerekiyor düzen bu yoksa yıllarca iste bu bişey ifade etmez. Memur bu ücreti karşılayacak birikimi yaptıysa zaten istemekten öte bunu eyleme dönüştürür ve yapar.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 19 Ekim 2017, 16:46:48 »
"Cogunlugun onayladigi yanlış doğru sayılmaz "

Fiyat politikası eleştiriye açık bir konudur bu eleştiriyi getiren her insan talebinde sonuna kadar haklidir

Fiyattan ziyade Burda bizi ilgilendiren Ekimin kalitesi, sonuçlar, ve Merkezin Hastalarına olan davranışı.. onun dışında Herkes Alım gücüne göre davranır.
Koray erdogan in ekimlerine ve hastaya olan davranışıyla ilgili bir şey yazmadim
E sende "fiyattan ziyade "ile baslamsisin cümleye
Neden benim mesajimi alintiladin anlamadim

Bir insan memur maasiyla en iyisini isteme hakkı yokmudur .

Ben zaten sana öyle bir şey söyledin demedim Forumda bizi ilgilendiren durumları yazdım
Yani bu forum merkezlerin fiyat politakasını tartışmak için kurulmadı diye düşünüyorum.Fiyat bilgilerini ögrenirsin imkanına göre hareket edersin..

Her insanın herşeyi istemeye hakkı vardır tabiki uçakta isteyebilir gökdelende 12 milyon$ değerinde evde yada 100 bin tl lil bir araba yada 2 bin tl lik ayakkabı yada koray erdoğana gitmek ama alamadığı zamanda bunu tartışmanın bır anlamı yok.Hak etmek için karşılığını ödemek gerekiyor düzen bu yoksa yıllarca iste bu bişey ifade etmez. Memur bu ücreti karşılayacak birikimi yaptıysa zaten istemekten öte bunu eyleme dönüştürür ve yapar.
Ama ekim tekniklerini eleştiriyoruz doktorların ,o zaman kötü ekim olduğunda elestirmeyelim sadece paylasalim gidip gitmemek insanlarin tercihi olsun
12 milyonluk gökdelen değil bahsettiğimiz şey saglik!
Burada fiyat eleştirisi yapanlara gereksiz ve fazla tepki verildiği düşüncesindeyim
Koray erdogan yaptığı işin karşılığının bu olduğunu düşünüyor olabilir bu konuda haklida olabilir
Ama biri eleştirdiğinde 5 tane üye savunmaya geçiyorsa bu samimi durmaz
Buradaki her insanın kazandığı parada(miktarı ne olursa olsun)emek vardır.
Paran yoksa yaptirmazsin demek yerine evet yüksek ya da bence makul hocanın tercih bu denip konu kapatılabilir

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 19 Ekim 2017, 16:54:34 »
Seni anlıyorum istemekle  yapabilmek arasındaki farklara örnek verdim kovan. Zaten o şekilde dile getiriliyor fiyat tatrtışmak saçma cünkü seçme sansın var parası olupta bu miktarı ödemek istemeyen insanlarda var herkes için secenek var boşuna çene yormaya gerek yok herkes kendine uygun olanı seçmekte özgür bende bunu diyorum. Koray hoca en iyisi Ama bununda bir bedeli var bu bedeli karşılayamayanda büçcesine uygun yerleri araştırıyor zaten.  Tabi birde büççesi uymayan ama bizim gibi gitmek isteyen kişilerde var  neyi ne kadar istediğine baglı evet okadar param yok bir anda vericek ama biriktirip gidebilme şansım var en azından bunu değerlendiriyorum Tercihler işte.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2017, 17:00:58 Gönderen: Mrblack »

