Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme  (Okunma sayısı 264432 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Dr. Koray Erdoğan Bilgilendirme
« Yanıtla #195 : 15 Kasım 2018, 13:39:31 »
Ben Alp beyin sonuclarini merak ediyorum....... Samimi bir sekilde söylüyorum.... fiyati bilmeksizin düsünüyorum...... ciddi sonuc görmeden ve bilmeden saclarimi ona ektirirmiyim diye? Sahsi kararim ve cevabim HAYIR.... 

Forum bana sac ekimi konusunda böyle düsünmem gerektirdigini ögretti. Thank you forum!!

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 15 Kasım 2018, 16:30:01 »
Hadi hayırlısı. Nasip olursa aralikta bende yeni merkezde olacağım, randevu hazır.

Akşamcı kardeşim senin ekim zamanı da ne kadar uzun sürdü yaw bir türlü gelmedi :))
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2018, 16:44:17 Gönderen: Nhympex »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 15 Kasım 2018, 17:00:09 »
Ben Alp beyin sonuclarini merak ediyorum....... Samimi bir sekilde söylüyorum.... fiyati bilmeksizin düsünüyorum...... ciddi sonuc görmeden ve bilmeden saclarimi ona ektirirmiyim diye? Sahsi kararim ve cevabim HAYIR.... 

Forum bana sac ekimi konusunda böyle düsünmem gerektirdigini ögretti. Thank you forum!!

Dostum zaten kimse sonuç görmeden git ektir demediki sana :) Başladığı zaman ekimler gelir elbet değerlendirir herkes takip edilir zaten
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 15 Kasım 2018, 17:10:08 »
Dostum zaten kimse sonuç görmeden git ektir demediki sana :) Başladığı zaman ekimler gelir elbet değerlendirir herkes takip edilir zaten

Sac ekimi görelim yaww 8) 8) 8)

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #199 : 15 Kasım 2018, 21:02:12 »
koray erdoğandan nasıl randevu alınıyor arkadaşlar,bunun en kesitirme yolu nedir bilen biri yazabilirmi acaba,duyduğuma göre önce mail atmak gerekiyormuş bu doğrumudur.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 15 Kasım 2018, 21:12:39 »
koray erdoğandan nasıl randevu alınıyor arkadaşlar,bunun en kesitirme yolu nedir bilen biri yazabilirmi acaba,duyduğuma göre önce mail atmak gerekiyormuş bu doğrumudur.
sanirim dogru iletisime once maille gecilio

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #201 : 15 Kasım 2018, 21:18:39 »
sanirim dogru iletisime once maille gecilio

teşekkür ederim bilgilendirme için.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 16 Kasım 2018, 10:42:47 »

Kadınlara saç ekiyormu Koray Erdoğan?

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #203 : 23 Kasım 2018, 01:51:54 »
koray erdoğan kimdir sorusunun en güzel cevabı sanırım bu konuda saklı,koray hoca hakkında bu konuyu okuyunca yeterince bilgilendiğimi düşünüyorum .bu forumu kuranlardanda allah razı olsun ,her saç ekim merkeziyle ilgili hızlı ve belirli  bir yargıya ulaşmak çok kolay .çok işime yaradı teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 24 Kasım 2018, 12:13:23 »
Kralın yeni sarayı 😉 bina çok büyük ekrana sığmadı maalesef Kız arkadaşımın evine çok yakın geçerken çekeyim dedim

YA bu resim de küçük çıkmış sanki Yeni Asmed nerdeyse her yerden görünüyor :) dün 2 ci köprüden Atasehire giderken otobandan gördüm şaşırdım  5 km mesafeden dev gibi duruyor  mavi ışıklar yapılmış binaya Tepesınde ASMED yazıyor dev bir yazı
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 27 Kasım 2018, 14:53:35 »
Asmed yeni Merkezine Taşındı. bu gün operasyonllarını yeni merkezlerinde yaptılar, Tüm Asmed ailesine hayırlı olmasını dileriz.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2018, 15:09:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 01 Aralık 2018, 13:19:33 »
Asmed yeni Merkezine Taşındı. bu gün operasyonllarını yeni merkezlerinde yaptılar, Tüm Asmed ailesine hayırlı olmasını dileriz.

abi gönderdikleri linke bilgileirmi ve resimlerimi attım kaç günden dönerler bundan sonraki süreç nedir.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 01 Aralık 2018, 13:37:35 »
bilge hanımı aradım görüştüm ortalama bir hafta içinde dönerler dedi yoğunmusunuz diye sordum randevu için en erken şubata veririz randevu dedi.şu saçtan kurtulayım kurban kesecem arkadaş.ne moral ne güven kaldı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 01 Aralık 2018, 13:47:01 »
bilge hanımı aradım görüştüm ortalama bir hafta içinde dönerler dedi yoğunmusunuz diye sordum randevu için en erken şubata veririz randevu dedi.şu saçtan kurtulayım kurban kesecem arkadaş.ne moral ne güven kaldı.

Sakin ol dostum kurtulursun merak etme :)
Saçların isteğin gibi olunca da kurban yerine ihtiyacı olan birine  ufak bir yardım edersin forumda saç ekimi yaptıracak :)  tabi imkanın olur ise
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2018, 14:18:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 02 Aralık 2018, 13:52:39 »
Dr. Alp Bey konusunda herhangi bir gelişme var mı acaba?

Facebook Twitter Instagram