Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264364 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #301 : 09 Kasım 2019, 13:00:18 »
Merhaba
Ekim için uygun bi saçımız varsa en erken ne zaman yaptırabiliyoruz Koray hocada ?
5 ay sonrasına falan randevu veriyorlar diye duydum da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Bunu bilemeyiz ordaki yogunluğa göre değişir sorman gerek
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 06 Aralık 2019, 15:07:08 »
Asmed’in Düzenlemiş olduğu Tüm forumlarda yayınlanan bir Anket

Lütfen dolduralım Arkadaşlar. Çok basit 6 soru

https://tr.surveymonkey.com/r/QLTJGQX
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #303 : 06 Aralık 2019, 23:20:29 »
Tamamdır başkan.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mehmetemin44

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #304 : 09 Aralık 2019, 10:22:05 »
Merhabalar öncelikli olarak bu forumu yaklaşık 5 6 aydır takip ediyorum bize bu fırsatları tanıdığınız için ve bu forumu olusturup bizleri bilgilendirdiğiniz için ayrıca tşk ediyorum.Koray hoca hakkında uzun süredir bulunduğu kliniğe gitme konusunda fikrim vardı ama her defasında erteliyorum sanırım.Hintell arkadaşımız bu konuda cesaretlendirmesi ve konu hakkında yönlendirmesi gerçekten çok güzel emeklerin için ayrıca tşk ederim hintell.Bu arada belki bilge hanımdı sanırım vesile olup direk en azından birebir görüşme için bizlere vesile olursun üstadım.Kolay gelsin herkese.Tekrardan teşekkürler forum için.

mehmetemin44

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #305 : 09 Aralık 2019, 20:26:24 »
Bu arada alp bey ve dilek hanımı önerir misiniz yoksa direk koray bey mi yapmalı ?

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #306 : 23 Aralık 2019, 21:24:13 »
Bu arada alp bey ve dilek hanımı önerir misiniz yoksa direk koray bey mi yapmalı ?

maddi durumuna göre karar vereceksin bence ekim kalitesi aynı bu benim düşüncem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #307 : 07 Şubat 2020, 20:59:57 »
 26 Şubat'ta Meksikada. 6'ncı Latin Amerika FUE Workshop'ı için. Koray hoca ile TÜRK Bayrağı bu sefer meksika da Başarılar hocamıza
Global Moderator

Neslintas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #308 : 19 Şubat 2020, 13:32:44 »
Merhabalar.Öncelikle olarak bu forumu yaklaşık olarak 6-7 aydır takip ediyorum.Nişanlım bir devlet kurumunda teftiş bölümün de çalıştığı için görsellik kafasına daha çok takıyor ve bende en azından konu hakkında daha cesaretlenmesi adına birçok araştırma yaptım ve hintel beyin yorumları Ve doktor koray beyin de yaptığı işlerle baya iyi olduğunu gördümm..Eğer yardımcı olabilirse hintel bey iletişime geçip koray beyin yerine götürüp ufak bir süpriz ve ekim için kararını vermesine yardımcı olmak isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 19 Şubat 2020, 14:49:13 »
Merhabalar.Öncelikle olarak bu forumu yaklaşık olarak 6-7 aydır takip ediyorum.Nişanlım bir devlet kurumunda teftiş bölümün de çalıştığı için görsellik kafasına daha çok takıyor ve bende en azından konu hakkında daha cesaretlenmesi adına birçok araştırma yaptım ve hintel beyin yorumları Ve doktor koray beyin de yaptığı işlerle baya iyi olduğunu gördümm..Eğer yardımcı olabilirse hintel bey iletişime geçip koray beyin yerine götürüp ufak bir süpriz ve ekim için kararını vermesine yardımcı olmak isterim.

Bunu kendiniz yapmalısınız benim Asmed ile saç ektirmek dışında bir bağlantım yok mail ile isteşime geçmeniz gerek.
Global Moderator

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #310 : 16 Mart 2020, 20:41:16 »
Selamlar .. Koray Hoca hakkında birçok yerde farklı bilgi okudum fiyatının çok yüksek olduğu sadece yurtdışından hasta kabul ettiği gibi .. hocanın merkezinde böyle bir uygulama mevcut mu ? Ücreti anlatıldığı gibi mi ? Türk hastalara bakıyorsa daha düşük bir ücret uygulaması var mı ? gibi konularda bilgisi mevcut olan üyelerin yardımını rica ediyorum.. iyi forumlar herkese

Babaxpnd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #311 : 16 Mart 2020, 21:11:50 »
Genel olarak Asmed bilgisi de rica ediyorum arkadaşlar farklı doktorlar da ekim sağlıyor yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla .. teşekkür ederim şimdiden

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 16 Mart 2020, 21:35:07 »
Selamlar .. Koray Hoca hakkında birçok yerde farklı bilgi okudum fiyatının çok yüksek olduğu sadece yurtdışından hasta kabul ettiği gibi .. hocanın merkezinde böyle bir uygulama mevcut mu ? Ücreti anlatıldığı gibi mi ? Türk hastalara bakıyorsa daha düşük bir ücret uygulaması var mı ? gibi konularda bilgisi mevcut olan üyelerin yardımını rica ediyorum.. iyi forumlar herkese

Asmed evrensel bir merkez Türk ya da yabancı fark etmez herkeze eşit kalite sunuyor.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 01 Mayıs 2020, 13:27:28 »
Asmed'i düşünen arkadaşlar  Aşağıdaki mail de Asmed ile nasıl iletişim kurabileceğiniz foruma bildirildi

ayrıca fiyatlar da Asmed ekibi ve koray erdoğan ekibi için covid 19 sebebiyle güncelleme olmuş  3 aylık bir kampanya

düşünen arkadaşlar için güzel fırsat detayları iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

iletişime geçen Arkadaçlar Koray Erdoğan ile online görüşecek

Asmed saç ekimi için Haziran 1 de açılacak sanırım

Mail

Sevgili Forum üyeleri,

Covid19 sebebi ile kapalı olan Asmed kliniğimiz Pazartesi 04 Mayıs itibari ile uygun olan hasta adaylarımıza DR. Koray Erdogan ile canlı (ON-LINE) ön görüşme yapma imkanı sunacaktır (Zoom üzerinden https://zoom.us/download).

Detaylı bilgi ve randevu talebi için lütfen Ad-Soyad, telefon numarası ve ekteki görsel gibi çektiğiniz (hem ıslak hem kuru) fotoğraflarınızı info@asmed.com.tr mail adresine göndermeniz rica olunur.

Eksiksiz gönderilen maillere en kısa zamanda geri dönüş sağlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder,
İyi günler dileriz.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 04 Mayıs 2020, 00:44:56 »
..
Global Moderator