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 19 Ekim 2017, 18:43:36 »
Herkes Vakko’dan giyinmek, Porsche marka arabaya binmek, en güzel mekanlarda takılmak ister. Bu gayet normaldir. Fakat herkesin de alım gücüne göre yaşaması gibi bir dünya gerçeği var. Keşke herkesin  dilediği gibi hayat sürme lüksü olsa.. Euro kurunun bu kadar fahiş olması Koray hocanın suçu değil, piyasada saç gurmesiyim diye gezip insanların hayatını karartanlara karşın işini layıkıyla yapmak, hastasına her şeyiyle şeffaf olmak da Koray hoca’nın suçu değil. Tartışılması gereken bir şey varsa o da insanlarımızın alım gücünün neden bu kadar az olduğu, Avrupalısı 2 ay maaşından köşeye attığıyla yaptığının yurdum insanı 2 sene hiçbir şey harcamadan yapamıyorsa sorun başka yerlerdedir. Umarım forumda bulunan herkes saç sorununu halledip, dilediği saçlara kavuşur.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 19 Ekim 2017, 23:01:30 »
Herkes Vakko’dan giyinmek, Porsche marka arabaya binmek, en güzel mekanlarda takılmak ister. Bu gayet normaldir. Fakat herkesin de alım gücüne göre yaşaması gibi bir dünya gerçeği var. Keşke herkesin  dilediği gibi hayat sürme lüksü olsa.. Euro kurunun bu kadar fahiş olması Koray hocanın suçu değil, piyasada saç gurmesiyim diye gezip insanların hayatını karartanlara karşın işini layıkıyla yapmak, hastasına her şeyiyle şeffaf olmak da Koray hoca’nın suçu değil. Tartışılması gereken bir şey varsa o da insanlarımızın alım gücünün neden bu kadar az olduğu, Avrupalısı 2 ay maaşından köşeye attığıyla yaptığının yurdum insanı 2 sene hiçbir şey harcamadan yapamıyorsa sorun başka yerlerdedir. Umarım forumda bulunan herkes saç sorununu halledip, dilediği saçlara kavuşur.
fiyatlar konusunda surekli yorumlar yapilir herkes kendince hakli bir sekilde.ama gordugum en iyi yorum galiba sizinki.evet asil mesele asmedin 2.5 euroya ekmesi degil bizim alim gucumuz ulkenin berbat ekonomisi nerdeyse ulkenin yarisinin yoksulluk sinirinda yasamasi.kesinlikle haklisiniz.

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 20 Ekim 2017, 17:34:05 »
Tamam tavsiyeni dikkate alıcam ikinize de tşkr ederim.Peki euro nun düşme ihtimali nedir düşmez mi bu illet

Üzerime alınmasam da “beyin organı” kelimelirinin geçtiği cümleyi benim için yazdığını düşünüyorum. Benim kafam çalışır, cümlelerimi kurar İkende  örneklerimi verirkende genelde senin idrak etmek için kullanmadığın beyin Organını kullanıyorum.
2x2=4 .... adam ticaret yapıyor, elinden gelse piyasa götürse tezgahının yürüyeceğine kanaat getirse ekim başı 1milyon ister bunada kimse karışamaz “ kraldan çok kralcı “ gibi ithamlarda da bulunamaz. Adam türkmüş İngilizmiş bu ekimcinin fiyat politikasını değiştirmesi için yeterli yada gerekli bir sebep değil.
Adam tacir, vergi mükellefi ve 50-60 kişiye istihdam sağlayan bir işveren.. adamın karlılıgından size ne? Yabancıya bu fiyattan eksin , Türk’e bu fiyattan eksin diye bir yaptırımda bulunmanız akla sığar bir davranış değil.
“Benim bütçem uygun değil hocam, eğer sizin için bu paraya ekermisiniz” demek dışında hiçbir yorum yapmak dizin haddiniz değil. Doğru olan ise size pahalı gelen hizmeti almayarak Arz-ı düşürüp buna bağlı olarak fiyat politikasının değiştmesini beklemek olacaktır.
Dipnot:Bana kalırsa 5000 liraya ekim yapsada ciddi bir gelir elde edebilir Emin’im zarar etmez ortalama bir doktordan 5 kat daha fazla kazAnabilir. Ama neden böyle birşey yapsın? 50bin diyor 6 ay sıra var? Ben olsam 100 bin fiyat ceker piyasanın nabzını ölçer , piyasa kabul ederse dewam eder etmez ise piyasada kabul görecek bir fiyattan dewam ederdim. Bunun adı “ayıp” değil “ticaret” tir.

Sloocer hocam on numara yorum, bence koray erdoğan için yok euro kuru yükseldi yok dolar söyle oldu bu onun sorunu değil ve  hala bu konu üzerinde spekülasyon yapmak neyin nesidir.Adam çıkıp ben 1 milyona ekiyorum dese senin eleştirin kimsenin umrunda olmaz güzelim  konu ne hale geldi  bu başlık altında tartışılması gereken konu bu mu şimdi.

