Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264334 defa)

doktorf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #45 : 28 Eylül 2017, 16:56:00 »
Koray Hocam selamlar.Yeri belki burası değil ama ben müsaadenizle içinden çıkamadığımız bir konu ile ilgili size bir soru sormak istiyorum.
Ekimden sonra şok dökülme esnasında saçlarımın bir kısmı uçları kıvrık bi şekilde J formunda döküldü.Bu dökülmenin bir özelliği var mı?Niçin böyle dökülüyor?Saçların J formuna dönmesi köklerin zarar gördüğünün bir göstergesi midir ve bu durumu fire olarak değerlendirebilir miyiz?

Ben sizin şu videonuzu gördükten sonra paniğe kapıldım.Saçlar ziyan oldu diye.https://www.youtube.com/watch?v=i0lZc_RBOow#t=0m58s

İnşallah bizi görür aydınlatır ve bilgilendirirsiniz.Saygılarımla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 02 Ekim 2017, 16:01:40 »
Bir çok arkadaşımız bu consültasyon hakkında bana özelden mesaj atıyor henüz maddi olarak hazır olmadıklarını ve bu yüzden katılınca ekim tarıhi almazsak bir daha Asmed bize randevu vermez şeklinde endişeleri olanlar bu konuda Yanlış düşünüyorsunuz gidin ve saçınız hakkında  yapılan inceleme neticesinde en doğru bilğiye ulaşın nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenin Çünkü yapılan inceleme neticesinde saçınız ile ilgili her ayrıntıyı bilmeniz donör kapasitenizi, şac kalitenizi, saç kalınlığınızı, saç ortalamanızı, nasıl bir sonuç alacağınıza kadar öğrenin  bu bilğilere başka bir yerde ulaşamassınız  bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar burda birbirinize olurmu olmaz mı diye sormak yerine koray hoca dan ögrenin piskolojik olarakta kendinizi çok iyi hissedersiniz. onun dışında kendinizi ayarladığınızda 6 ay olur 1 sene olur vs.  tekrar iletişime gecer ekim tarihi alırsınız.
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2017, 16:47:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 02 Ekim 2017, 16:24:18 »
çengel şeklinde dökülme hepimizde oluyor şok dökülme sırasında.Sanırım fire değildir.

HMÖ52

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 04 Ekim 2017, 14:37:22 »
Randevu falan sorun değil diye düşünüyorum 2 3 yıl beklicek insanlarla dolu forum ben dahil asıl sorun fiyat politikanız yurtdışından ekim yaptıranın 10 bin euroya ektirmesi 2 3 maaşta halledebiliceği bi durum ama bizim için şuan ki kurdan dolayı 10 bin euro çok büyük tutarlara denk geliyor Türkiye için türk vatandaşları için TL üzerinden fiyat vermeniz daha olumlu ve kendi vatandaşlarınıza pozitif güzel ayrımcılık olabilir.

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum farklı fiyat uygulaması her şeyden önce tıp etiğiyle bağdaşmaz. Tıpta din,dil,ırk ayrımı yoktur. Turistik yerlerle karıştırmayın.  Kaldı ki Koray Hoca önümüzdeki 5 aylık operasyon günlerinin tamamının dolu olduğunu söylemiş. Arz-talep açısından bakarsanız fiyatlandırmanın uygun olduğunu görürsünüz. İşin kalite, hizmet boyutuna hiç girmiyorum. Ekim yaptıran arkadaşların ne kadar memnun olduğunu okuyoruz forumda. Hepsi de verdikleri ücrete tamamen değdiğini söylüyor.

Bu arada Hintell abime de teşekkür ediyorum buradan. Koray Hocayı bizlerle kavuşturduğu için :D kesin parmağı vardır :D
Bende bir sağlıkçı olarak sizin gibi düşünüyorum ,aynen dediğiniz gibi fiyat farklılıkları tıp etiğiyle bağdaşmaz.Koray erdoğan  bence dünyanın en iyi saç ekimcisi ve bu foruma gelip bizlere burdan seslenebiliyorsa bu onun kişilik olarakta ne kadar büyük bir insan olduğunu gösterir.bence bu işte kesin hintelinde payı var  :) hem koray hocaya hemde hintele teşekkürler...

Bende sağlıkçı olmayarak size katılmıyorum. Dediğimi anlıyamadınız herhalde gelir seviyesi 60 70 bin dolar olan bir ülke değil burası sağlıklı kaliteli ekim neden herkesin hakkı olamıyor ? İlla insanlar sağlığı için dahi zenginmi olmalı benim babam 30 yıldır diyabet hastası 60 bin lira isteniyor ameliyatı için yazık değilmi bu hastalıkla eriyip gidiyor? Size Koray hoca kalkıp ayrımcılık yapsın demedim avrupalı için 1euro = 1euro bizim için 1euro = 4.20 TL burda ayrımcılık yapılıcak bir şey dahi yok sadece türkten türk lirası alabilir greft başı yine 3.5 TL olur. Sağlık sizin gibiler yüzünden bu halde belli oluyor nedenleri çok etiksiniz ya hepiniz burda etik değerlerden dem vuruyosunuz

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 04 Ekim 2017, 16:14:22 »
Arkadaşım seni anlıyorum kolay değil ama diger grefti 3’5 tl olan merkezler bu ücretleri hak edecek ekimler yapmıyorken Neden koray hoca Fiyatını o şekilde indirsin fiyat 2,5 euro olmasına ramen merkez ful dolu 3’5 tl yapsa yetişebilicek mi ? Hayır ve diğer merkezler ile aynı fiyata yapıcak olsa neden bu kadar kaliteli işler yapsın okadar uğraşsın kalitesini koruyamaz ki o yüzden bu fiyat olayını tartışmak çok doğru değil saça gelene kadar hayatın her noktası bu şekilde büçcen yetmiyorsa  yetecek olan yerleri tercih edersin arz talep meselesi herşey Misal ioh çıktı piyasaya koray hocanın adını kullandılar 1’5 euro fiyatı var ama 2 bin tl ekim yaptırsan daha iyi sonuç alırsın bak bu tartışılır Ama senide anlıyorum hiç birimiz için kolay değil. Bu arada umarım baban en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah babanın rahatsızlığı acil yapılması gereken bir operasyon ama saç öyle değil estetik bir durum bir tutmamak gerek.

Şunuda eklemek istiyorum Bu fiyata ekim yapan sadece koray hoca yok-Başka merkez ve doktorlar var 3,5 euro olan da var ama kimse onların fiyat politakalarını tartışmıyor bu çok enteresan sanırım bunun nedenide Herkesin koray hocaya gitmek istemesi..
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2017, 16:51:14 Gönderen: vogueman »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 06 Ekim 2017, 13:55:40 »
Benim param olsa mesela kesinlikle koray hocayi twrcih ederdim cunku ekimleri gercekten tatmin edici oluyor ama butce meselesi iste baska yerkerde sansa bırakıyir insanlar sac ekimi yapilacaksa tam olacak yoksa seyrek dogal olmayan kafada kıl tüğ varmı diye ekim olacaksa hic olmamasi daha iyi kel de olsan farki olmuyor o sekilde de olsan farki olmuyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 06 Ekim 2017, 15:31:27 »
Benim param olsa mesela kesinlikle koray hocayi twrcih ederdim cunku ekimleri gercekten tatmin edici oluyor ama butce meselesi iste baska yerkerde sansa bırakıyir insanlar sac ekimi yapilacaksa tam olacak yoksa seyrek dogal olmayan kafada kıl tüğ varmı diye ekim olacaksa hic olmamasi daha iyi kel de olsan farki olmuyor o sekilde de olsan farki olmuyor

Bencede doğal olmayan bir sonuç yada işin sanşa kalmış ise hiç ektirmemek daha iyi Doğru sölüyorsun.
Eski halini mumla arayan çok arkadaş var forumda ekim yaptırdığına pişman olan umarım sende imkan yaratırsın istediğin yere ektirmek için.Bende zaten şansa ihtiyacım olmasın diye koray hocaya ekim yaptırdım.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2017, 15:32:58 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 06 Ekim 2017, 15:34:53 »
Randevu falan sorun değil diye düşünüyorum 2 3 yıl beklicek insanlarla dolu forum ben dahil asıl sorun fiyat politikanız yurtdışından ekim yaptıranın 10 bin euroya ektirmesi 2 3 maaşta halledebiliceği bi durum ama bizim için şuan ki kurdan dolayı 10 bin euro çok büyük tutarlara denk geliyor Türkiye için türk vatandaşları için TL üzerinden fiyat vermeniz daha olumlu ve kendi vatandaşlarınıza pozitif güzel ayrımcılık olabilir.

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum farklı fiyat uygulaması her şeyden önce tıp etiğiyle bağdaşmaz. Tıpta din,dil,ırk ayrımı yoktur. Turistik yerlerle karıştırmayın.  Kaldı ki Koray Hoca önümüzdeki 5 aylık operasyon günlerinin tamamının dolu olduğunu söylemiş. Arz-talep açısından bakarsanız fiyatlandırmanın uygun olduğunu görürsünüz. İşin kalite, hizmet boyutuna hiç girmiyorum. Ekim yaptıran arkadaşların ne kadar memnun olduğunu okuyoruz forumda. Hepsi de verdikleri ücrete tamamen değdiğini söylüyor.