isteyen istediği rakama ürününü satar siz bir mağazaya gittiğinizde 400 TL bir ayakkabı için euro çok yükseldi türkler için söyle indirim olsun yok almancı için ingiliz için söyle olsun mu diyorsunuz yoksa cidden çok ironik bir durum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 20 Ekim 2017, 19:25:04 »
Bu konu buraya siz fiyat tartışın diye açılmadı varsa konuşmak istediğiniz bi durum gider asmed de randevu alıp konuşursunuz fiyat konusu daha fazla uzamasın...
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2017, 19:30:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 21 Ekim 2017, 20:39:48 »
Koray Hocam ekim sonrası minoxidil kullanımına nasıl bakıyorsunuz? Ekili alanda veya donör bölge üzerinde olumsuz etkisi olur mu ?

lltmnt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 22 Ekim 2017, 18:20:35 »
Asil elestirilmesi gereken nokta hala randevu konusunda maalesef kotu durumda olmasi. Evet yogunluk var burasi asikar ancak bir randevu icin 3-4 kez ulasip her seferinde de 1,5-2 ay bekleme olmasi can skici gercekten. Bu surece ragmen hala randevu bekliyorum mesela.

Fiyat konusu ise bence tartisilmasi amacsiz. Burasi ozel bir kurum neticede ve bu fiyat politikasiyla bile inanilmaz bir is yuku var calisanlarda zaten. Daha uygun yapma gibi bir sorumluluklari maalesef yok.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 29 Ekim 2017, 13:19:58 »
Koray Hocam ekim sonrası minoxidil kullanımına nasıl bakıyorsunuz? Ekili alanda veya donör bölge üzerinde olumsuz etkisi olur mu ?

Öyle bir tavsiyesi var mı ki?
Bildiğim sadece finasterid öneriyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 30 Ekim 2017, 00:59:50 »

koray hoca kimseye mınoxıl tavsiye etmez mınoxıl kullanan hastalarınada bırak der
Global Moderator

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 31 Ekim 2017, 13:46:38 »
Bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bugun bir başarısız ekim daha görünce forumda dayanamadım Merak ettiğim “Institute Of Hair” in başarızlıkları ya bu insanlar  koray hoca nın yanından Ayrıldıklarını soylemedilermi nasıl olurda bu kadar başarız olur ekimler forumda bi anda fırtınalar esti Adminler Akıllı adamlar uyardılar ve durdurdular bu çılgınlığı belki onların bu tavrı olmasa ben dahil bir çok insan sırf maddi dururumuz yakın olduğu için ve en önemli konu Koray hocanın adı geçtiği için gidecektik ekime bu arada yanlış anlaşılmasın okadar ucuz da degil 1’5 euro grefti  en azından bi tık altı ve beklenti çok yüksek olduğu için öyle dedim. Asmed ekimleri ile nerdeyse Aynı  görüntü ama sonuc %0 bunun nedeni nedir gerçekten düşün düşün çıkamadım işin içinden. Şunuda belirtmek isterim; Adminlerin düşünceleri bence çok önemli gerçek anlamda ileri görüşlü ve tecrübeliler görüşlerini Almak gerek bir şekilde ulaşıp ama onlarda haklı hangi birimizle ugraşsınlar.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 13:52:06 Gönderen: Mrblack »

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 10 Kasım 2017, 16:02:53 »
Hocam dunya capinda bi doktorsunuz aldiginiz parayida hak ediyorsunuz ama lutfen  hastalariniza finasterid ønerirken tehlikelerinden de bahsedin ben sizde karar kildim sac ektirecem koray hocada  finas zorunlu felan diye arastirmadan sormadan  kullandim 11 aydir biraktim  hala etkisinden kurtulamadim arastirmalarimiz hic ic acici degil insallah zamanla bu yan etkiler tamamen gider kurtulurum ama finasteridi artik ønerirken yan etkilerinden tehlikesinden de bahsederseniz iyi olur cunku hayatini karartan bir cok insan var bu ilactan dolayi bu ilac hakkinda  turkiyede bi forum sitesi amerikada bi forum sitesi bile var herkes bilir yan etkileri gørupte devam etmeyin arkadaslar belki herkesde ayn yani etkiler olmayabilir hic gørmeyede bilirsiniz ama sertlesme libedo azligi gibi yan etkiler gørupte devam etmeyin kas yaparken gøz cikarmayin bu ilacin sakasi olmadigini malesef simdi anladim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 13 Kasım 2017, 14:49:23 »
language options added
Global Moderator

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #89 : 14 Kasım 2017, 23:04:11 »

koray hoca kimseye mınoxıl tavsiye etmez mınoxıl kullanan hastalarınada bırak der
hintell neden bırak diyor minoxsu sebep döngü olayımı farklı bir sebep mi var
ALLAH"ın adamıyık...

Facebook Twitter Instagram