Bu arada Hintell abime de teşekkür ediyorum buradan. Koray Hocayı bizlerle kavuşturduğu için :D kesin parmağı vardır :D
Bende bir sağlıkçı olarak sizin gibi düşünüyorum ,aynen dediğiniz gibi fiyat farklılıkları tıp etiğiyle bağdaşmaz.Koray erdoğan  bence dünyanın en iyi saç ekimcisi ve bu foruma gelip bizlere burdan seslenebiliyorsa bu onun kişilik olarakta ne kadar büyük bir insan olduğunu gösterir.bence bu işte kesin hintelinde payı var  :) hem koray hocaya hemde hintele teşekkürler...

Bende sağlıkçı olmayarak size katılmıyorum. Dediğimi anlıyamadınız herhalde gelir seviyesi 60 70 bin dolar olan bir ülke değil burası sağlıklı kaliteli ekim neden herkesin hakkı olamıyor ? İlla insanlar sağlığı için dahi zenginmi olmalı benim babam 30 yıldır diyabet hastası 60 bin lira isteniyor ameliyatı için yazık değilmi bu hastalıkla eriyip gidiyor? Size Koray hoca kalkıp ayrımcılık yapsın demedim avrupalı için 1euro = 1euro bizim için 1euro = 4.20 TL burda ayrımcılık yapılıcak bir şey dahi yok sadece türkten türk lirası alabilir greft başı yine 3.5 TL olur. Sağlık sizin gibiler yüzünden bu halde belli oluyor nedenleri çok etiksiniz ya hepiniz burda etik değerlerden dem vuruyosunuz
Endenozya da Asgri maaş 45 dolar, oradan ekim için Koray hocayı tercih edecek arkadaslara nasıl bir fiyat politikası uygulamalı sizce? Sağlıkçı olmayan biri olarak bu konudaki fikrinizi merak ettim.90 dolara ekim mi yapmalı? Yada Türk vatandaşları hastalardan beyan ettikleri gelir bordrosuna paralel bir tarifemi verilmeli? Asgari maaş alan birinden 5000 lira, aylık geliri 50.000 bin lira olan birinden 100.000 bin lira mı alınmalı?
Hizmet alıyorsunuz , kaldı ki bu hizmeti bir hayır kurumundan yada kamu kuruluşundan değilde ticari amaç güden bir estetik merkezinden alıyorsunuz.... fiyatını hakkında yapabileceğiniz tek yorum “bütçem uygun değil, Bu fiyat BENŞM BÜTÇEMİ AŞAR” olmalı. Bunun dışında yapılacak her yorum saygısızlık niteliği taşır. Bu işin tam karşılığı “EMEK” tir ve emeğin bedelini emekçi belirler, tüketicinin bu konuda tek yaptırımı tercih etmek yada etmemektir...

pablofb

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Ekim 2017, 13:41:47 »
arkadaslar merhaba...bugun konuda belirtildiği üzere asmede davet edildim..öncelikle koray hocaya ,seda hanıma ve  tüm ekibe ilgi alaka ve sıcak davranısları icin birkezde buradan tesekkür etmek istedim.gercekten tüm personel ve koray hoca cok güler yüzlüler orada buluındugum süre zarfında hic yabancılık cekmeden hic sıkılmadan vakıt gecırdım..tüm personel hem ikram yaptılar hemde bziimle cok yakından ilgilendiler cıkışda uğurlarkende hediyelerini eksik etmediler.. herşey  cok  güzeldi koray hocaya ve ekibine tüm asmed ailesine hem yardım kuruluslarına olan hassasiyetleri hemde misafirlerine karsı içtenlikleri için tebrik ederim neden bu işte 1 numara olduklarını bırkez daha anladım...herkese hayırlı günler

AsmedHairTransplant

• Yeni üye
  • *
  • Asmed Hair Transplant
« Yanıtla #54 : 07 Ekim 2017, 16:02:36 »
Koray Hocam selamlar.Yeri belki burası değil ama ben müsaadenizle içinden çıkamadığımız bir konu ile ilgili size bir soru sormak istiyorum.
Ekimden sonra şok dökülme esnasında saçlarımın bir kısmı uçları kıvrık bi şekilde J formunda döküldü.Bu dökülmenin bir özelliği var mı?Niçin böyle dökülüyor?Saçların J formuna dönmesi köklerin zarar gördüğünün bir göstergesi midir ve bu durumu fire olarak değerlendirebilir miyiz?

Ben sizin şu videonuzu gördükten sonra paniğe kapıldım.Saçlar ziyan oldu diye.https://www.youtube.com/watch?v=i0lZc_RBOow#t=0m58s

İnşallah bizi görür aydınlatır ve bilgilendirirsiniz.Saygılarımla.

Videoda bahsetmiş olduğumuz kıvrılma, sizinkiyle aynı durum değil. Fire olup olmamasına ancak büyüme oranlarına göre karar verilebilir.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 07 Ekim 2017, 22:02:19 »
Bugünkü konsültasyona katılan arkadaşlarımız nasıl geçtiği konusunda yorum yaparlarsa, bundan sonraki konsültasyona gitmek isteyen arkadaşlarımız için epey faydalı olur.
🏇🏇

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Ekim 2017, 00:40:52 »
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır forumun okuyucusuyum. Bu kadar profesyonel bir klinik ile karşılaşmadığım için foruma üye oldum ve bir kaç cümlede ben yazmak istedim. Bugün konsültasyona katılanlar arasındaydım. Daha önce başka bir yerle görüşmüştüm. Arada sıra dağlar kadar fark var diyebilirim. Asmed gerçekten de bana güven verdi. Kapıdan ilk adım attığımdan çıkana kadar ilgi 5 yıldızdı. Öyle şişirme bir alaka değil, herkesin işini severek ve bilinçle yaptığı belli. Koray bey, evvela nasıl bir görüntü ve saç çizgisi istediğimi sordu. İsteğime göre bir saç çizgisi oluşturdu. Hatta bir kaç kere çizdi. Önerilerde bulundu. Okeyledikten sonra, donör bölgemi inceleyip, milimetrik hesaplardan sonra, ileride dökülecek bölgeyi de ön görerek kaç kök ile açıklığın kapanacağını söyledi. Bu arada, tüm ekibi odasında yanımızdaydı. Başarısının ekip işi olduğunu hissedebiliyorsunuz. Sonuç olarak, istediğim bilgileri fazlası ile öğrendim. Çok olumlu bir görüşme idi. İşlem yaptırmadan aldıkları ücret helal olsun diyebiliyorsunuz. Merak edilen "Finasteride" konusuna gelince. Koray beyin konuşulduğu gibi zorlaması yok. Sadece kullanıp kullanmadığımı sordu. Anladığım, donör kapasitesi zayıf olanların finasterid ile güçleneceği ve ekimin kişiyi daha mutlu edeceği. Bana öyle kullanmazsan ekmem veya 6 ay kullan da gel demedi. Başkasına da dediğini sanmıyorum. Donör kapasitemi beğendiği için üzerinde fazla durmadık. Ben orada saç ektirecek miyim? Başka yerde ektirmeyeceğimi anlamış oldum. Şu anda bütçem yetersiz, bütçemi artırabilirsem başka yer düşünüp işi şansa bırakmam, zaten çok şanssız biriyimdir. Açıkcası forumu okurken Hintel'in Asmed çalışanı olduğunu düşünmüştüm. Şimdi Asmed'i görünce ve çalışanlarla tanışınca fikrim değişti. Gerçekten Hintel'e hak verdim. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Güven para ile satın alınamayacak bir duygu. Ben bu kadar övgü dolu cümleleri neden yazdım? Nacizane fikrim, bütçesi yeterli arkadaşların macera aramadan Asmed'i öncelik yapması faydalarına olur diye düşünüyorum. Umarım yazım ile konsültasyon ve merak edilen bazı konularda faydam dokunmuştur. Forumca bir kumbara oluşturup  çekilişle her ay bir kişiyi Asmed'e yollasak nasıl olur? :)) Sağlıkla kalın.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 08 Ekim 2017, 15:45:48 »
HİNTELL abinin işide zor yav :)  çok mu zor baştan bu iyi niyeti görmek.. neyse umarım en yakın zamanda ekimini yaptırır kurtulursun.

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 08 Ekim 2017, 16:27:10 »

Babanız için geçmiş olsun. Sizin anlayamadığınız konu şu. Burası özel bir klinik, devlet hastanesi değil. Herkesin gelir seviyesini göz önünde bulundurup ona göre sağlık hizmeti sunmak da DEVLETin görevi, Asmedin değil. Eğer "sosyal devlet anlayışı gereği devlet, kamu hastanelerinde herkese saç ekim hizmeti vermeli" derseniz bunu bi nebze anlarım ama siz bu sorumluluğu tek başına Asmed'e yıkıyorsunuz.

Sizin mantığınız doğrultusunda Türkiyedeki en fakir vatandaşın da saç ekim imkanı olmalı. O zaman fiyatları greft başına 1 kuruş olsun.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #59 : 09 Ekim 2017, 16:15:14 »
benim merak ettiğim bir konu var koray erdoğan  bu sektörün en iyisi ve gerçekten muhteşem bir insan ve buluş yapmış bir bilim adamı olarak görmekteyim KİP tekniğini diğer doktorlara öğreterek yani patentini kendinde bulundurarak ve bir para belirlenerek  diğer doktorlar kendisine ödese bu yöntemi diğer doktorlara öğrense olmuyor mu yada öğretmiyor mu sadece merak ediyorum bu konuyu...
ALLAH"ın adamıyık...

Facebook Twitter Instagram